Komentari

noidentity.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • eviltwin

    brijem da je evolucija završila šta se tiče ljudi, a osim toga da shvaćanje besmisla ne ovisi o iq, već o kulturi. nažalost. a strašan je taj dijalog. kako možeš ubijat? pa lako, samo spustim nišan. moćan film, vjerujem. moram ga pogledat uskoro :)

    avatar

    29.11.2004. (02:42)    -   -   -   -  

  • Ateh plese

    ne vidjeh film, a za ovo lead, ne znam... sva sam u negaciji......

    avatar

    29.11.2004. (05:02)    -   -   -   -  

  • noid

    pa cuj ovo za iq, i ja sam razmisljao o tome prvo da treba povisiti kulturu, svijest ljudi i tak to ali kroz razgovor i kada vidim kako razmisljaju neki koji imaju pristup svoj kulturi ovog svijeta i njihovo misljenje se ne zasniva na osobnoj tragediji ili nedostupnosti nekog ljudskog, normalnog stajalista onda sam pribjegao ideji da naprosto treba narasti kolektivni IQ. No taj kolektivni IQ nije nužno IQ koji znamo kao takav danas. Ja sam mišljenja da postoji više nazovimo to vrsta IQ-a, e pa onaj za obične međuljudske odnose ili ti interakciju sa ostalima....nemoraš biti nužno dobar matematičar da bi bio dobar čovjek :) e a što se tiče lead...to mi je rekao čovjek kojemu je engleski materinji jezik no ok možda ni on nezna točno :)

    avatar

    29.11.2004. (10:58)    -   -   -   -  

  • pali anđeli noseći krila rodama

    joj opet sam ispala levat, uzet ću ga u videoteci...STVARNO sam ga htjela pogledati ali kava s rajom je bila prioritet; btw paint it black mi je super u tom filmu

    avatar

    29.11.2004. (11:37)    -   -   -   -  

  • daysleeper

    jebeno dobar film.gledo ga 5-6 puta.BEZ titla:)

    avatar

    30.11.2004. (11:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...