Pronađi savršeni poklon

utorak , 27.10.2015.



Plodovi jeseni se naziru u svim oblicima. Vrijeme darivanja počinje. Müller katalog vam nudi ideje za darove u obliku mirisa raskošnih parfema. Iz bogatog izbora može se izdvojiti savršeni božićni poklon ženski parfem Bvlgari Omnia Crystalline po cijeni od 496,90 kuna. Cijene pojedinih parfema su spuštene za primamljivih 33%, pronađite miris za vašu prigodu.

Oznake: Kozmetika

Pripremi auto za zimu

ponedjeljak , 26.10.2015.



Pevec katalog nam nudi besplatnu montažu guma, balansiranje i nove ventile. Cijene guma Sava i Barum kreću se već od 249,00 kuna. Uz gume po sniženoj cijeni nude i ostalu zimsku opremu za aute; izdvajamo akumulator Tab Polar 12V/55Ah po cijeni od 399,99 kuna i Motorno ulje Shell Helix HX7 od 5 litara po 229,99 kuna. Svratite, provjerite uslugu.

Oznake: auto dijelovi

Dubrovnik više nije isti

utorak , 20.10.2015.



U svakoj šali ima malo istine, a to potvrđuje i novi Bubamara katalog. Dubrovnik 30. listopada dobiva njihovu novu poslovnicu što će za starije biti slatko, a za najmlađe još slađe. Raznovrsne igračkice i oprema za najmlađe od sada će biti u blizini vaših domova. Prigodom otvorenja očekuju vas popusti od 30%. Svakako provjerite ponudu.

Oznake: djeca

Učlani se, zadovoljno uštedi

ponedjeljak , 19.10.2015.



Emmezeta katalog opet nudi raznovrsne akcije, popuste i poklone. Učlani se u klub i osiguraj si uštedu. Iz bogate ponude kućanski uređaja i namještaja izdvajamo kuhinju Sun dužine 285 cm s gratis ugrađenim aparatima marke Candy po cijeni od 8399,99 kuna, inače sniženu za 20%. Kombinacija elemenata visokog bijelog sjaja i boje oraha istovremeno jamče topli izgled i eleganciju.

Oznake: namještaj

Opremite svoje vozilo

utorak , 13.10.2015.



Zima se približava. Ne mora biti skliskih i neugodnih iznenađenja. Promjenite potrošene gume, provjerite ispravnost vašeg akumulatora i po potrebi zamjenite zastarjelo motorno ulje. Q Service katalog vam predstavlja listopadni popust od oko 25% na proizvode i usluge u sklopu Q Service servisne mreže unutar cijele Hrvatske. Sigurno kroz zimu!

Oznake: auto dijelovi

Zlatna jesen uz hit cijene

ponedjeljak , 12.10.2015.



Školujemo se, radimo i zabavljamo. Raznovrsne kućne i uredske aktivnosti su počele, računala su u sve većoj uporabi kao i svake radne jeseni. Metro katalog nam najavljuje zlatnu jesen uz hit cijene i super ponude. Cijenu HP prijenosnog računala solidnih performansi i s instaliranim Windows 8.1 sustavom su snizili na 1.599,20 kuna. Već najavljuju luckaste tjedne Happy Halloweena!

Oznake: informatika

Mirisi romantične jeseni

utorak , 06.10.2015.



Müller katalog nam u novom Luxus izdanju donosi mirise romantične jeseni. Što vam teže pada? Odabrati favorita među tri ili trideset opcija? Nova raznolikost među mirisima vam obećava slatke muke pri odabiru, pišu u Mülleru. Razigrana, svježa i senzualna, jesen ima mnoga lica. Uzbudljivo poručuju: priuštite si više od jednog mirisa.

Oznake: Kozmetika

Artikli u pola cijene

ponedjeljak , 05.10.2015.



Jasno i izravno – artikli u pola cijene, tako nas nudi najnoviji Uradi sam katalog. Svakodnevne jesenske potrepštine za garažu, dom ili ostavu, sada se mogu kupiti u pola cijene. Štedna žarulja sada stoji 14,95, pila za metal 64,50, a bijela wc daska 124,50 kune. Nude najjeftiniju ponudu u zemlji: ljestve s četiri gazišta po cijeni od 175,00 kuna. Pišu, luda ponuda!

Oznake: oprema

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.