KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

subota, 30.06.2012.

RODITELJSKI - ČEŠKA!

U petak 6.7.2012. godine u 19 sati roditeljski sastanak za turneju u Češkoj (caffe Park-Kiseljak).
OBAVEZAN DOLAZAK - jer će se tada objasniti cijeli plan putovanja, kada se putuje, povratak, sve što je planirano a vezano je za tu turneju!

Djevojke koje nisu izmirile troškove članarina dužne su doći u 18:30 kako bi obavile isplatu, a da im se ne bi računale moguće zakasnine !

30.06.2012. u 12:12 • 0 KomentaraPrint#

subota, 23.06.2012.

Roditeljski sastanak za Europsko prvenstvo

U ponedeljak, 25.6.2012.godine je roditeljski sastanak u 20:00sati u Caffe Park .
Tema sastanka je ativno Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u Francuskoj od 30.8.-2.9.

Molimo roditelje članica tima KADETI A da na sastanak ponesu novac koji treba da se uplati na račun EMA najkasnije do 2.7. kako ne bi bilo kasnije problema oko uplata.

Postoji mogucnost da se sada plati prva rata, a druga naknadno.

Roditeljski sastanak VAŽI SAMO ZA KADETE A! RODITELJSKI JE OBAVEZAN

23.06.2012. u 16:47 • 0 KomentaraPrint#

petak, 22.06.2012.

Fotke sa KID`S festivala!

Kako nam je bilo na Kid`s festivalu? - ODLIČNO ;)
Kadeti B i Juniori B zajedno sa trenericom Valy (ta sam!) proveli su nezaboravan dan u Sarajevu. Jako važno je napomenuti da je ovo kadetima bio i PRVI JAVNI NASTUP - vatreno krštenje, ali curke su to odradile odlično!












































22.06.2012. u 00:19 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 21.06.2012.

Parkom i vratolomijama u borbi protiv treme za državno :)

Kako je svake godine petak pred državno dan odmora, trenerica je odlučila izvesti kadete A na druženje i ujedno podizanje timskog duha uoči državnog natjecanja. Tako je mala i odabrana ekipa kadeta a otišla u park i zajedno sa svojom trenericom proveli sate u druženje, smijehu i zezanju. kadeti kao i obično su jedva dočekali da odu u park i izigraju se na raznim vratolomija, a ni trenerica nije bila imuna na igranje, pa su tako kadeti jedva dočekali klackati se sa trenericom, vrtiti je na vrtuljku ili pak ljuljati na ljuljačci :), pa se podjetinjila i igrala sa kadetima.... bilo je tu svega, smijeha, skakanja, padova ali ono što najviše vrijedi jeste zajedničko provedeno vrijeme, a kadeti su na državnom opravdali naziv tim i timski duh... što reći osim, i naredne godine ćemo ponoviti isto


















21.06.2012. u 22:57 • 1 KomentaraPrint#

"Kiseljak open" 2012

Teniski klub Eliptic iz Kiseljaka, 25.05.2012. godine (petak) organizirao je teniski turnir pod nazivom "Kiseljak open" 2012. godine. Kvalifikacijski mečevi održani su u subotu 26.05.2012.

Ovu manifestaciju uveličale su i naše djevojke! Timovi Juniora A i Juniora B odradili su posao dodjele medalja, ceremonijala te svojom pojavom doprinijele ovom događaju. Osim natjecatelja iz BiH bilo je tu i natjecatelja iz stranih zemalja. Nakon ždrijebanja konačni redoslijed nastupa objavljen je na POGLEDAJ OVDJE!

Službeno na stranici TKELIPTIC objavljeno je:
"Rezultat finalnog meča teniskog turnira "Sarajevski Kiseljak Open" 2011 je Damir Džumhur (BiH) - Norbert Gombos (Slovačka) 6:3 7:6(3) i pobjednik turnira je Damir Džumhur. Finale je pratilo rekordan broj gledatelja. Nagrade finalistima uručili su gospodin Mladen Mišurić-Ramljak, načelnik općine Kiseljak, suorganizatora turnira i direktor TK "Elliptic" Robert Biletić. Zahvaljujemo se svim pokroviteljima na financijskoj i materijalnoj pomoći, gledateljima na korektnom navijanju, igračima na vrhunskim igrama i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ove, za našu sredinu, važne sportske manifenstacije."










21.06.2012. u 19:33 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 20.06.2012.

Punom parom idemo dalje!!! Popis novih nastupa!

Dok neki timovi odmaraju, drugi rade punom parom.
Juniori A se spremaju za Češku, tim juniora B još uvijek odrađuje svoje treninge a predstoje i nastupi koji se trebaju odraditi prije odlaska na turneju.
Bilo je vrijeme i za medije, tako su u međuvremenu neke od cura odradile nastup na televiziji pa nas gledajte u petak,22.6. u 17:30 na TV Hayat, gosti smo emisije "Dobar dan svima" zajedno s Mostarskim i Žepačkim mažoretkinjama :D


Ponovno možete čitati o nama na portalima u BiH. Zadnji članak koji je poslan na portalima možete pročitati na ----> KLIKNI OVDJE!

KADETI B imaju nastup 28.6.2012. godine u sklopu Kampa za djecu koji se provodi na Gromiljaku a organizirala ga je crkva i časne sestre. Djevojke trebaju doći obućene u 15:45 sati ispred crkve.
Plan nastupa:
- 16:00 sati misa na kojoj SVE moraju prisustvovati
- 17:00 sati prezentacija za roditelje i nastup naših cura

Sve cure koje nisu u mogucnosti biti prisutne na nastupu dužne su se javiti trenerici!
A mi Vas pozivamo da dođete i prisustvujete ovom događaju!

Nadolazeći nastup je i onaj za Karting utrku, gdje će nastupiti tim juniora A, prije samog odlaska na turneju u Češku. Dođite i družite se s nama!

20.06.2012. u 11:46 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 19.06.2012.

Upoznajmo Prag!

Dok traju uveliko pripreme za turneju koja slijedi za nešto više od dvadeset dana pod vodstvom predsjednice Sanele Kapetanović, a mi svi skupa sitno odbrojavamo do turneje vrijeme je da se malo upoznamo s gradom i državom u kojim boravimo od 12.7. do 16.7.2012. godine

'Zlatni grad' i 'grad stotinu tornjeva', mjesto u kojem ćete se vrlo brzo izgubiti u njegovim živopisnim uličicama, osjetiti njegov gotički duh i oduševiti se brojnim mogućnostima koje vam pruža!

Prag je glavni grad s 1,5 milijuna stanovnika najveći grad Češke te njeno kulturno i gospodarsko središte. Zemljopisno leži u sredini Češke kotline na rijeci Vltavi, desnom pritoku Labe.
Prag ima dobro očuvanu srednjovjekovnu gradsku jezgru: Hradčani i Malá Strana na lijevoj obali te Staré Město i Nové Město (Stari i Novi grad) na desnoj obali Vltave. Od 1992. Stari dio Praga uvršten je u UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi kao divan primjer razvoja europskog grada od 11. do 18. stoljeća. Prag je godine 2000. bio jedna od europskih prijestolnica kulture.

NOVAC: Prag ima službenu valutu tzv. "češku krunu". 1 KM = 12.9672 Czech Koruna (CZK) (prema informaciji 19.6.)

S obziro da dok ste pročitali informacije poviš mogli ste zaključiti da Prag i nije tako jednostavan grad u kojem možete hodati kako hoćete i gdje hoćete, ali zato imaju odlično organiziran javni prijevoz, koji je uz sve to i jeftin! 'Obična' karta košta 32 krune i vrijedi 90 minuta (cca 2,5 KM). Postoji i polusatna karta koja košta 24 krune (cca 1,85 KM). Dnevna karta (24-satna) koštat će vas 110 kruna (cca 8,50 KM), trodnevna (72-satna) je 310 kruna (cca 24 KM). Na raspolaganju vam stoje tri linije metroa (crvena, zelena, žuta), koje pokrivaju najvažnije dijelove grada. Tramvajska mreža je također vrlo razvijena i njome je zaista premrežen gotovo cijeli grad. Tu su i autobusi, koji uglavnom pokrivaju dijelove grada u koje ne stiže metro ili tramvaj.
Metro vozi do ponoći, a noću su tu tramvaji, koji centrom voze svakih 15-ak minuta, a rubovima grada oko 30 minuta. Busevi također voze noću, svakih 30-ak minuta.

Prag ima umjerenu kontinentalnu klimu s naglašenim godišnjim dobima i vrlo velikim temperaturnim razlikama u različitim dobima godine. Najvručji mjeseci su srpanj i kolovoz gdje je temperatura max srednja 23,3 °C

Doživjeti Prag! POGLEDAJ!

Nekima od nas neće biti prvi put da smo u Pragu, doživjeti zaista Prag i Češku, ponijeti divne uspomene, ali i ponovno se vratiti svima nama bio je cilj... zato curke koje idu prvi put nadam se da ćete doživjeti Prag i ponovno se vratiti! by Valy

19.06.2012. u 20:25 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 18.06.2012.

Za sve Vas od Maje :)

Razgovarajući s Majom,trenericom natjecateljskih timova KM odlučili smo ono što je rekla napisati svima Vama, zaslužili ste :)


Dragi moji, evo da se i ja oglasim, osjećam veliku potrebu kao trenerica natjecateljskih timova izraziti zahvalu. Kao prvo, osvrnula bih se na početke ove naše sezone i sve probleme koje smo imali, i samo vam mogu zahvaliti svima koji su me podržali i odlučili zadržati u Udruzi. Zaista vam od srca HVALA jer bez vas ne bih imala ono što imam danas- a to je (bez imalo patetike) najbolji tim na svijetu. Nijedna medalja svijeta ne može zamjeniti naše treninge, naša druženja izvan treninga, naše izlaske, naše fore i fazone, naše suze, naše zagrljaje i onaj osjećaj pripadati timu.
Posebno bih se zahvalila svojim timovima KADETIMA i JUNIORIMA A, ali i ostalim timovima (dječijem sastavu, kadetima B juniroima jer toliko vole mažoretkinje, toliko vole svoje trenerice i toliko se trude i rade.... Vjerujete, da nema veće sreće za nas trenerice nego kada vidimo vaša nasmješena lica...
No, da se ovaj post ne bi pretvorio u prevelik izljev emocija (a emocije me ne popuštaju od državnog) samo bih se ukratko željela osvrnuti i zahvaliti svima na podršci:
- Natjecateljskim timovima i svim članicama natjecateljskih timova na dolascima na trening, vozarenju, zvanju i interesiranju za treninge
- mojim najboljim predvodnicama koje su se toliko žrtvovale za svojim tim.. Iva i Vanja, hvala što ste moja desna ruka, a Vanji ću "noge polomiti" za šalu 2 dana prije državnog
- roditeljima članica koji su djecu dovodili na treninge i uz mnogo problema koje smo imali (dvorana) ipak se borili i dovozili djecu
- UO Kiseljačkih mažoretkinja, trenerskom kolegiju na suradnji
- svim sponzorima i simatizerima naše Udruge na svesrdnoj podršci
- i na kraju najveće HVALA MOJIM RODITELJIMA bez kojih moji uspjesi nebi bili mogući...
Hvala svima, juniorima sretno na pripremama za Češku, budite mi lijepe, pametne, trenirajte vrijedno i znajte da sam sa vama u mislima (Ivana i Valentina ne dajte da rade gluposti) :)))
Kadetići moji, vidimo se na pripremama za europsko i hvala vam što idete na europsko pa će tako udruga ostvariti moj dugo sanjani san (znamo svi o čemu se radi (NK)
Pusa svima, i volim vas sve od 01-80 djevojke članice Kiseljačkih mažoretkinja...Vaša Maja :*
*

Ako se pitate čemu ovaj post na blogu prije svega da Vas upoznam s činjenicom da curke na turneju putuju s predsjednicom Sanelom Kapetanović, Maja će za to vrijeme da boravi dalekooo od nas aliii mi znamo svejedno biti će "tu"... Kadetići će pripreme odraditi sa svojim trenericama, Ana Marijom i naravno Majom krenuvši od 1.8. :)

by Valy
evooo par slikica s državnog! ostale možete pogledati na našem Facebook profilu !!!











18.06.2012. u 19:28 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 12.06.2012.

NASTUP KADETI B

KADETI B - sutra (srijeda 13.6.) nema treninga zbog sv.Ante.
U cetvrtak, 14.6. u 10:30 sve obucene u O.S.GROMILJAK zbog nastupa!

Trening u cetvrtak u staro vrijeme (18-20sati)...one koje nisu izmirile clanarine moci ce to napraviti tada jer je to ujedno i posljednji trening za ovu sezonu! :***

by Valy

12.06.2012. u 19:05 • 0 KomentaraPrint#

RODITELJSKI SASTANAK KADETI A !!!

Obavijest važi isključivo za tim KADETI A

Roditeljski sutra (13.6.2012.godine) u 19 sati kod Paljike u parku...
OBAVEZAN DOLAZAK SVIH RODITELJA !!

TEMA SASTANKA JE ODLAZAK NA EUROPSKO PRVENSTVO TE MOLIMO RODITELJE DA BUDU NAZOČNI!

12.06.2012. u 13:21 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 10.06.2012.

SREBRNO I BRONCA - KISELJAČKE MAŽORETKINJE !!!

Dan nakon državnog...uglavnom još uvijek svi iscrpljeni, ali idalje punom parom se radi pa tako već danas juniorke A imaju nastup.

Kako nam je bilo ???? SAVRŠENO!!!
Rezultati:
KADETI 3.mjesto
JUNIORI 4. mjesto
SOLO ŠTAP JUNIORI - VANJA BOŠNJAK 2. mjesto
DUO ŠTAP JUNIORI - ANA BOŠNJAK & ANA TUKA 4.mjesto


Čestitamooooo !!!

Nakon mjeseci mukotrpnog rada napokon je prošlo i ono što smo svi očekivali. Cure su dale sve od sebe, posljednji atom snage ostavile su na terenu.
Sada nam slijede pripreme za Češku, a potom i za europsko koje se održava od 30.8 do 2.9.2012. u Francuskoj !

Reakcije trenerica:
Maja Đukić
"šta reći... kadeti moji od vas ništa manje nisam ni očekivala, jednostavno ste oduševile sve prisutne i bornca oko vrata samo je nagrada za sav vaš trud... preponosna sam na vas.... juniori moji ZAPAMTITE: nikad poraz, uvijek lekcija!!!! ovo je jedna velika lekcija za nas, mada 4 mjesto nije loše... i na kraju moja najdraža predvodnice Vanja Bošnjak, već sam ti rekla... srebro oko vrata je velika nagrada za sve ono što si pružila svom timu, jednostavno si najbolje i razvalila si.....volim vas najviše Kiseljačke Mažoretkinje"

Ivana Marjanović
"Čestitam kadetima na osvojenoj medalji,,, Svaka čast cure!!! Zaslužile ste!!! :))) Kiseljačke Mažoretkinje"

Valy
"Curke moje...nakon mjeseci truda, ovih posljednjih dana ne spavanja, jučerašnjih preznojavanja i ogromne želje za pobjedom ja ću SVIM CURAMA REĆI KAPA DOLJE, SVAKA ČAST! Kadetići (patkice moje) bronza oko vrata, osmijeh na licu, glava gore, Europsko i Francuska aBd! Vi ste to zaslužile i budite ponosne na sebe!!!
Juniorsi i dalje za mene vi ste KRALJICE dale ste max, umirale na borilištu ali nije bio vaš dan. 4. mjesto nije poraz, kao što Maja kaže to vam je lekcija, glavu gore! Vanja Bošnjak šta da kažem, savršena manje nisam ni očekivala, zaslužila , svaka čast! Duo pričat cemo u 4 oka :P he he :*
Mrvice i moji kadetići bile ste mi sjajne, bez treme dale sve od sebe :****
IDEMO DALJE!!! GLAVU GOREEE e
SVE VAS VOLI VAŠA VALY :D"


Zahvaljujemo se svima na čestitkama, mama i tatama i svim ostalim na podršci. Hvala službenom fotografu (David Kraljević), kozmetičarki (Ivona), frizerima i svim ljudima koji su sudjelovali u organizaciji. Hvala navijačima što su bili najglasniji i pružili nam max podršku...


Predsjednica saveza mažoretkinja FBiH izjavila je:
"Drage mažoretkinje,voditelji ,treneri i predsjednici timova,

Evo završilo je i X . Državno prvenstvo Saveza mažoretkinja Federacije BiH. Ove godine imali smo suce iz Hrvatskog mažoret Saveza po odluci Sudačke komisije kao i Upravnog odbora Saveza. Nadam se da ste zadovoljni suđenjem ,a ja kao predsjednica Saveza ovim putem im se zahvaljujem na dobro odrađenom poslu. Svim dobitnicima medalja iskrene čestitke ,a Vama koji niste zadovoljni rezultatima nadam se da će u Vama probuditi još veću volju i težnju ka savršenstvu. Zato drage mažoretkinje želim da Vas iduće godine vidim još vještije i ustrajnije u želji ka ostvarivanju Vaših ciljeva, a Vama dragi voditelji želim mnogo snage,ustrajnosti u okupljanju mažoretkinja u ovim teškim recesijskim vremenima. Znam da je to jako nezahvalan posao al,zar ima većeg zadovoljstva od pogleda na tu dječicu,na njihova srećom ozarena lica ,strepnju dok čekaju na red da pokažu ono što su kroz cijelu godinu vježbala. Iskreno hvala domaćinu gosp. Kelaviću,gradonačelniku gosp.Mati Zovki ,na odličnoj organizaciji ,srdačnoj dobrodošlici i podršci da se prvenstvo održi i Žepču. Ovo može biti primjer svim gradovima. Svim dobitnicima još jednom čestitke i želim im sretan i uspješan put na Europsko prvenstvo mažoretkinja u Francusku. Ovim putem pozivam sve gradove koji nemaju mažoretkinje da se organiziraju i pridruže nam se u mažoret plesu.Predsjednica SMFBIH-a, Senka Zorić"

U narednim postovima očekujte slike!
Posjetite nas i na Facebook - Kiseljačke mažoretkinje
VIDEO KOREOGRAFIJA BRONČANIH KADETIĆA! POGLEDAAAJJJ !!!! :)
KOREOGRAFIJA JUNIORI A
KOREOGRAFIJA KADETI B

KOREOGRAFIJA DJEČIJI SASTAV - MRVICE

10.06.2012. u 17:40 • 0 KomentaraPrint#

KID`S FESTIVAL 2012

Ovogodišnji KID`S FESTIVAL predvodile su curke timova kadeti B i juniori B.
Njih 19 zajedno s trenericom Valy u Sarajevu imale su svoje malo "vatreno krštenje" , prvi javni nastup u glavnom gradu BiH, prvi nastup koji je ujedno oznacio početak njihove mažoret povijesti.

Treme nije bilo, curke su posao odradile odlično, trenerica je PREZADOVOLJNA onim što su pokazale. Curke svaka čast !!!

Organizatori: naprosto oduševljeni curkama koje su po onolikoj vrućini i žegi nastupale kao po idealnim uvijetima. HVALA ORGANIZATORIMA NA RIJEČIMA HVALE I NA POZIVU DA UVELIČAMO I OTVORIMO I OVOGODIŠNJI FESTIVAL... VIDIMO SE I 2013. GODINE :) <3

Kako nam je bilo pogledajte na fotkama koje uskoro objavljujemo :)

Video ---> KID`S FESTIVAL 2012
Kid`s parada 2012
Dnevni avaz :)
klix.ba :)Dnevnik federalne televizije :)

10.06.2012. u 17:18 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 06.06.2012.

Nastup KADETA B & JUNIORA B

U petak, 8.6.2012. godine naši kadetići B i Juniori B imat će i prvi svoj javni nastup i to ni manje ni više nego u glavnom gradu BiH, Sarajevu gdje će voditi šarenu povorku Kid`s festivala !!!

Trenerice su imale puna dva dana da cure spreme za događaj! - u petak slijedi djelo na vidjelo :D

VAŽNO !
POLAZAK: Ispred O.Š.GROMILJAK u 13:45 sati!
Doći U ODORI.
Ponijeti sa sobom sokić i sendvič (za svaki slucaj!)
Obući se kao što jeste za dan druženja!
Povratak kući je iza 20 sati !

NAPOMENA: RODITELJSKI SUTRA (ČETVRTAK 7.6.2012.) U 18:30 U VIJEĆNICI OPĆINE KISELJAK!



06.06.2012. u 20:46 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 03.06.2012.

TRENINZI KADETI B,JUNIORI B i DJEČIJI SASTAV

KADETI B
Raspored treninga:
Utorak (5.6.) od 18 do 20 sati
Srijeda (6.6.) od 18 do 20 sati
O.Š. GROMILJAK

Trening za Dječiji sastav je u utorak (5.6.) u 17h ispred OŠ ako bude lijepo vrijeme, ako ne u Pacifiku...
OBAVEZNI treninzi za sve čanice!!!
:D



03.06.2012. u 15:24 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2012 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  





Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!



Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.





Free web counters




Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********



Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.




Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>