Nigdje Posebno, Zemlja

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Nigdje Posebno...
Zagreb at Night
A World Of...
Indie, nego što.
Kava, trava i novine
Dubia ne spava sama
Buđenje

Zbogom i dva zdravo
Zbogom i dva zdravo
Sudionica
Nula

Ostale priče i stilske
Zvijezde i prijatelji
Dokolico, tvoje kraljevstvo mora pasti
Fragmentarno
(battery low)
Ta mačka je nešto što ne mogu objasniti
Kriva boja

Ostatak je tinejždersko pizdakanje po raznim temama.
Tko voli, nek izvoli.

... and then some.
last.fm
Lična knjiga
twitter

Also, other people.
Atlas Sliježe Ramenima

The Truth Is Often Hidden In Plain Sight







17.05.2006., srijeda

And it makes me wonder...

And the children of tomorrow... Dakle, konačno sam promijenio adresu na kraće, kao što već dulje vremena želim.

Nažalost, sad će me neki možda teže pronaći, ali jebiga. Zato je Bog izmislio Google. Ili čak Blog.hr tražilicu. Tražilicu... glupe li riječi.

Dragi štioče!

Vjerojatno se pitaš kako to da već dugo nisam pisao, ako ništa drugo, onda sa svojim karakterističnim moram-se-nekome-izjadati stilom. Imalo bi smisla da se javim, školska godina je pri kraju (6 dana to go), a stvari nisu uopće bile ružičaste. Sad jesu. Slušam Pink Floyd. Ponovo. No angst here.

The lunatics are in my head.

Ali to su stare vijesti. Nove su vijesti slijedeće: vjerojatno sam izbjegao maturu, proći ću s pet (ljubazno umoljavam onu gospodu u zadnjim redovima da se suzdrže od vikanja i pokazivanja s prstom: "Štreber, štreber!", jer to nije istina), oblačim se kao Škot za norijadu. Kilt je već tu. Osrednje je napravljen i preskup za svoju kvalitetu, ali kasno je sad. A svako dodatno inzistiranje na kvaliteti bi nam još masnije naplatili.

Živjela buržoazija. :)

Osim toga... pa i nema nekih novosti. Nadam se upisu na faks (Filozofski - smjer engleski i informatologija/bibliotekarstvo) i čekam ljeto. Ich habe Pläne, große Pläne... Možda odem do Lyona na jednu sjednicu Europskog Parlamenta Mladih, možda odem u Kutinu na LARP, možda napišem nešto, možda snimim nešto, možda se konačno dogovorimo mi svirači i pjevači pa pokrenemo ideju benda iz hibernacije. Previše je to možda, a svi oni ovise o upisu na faks.

Uporno mi govore da moram uzeti i jedan faks za backup. Starci mi sugeriraju ekonomiju. Ja, s druge strane, znam da sam sada previše specijaliziran da bih imao dobre šanse za upad na bilo što osim Filozofskog, tim više otkako sam raskrstio sa svim prirodoslovno-matematičkim predmetima. Valjda sam zato i išao u prirodoslovno-matematičku gimnaziju, da bih shvatio da trebam studirati jezike...

A sad neplaćeni prostor za reklame.

Jako jako dobra priča u nastavcima
I pijte Coca-Colu. Može i Pepsi. Perite samo onim jednim deterdžentom koji čisti bolje od ostalih, a zube čistite ručno. Sjetite se glasati za *CENZURA* na idućim izborima jer nikad ne možete pogriješiti s *CENZURA*. :)

Glazba: Blue Öyster Cult - The Marshall Plan

Kierlan Darkskye,
Still Wondering And Planning
- 08:34 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>