Predstavljanje romana Igora Beleša 'Svitanje na zapadu'

četvrtak , 28.06.2012.



Udruga Katapult nas poziva na predstavljanje sedamnaeste po redu knjige iz Edicije Katapult!

Predstavljanje romana Igora Beleša 'Svitanje na zapadu' održat će se u petak, 29. lipnja, 2012. godine, s početkom u 19 sati, u dnevnom boravku Molekule (Delta 5, Rijeka).

Riječ je o zabavnoj priči o posljednjim prilikama, zapravo svemu posljednjem, u životima pripadnika treće dobi i njihovim, neočekivano neobičnim, hirovitim svakodnevicama koje provode u staračkim domovima u Irskoj, gdje su osim s uobičajenim, fiziološkim preprekama suočeni i s vjerskim podjelama. Sve to pratimo kroz priču o glavnom liku, Charlesu, koji potaknut sve učestalijim snovima o smrti odluči rezimirati svoj potraćene godine kroz ideju pisanja autobiografije. No račune mu pomrsi sudbonosni susret sa starijom damom iz suprotno "vjerski orijentiranih" redova. Kroz pomalo sarkastični ton, otkrivamo da su nam zapravo puno bliži nego što očekujemo, a tijekom tog procesa gradimo i nove simpatije, svako prema svom omiljenom liku.

Igor Beleš rođen je 1978. godine u Borovu Naselju. Škole završava u Crikvenici gdje živi i danas. Glavna su mu zanimacija knjige, glazba i filmovi. Osim što piše prozu, piše recenzije za glazbeni portal muzika.hr, svira klavijature u bendu i povremeno radi kao DJ.

Osim autora, u Molekuli Vas još očekuju moderator večeri Enver Krivac i ostala ekipa iz Katapulta.



<< Arhiva >>