Tjedan slatkih delicija

utorak , 17.11.2015.



Lidl katalog ulazi slatko u blagdanske tjedne. Spreman za svačije nepce, nudi sastojke za izradu najukusnijih i najljepših kolača. Možete pronaći kalupe za pečenje kolača po vrlo niskim cijenama od svega 22 kune. Različite lako pripremljive i ukusne smjese te jestivi ukrasi za kolače razlog su da ovaj tjedan skoknete u njihovu trgovinu i jednom za svagda umirite apetite zahtjevnih ukućana.

Oznake: prehrana

Alpska rapsodija okusa

utorak , 15.09.2015.



Nikad nije rano da svratimo među Alpske vrhove, i nije kasno da probamo gorštačku prehranu našeg susjedstva. Lidl katalog nam nudi ukusne delicije naših omiljenih inozemnih zimskih skijališta, sve na jednom mjestu i po pristupačnim cijenama. Probajte poznate Bavarske kobasice sa slatkim senfom za 16,99 uz bezalkoholno pivo od slada Perlenbacher za 4,49 kuna.

Oznake: prehrana

Za neke ljuto, za neke slatko

petak , 07.08.2015.



Da nam ne bi sve bilo po starom, Lidl nam je odlučio dodatno začiniti slankaste ljetne dane. Iz Njemačke nam stiže meksička prehrana pod naslovom Viva Mexico. Za sve Slavonce koji vole malo više začinjenu hranu, ovo će biti više slatko. Da ne bi ostali žedni, Lidl katalog uz meksičke delikatese nudi i paket poznatog Argusovog piva po cijeni od 29,99 kuna. Probajte!

Oznake: prehrana

Sočno i mirisno, domaće je zdravo

četvrtak , 06.08.2015.



Okusite raznolikost domaće hrane, to nam poručuju iz Kauflanda. Problemi s uvozom hrane prosječne kvalitete svima su nam poznati. Kaufland katalog kao da najavljuje otpor uvozu prehrane lošije kvalitete. Između ostalog, nudi se i kako kažu slatko i mirisno bijelo grožđe sniženo za čak 41% odnosno po cijeni od 9,99 kuna.

Oznake: prehrana

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.