Odrastimo zajedno uz igru

ponedjeljak , 30.11.2015.



Novi Baby Center katalog poručuje da za igru nije kasno bez obzira na godine. Odrastimo zajedno, život je igra. Naši najmiliji zaslužuju kreativne i edukativne igračke, a Lego asortiman nam to omogućuje. Cijene su snižene do 20%, obradujte malene istraživače i arhitekte darovima koji i nas mogu razveseliti i vratiti u mladost.

Oznake: za djecu

Sedam prilika svaki tjedan

utorak , 24.11.2015.



Uštedite par stotina kuna vašim posjetom Pevecu. Svaki tjedan nude popuste na dio asortimana. Ovaj tjedan Pevec katalog nudi primamljiv popust od 150 kuna na perilicu rublja Končar PR 053T.BB; perilica nudi 15 programa za pranje i elektroničko upravljanje. Cijena led TV-a marke JVC LT-32V35 (A klasa) snižena je za 200 kuna. Za svakoga nešto.

Oznake: tehnologija

Parfumerijske zvijezde najmilijih

ponedjeljak , 23.11.2015.



Müller katalog najavljuje preko 180.000 poklon ideja. U novoj predbožićnoj ponudi mogu se pronaći brojni poznati parfemi po sniženim cijenama, kozmetika na prirodnoj bazi i ideje kako obradovati najmilije za nadolazeće blagdanske praznike. Kupovinom njihovih mirisa nagrađuju vas s popustima do 40%. Izvucite zlatnu kuvertu i otkrijte svoj popust iznenađenja.

Oznake: Kozmetika

Tjedan slatkih delicija

utorak , 17.11.2015.



Lidl katalog ulazi slatko u blagdanske tjedne. Spreman za svačije nepce, nudi sastojke za izradu najukusnijih i najljepših kolača. Možete pronaći kalupe za pečenje kolača po vrlo niskim cijenama od svega 22 kune. Različite lako pripremljive i ukusne smjese te jestivi ukrasi za kolače razlog su da ovaj tjedan skoknete u njihovu trgovinu i jednom za svagda umirite apetite zahtjevnih ukućana.

Oznake: prehrana

Volim se igrati

ponedjeljak , 16.11.2015.



Za malene igračaka nikad dosta. U toplom domu, u vrtiću, u školi - igračke se uvijek nađu. Konzum katalog poručuje: Igrajmo se zajedno ... zavolimo igru gdje god' bili. Veliki izbor različito osmišljenih igračaka zabavlja i podučava naše najmlađe članove obitelji, vrtićke dane čini zabavnim, priprema za školu i podsjeća na početke naše socijalizacije. Mnogi su prvu prijateljicu ili prijatelja upoznali upravo preko zajedničke igračke.

Oznake: djeca i mladi

Vaša omiljena dnevna soba

utorak , 10.11.2015.



Prima katalog najavljuje mjesec dnevnih soba. Uske, raštrkane, vedre i elegantne - namještaj ih čini idealnim za svačiji ukus. Uz to ide i sjajan popust na različite programe od primamljivih 40%. Nude veliki izbor regala, komoda i kutnih garnitura u različitim bojama, različitih materijala. Izaberite nešto za svoj obiteljski kutak.

Oznake: namještaj

Pred vama je rasvjeta budućnosti

ponedjeljak , 09.11.2015.



Po malo su dani tmurniji, svjetla je sve manje, makar kada izađemo iz naših domova. Bauhaus katalog predstavlja rasvjetu budućnosti. Nude veliki izbor modela lustera i kućnih lampi koje funkcioniraju po najvišim standardima uštede. Njihova rasvjeta pruža optimalnu razinu svjetlosti za utrošenu razinu energije. Cijene su snižene, u studenom izdvajamo prelijepu Led stropnu svjetiljku kristalnog izgleda (12W, 3.100K, 1.237lm, A+ - šifra 68038823) za pristupačnih 325,00 kuna. Traje nevjerojatnih 20 tisuća sati.

Oznake: dom

Gradnja nije stala

utorak , 03.11.2015.



Zima se približava, ali gradnja nije stala. Radova uvijek ima i za zimu se nikad dovoljno pripremiti. Ugođaj toplog doma stvaramo iz godine u godinu. Smit Commerce katalog nam nudi tople a opet studene ugođaje u vidu keramike i opreme za kupaonice i ostale obiteljske prostorije. Počeo je mjesec keramičkih pločica. Nude veliki izbor podnih obloga te veliku jesensku uštedu s brojnim sniženjima.

Oznake: dom

Udoban zimski korak

ponedjeljak , 02.11.2015.



Zakoračimo u zimu udobno i bez posebnih troškova. Deichmann katalog se igra sličnim povoljnim cijenama, za sve jesenske i zimske prigode, cipele koje volimo za nju i njega, tople i udobne. Visoke ženske čizme elegantnih linija koštaju samo 299,00 kuna. Visoke i niske pete; žute, smeđe i crne, svakome po volji. Vrijedi isprobati, provjeriti zašto ih kupci vole.

Oznake: moda

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.