Kad bih sve jezike ljudske govorila...

subota, 12.11.2005.

GOSPODARI KAOSA

...je naziv knjige na čijem sam predstavljanju bila sinoć. Ni sama ne znam kako sam otišla tamo.Vjerojatno zato što mi je raska rekla, a usput nisam morala biti na zadnjem satu.
Već spomenutu kjigu napisao je poznati hrvatski admiral Domazet-Lošo. (mlađi možda i nisu čuli za njega).
Što se u knjizi nalazi???
.... osim mnogo slova na 500-tinjak stranica....
MNOGO TOGA
što bi šokiralo i najnepristraniju osobu.Stvari koje smo sinoć naučili teško je čak i opisati.
Uglavnom-lik tvrdi da će uskoro (za pedesetak ili manje ili više godina) doći do konačnog obračuna između zla i dobra, Pakla i Raja.
Sve to zvuči idiotski i nevjerojatno, ali ovaj čovjek doista ima argumente( LOGIČNE) za sve ono što tvrdi. Svoju knjigu je opisao kao prebacivanje(ili prijenos) Ivanovog Otkrivenja(posljednja knjiga Novog Zavjeta) u sadašnjost.
Pričao nam je o tome kako čitav svijet-gospodari zla iliti deterministi( svi oni koji su za globalizaciju i razne oblike ujedinjenja- wto, NATO, UN, i ostala kompanija- žele zapravo uništiti i istrijebiti nas kršćane, kako bi zlo, putem NEW AGE-a moglo zadobiti konačnu vlast.
Pričao nam je kako Hrvati imaju veliku ulogu u "konačnom obračunu". Imamo ogromne podzemne bazene pod Velebitom, a uskoro će onaj tko ima pitku vodu biti faca( moći će gospodariti životom), jer vode više biti neće. Zato nas već sad svi napadaju, da u budućnosti budu sigurni.....
Zaista, one stvari koje smo sinoć čuli nevele su nas na duboko razmišljanje... Ne trebam ni govoriti kako je admiral izvrstan govornik- ma najbolji...
Ovo sigurno ne znate: * da je Mičoševići bilo zapovijeđeno da osvoji Hrvatsku " kratko i bez puno krvi"
* da smo trebali pasti nakon 4 ( ili malo više -14) dana
* da nas je molitva spasila( pitajtesvoje kod kuće)


* da je jedna osoba 7 dana prije pada WTC-a kupila dvije zgrade i osigurala ih na 3 mld dolara - gle čuda - protiv terorizma.
* da je pod zgradama bio postavljen dinamit- inače se one nikad ne bi srušile


* da ćemo najvjerojatnije doživjeti početak kulminacije borbe između dobra i zla, ali ne i kraj
Kraj će možda doživjeti naši unuci...
* za početak se uzima Francuska revolucija

Čovjek je zbilja pametan. ovo možda zvuči nabacano i bez veze, ali ja ne znam to sročiti kao on, pa ćemo stoga svi morati pročitati knjigu- GOSPODARI KAOSA

- 00:00 - Komentari (2) - Isprintaj - #