kapa

ponedjeljak, 08.05.2006.

Novosti

Najnovije priopćenje za novinstvo, te upozorenje Službe za opću sigurnost, pododsjek za zaštitu državnih službenika, sektor za operacionalizaciju nadzora nad zbivanjima javnih djelatnika, grupe za osvrt na tajni psihološki rat:

„Dojave s terena dojavljuju da su na terenu viđeni određeni fenomeni nepoznatog podrijetla, a koji se manifestiraju na do sada neutvrđene načine. Pogođeni su djelatnici ministarstva Ćudoređa, a posebice je primijećena involviranost osoba koje su u doticaju s udžbenicima. Ne zna se tko je provokator izgreda, ne zna se niti jesu li u pitanju izgredi. Pouzdano je da možda postoje izolirani slučajevi masovnog ludila po školama, kako osnovnim, baš tako i srednjim. Žrtve se žale na maniju proganjanja koja ih je napala u zadnjih nekoliko tjedana, a učestali su i osipi i unutarnja krvarenja na spomen ili čitanje određenih riječi. Laboratorij Ministarstva je testirao nekoliko izabranih nesretnih žrtava na audioalergene. Iznađeno je da subjekti reagiraju oštro na riječi kao što je „udžbenik“, „katalog“, „naručivanje“, odabir i „NOS“. Riječ „nos“ se ne uklapa u dosadašnje rekonstrukcije događaja, ali jedan laborant je tvrdio da je subjekt koji je „NOS“ čuo nakon riječi „stih“ poludio načisto. Subjekta koji je izvikivao „stihnos“ nismo uspjeli intervjuirati jer je preminuo od posljedica preuranjene eutanazije.
Od ostalih karakteristika ovog fenomena, javljeno je da su neki neutvrđeni izvori dojavili sasvim anonimno da je primijećeno da se žrtve ubrzano oporavljaju nakon što im se na glavu aplicira konjska oprema koja ograničava kut gledanja i sprječava ulazak u vidno polje svega osim onoga što je pred njima. Svi izjavljuju da im tretman djeluje vrlo blagotvorno jer „već su popizdili od svih tih pojava što im prilaze iz profila“.

- 17:43 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>