Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kimmchee

Marketing

GOSPODARI KAOSA

...je naziv knjige na čijem sam predstavljanju bila sinoć. Ni sama ne znam kako sam otišla tamo.Vjerojatno zato što mi je raska rekla, a usput nisam morala biti na zadnjem satu.
Već spomenutu kjigu napisao je poznati hrvatski admiral Domazet-Lošo. (mlađi možda i nisu čuli za njega).
Što se u knjizi nalazi???
.... osim mnogo slova na 500-tinjak stranica....
MNOGO TOGA
što bi šokiralo i najnepristraniju osobu.Stvari koje smo sinoć naučili teško je čak i opisati.
Uglavnom-lik tvrdi da će uskoro (za pedesetak ili manje ili više godina) doći do konačnog obračuna između zla i dobra, Pakla i Raja.
Sve to zvuči idiotski i nevjerojatno, ali ovaj čovjek doista ima argumente( LOGIČNE) za sve ono što tvrdi. Svoju knjigu je opisao kao prebacivanje(ili prijenos) Ivanovog Otkrivenja(posljednja knjiga Novog Zavjeta) u sadašnjost.
Pričao nam je o tome kako čitav svijet-gospodari zla iliti deterministi( svi oni koji su za globalizaciju i razne oblike ujedinjenja- wto, NATO, UN, i ostala kompanija- žele zapravo uništiti i istrijebiti nas kršćane, kako bi zlo, putem NEW AGE-a moglo zadobiti konačnu vlast.
Pričao nam je kako Hrvati imaju veliku ulogu u "konačnom obračunu". Imamo ogromne podzemne bazene pod Velebitom, a uskoro će onaj tko ima pitku vodu biti faca( moći će gospodariti životom), jer vode više biti neće. Zato nas već sad svi napadaju, da u budućnosti budu sigurni.....
Zaista, one stvari koje smo sinoć čuli nevele su nas na duboko razmišljanje... Ne trebam ni govoriti kako je admiral izvrstan govornik- ma najbolji...
Ovo sigurno ne znate: * da je Mičoševići bilo zapovijeđeno da osvoji Hrvatsku " kratko i bez puno krvi"
* da smo trebali pasti nakon 4 ( ili malo više -14) dana
* da nas je molitva spasila( pitajtesvoje kod kuće)


* da je jedna osoba 7 dana prije pada WTC-a kupila dvije zgrade i osigurala ih na 3 mld dolara - gle čuda - protiv terorizma.
* da je pod zgradama bio postavljen dinamit- inače se one nikad ne bi srušile


* da ćemo najvjerojatnije doživjeti početak kulminacije borbe između dobra i zla, ali ne i kraj
Kraj će možda doživjeti naši unuci...
* za početak se uzima Francuska revolucija

Čovjek je zbilja pametan. ovo možda zvuči nabacano i bez veze, ali ja ne znam to sročiti kao on, pa ćemo stoga svi morati pročitati knjigu- GOSPODARI KAOSA



Post je objavljen 12.11.2005. u 00:00 sati.