kapa

srijeda, 26.04.2006.

News flash!

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova oglasio se jutros u 4:33 priopćenjem za občinstvo u kojem objavljuje rezlutate istrage:

"Kao što je široj javnosti poznato, gotovo polovica naših operativnih djelatnika radi na slučaju devastacije hrvatskih cesata koje, pardon koja, se dogodila u danima neposredno pred tzv. Uskrs. Razvidno je u svim slučajevima da su razvaljeni putevi, ceste i autoputevi koji službuju kao prilazne prometnice školama i uredima ministarstva prosvjete i drugog. Izolirani slučajevi su primjećeni u kojima su raspukle i ceste koje vode ka nekim ravnateljima osnovnih, a bogami i srednjih škola. Operativnom obradom je utvrđeno da ta razvaljotina nema nikakve veze s fenomenom Uskrsa, koji je i dalje najveći hrvatski, takorekuć i katolički Božić, tj. praznik. Neke anonimne dojave su ukazivale na ono što je dio štampe pravilno autocenzurom propustio objaviti, ali o tome neće biti spomena. U interesu krivaca nećemo imenovati istragu i dalje nastavljamo predano raditi na drugim slučajevima, a jer je isti ad akta."

Ministarstvo tjelovježbe i zdravlja je svojim priopćenjem izjavilo da slučaj pojačane potrošnje vode u školama nije posljedica zdravstvenih tegoba, nego prekomjernog i nepravilnog kozumiranja suhomesnatih prerađevina. Posebnim naputkom, vele oni, sljedeće će godine upozoriti da se pri jedenju pršuta okrenu sučelice tanjuru i jedu strogo en face, jer je ove godine bilo razvidno da zdrastvene tegobe nastaju kada se prežderavaju pršutom iz profila.

- 21:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>