27

srijeda

ožujak

2013

BOLJUNSKA KITA - subota 6.4.2013.

Četvrta sezona KITA-e se bliži kraju, veliko finale će se održati u subotu 6.4.2013. u Boljunu pod pokroviteljstvom Njegove Ekselencije Hajleta Gebreselasija koji je rekao da će doć brat šparuge i dat znak za start.
Boljun je stari srednjovjekovni gradić smješten na brdašcu uz cestu Tunel Učka - Labin, nadaleko poznat po Boljunskoj konobi koja će bit mjesto okupljanja, prehrambenog lanca i prezentacije putopisa „Tanzanija 2012 (Kilimanjaro i safari)“.
KITA je pojedinačna (preporučljivo grupisanje), staza je polukružna oko Boljuna (cca 20km), ima 10 KT i formata je „one size fits all“, svako si sam odabire redoslijed, težinu, dužinu, etc. Svi koji bi se prijavili na KIC, a ne znaju šta ih čeka, imat će priliku isprobat jednu dionicu treka KIC-a (edition 2003 by night).
Startnina uobičajenih 20kn, sve ide u humanitarne svrhe, prijave (ime i prezime, broj telefona) poslati na marko.mastrovic(a)gmail.com.
Datum: Subota, 6.4.2013.
Mjesto okupljanja: Boljunska konoba
Startnina: 20kn
Podjela karata: 8:30 - 9:30
Tehnički sastanak: 9:45
Start: 10:00
Gastronomija: http://www.boljunska-konoba.com/
Obavezna oprema: mobitel, pisalo (kemijska olovka, flomaster...) i kompas, a poželjno je imati i komplet prve pomoći i lampadinu
Molimo da svoje automobile parkirate kod nogometnog igrališta i malo protegnete noge do Konobe prije starta.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.