28.04.2005., četvrtak

Varteks - Rijeka 2:3

SVAKA CAST IGRACIMA I NAVIJACIMA! Nazalost nisam bio na tekmi jer sam cijeli tjedan po poslu u Londonu, ali javljali su mi rezultate. Sledio sam se na prvih par dojava, ali one kasnije su bile lijepe, ljepse, naljepse :)) Taman sam 2:2 i 2:3 docekao na partyu sa 11,000 besplatnih Becksova :))) Slavlje je bilo i vise nego dobro... Nemam sta pisat, jedva cekam doma doci Novi List procitati. Refresham sajt od Armade, cekam slike, ovo je faking bed kad si tako daleko a doma se slavi. Javili mi da se na 1:1 vec pirotehnika ispucavala po Rijeci. Ma mrak! Prva tekma finala se igra doma (steta bilo bi bolje da je prva dole, pa da se uz osvojeni Kup slavi cijelu nocu po gradu, ali i ovako nece biti lose - samo da se prezivi put iz ST u RI). Jebeno dobro - FORZA FIUME!
- 11:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

25.04.2005., ponedjeljak

Rijeka - Slaven Belupo 0:0

Eto sa malo zakašnjenja (zdrastveni problemi), update oko zadnje tekme. Rijeka je nastavila treću tekmu za redom u vrlo napadačkoj i oku primamljivoj igri, ali nažalost falilo je sreće za pozitivan rezultat. Šteta, baš šteta, nadao sam se da će prekinuti crni post Xova protiv Slavena... Sa druge strane, Hajduk je dobio Intera 5:1 nakon katastrofalnog suđenja koje je praktički tovarima serviralo pobjedu. Nakon vodstva Intera, desilo se svašta: crveni karton za za Interovog igrača, penal za izjednačenje, sramotni gol protiv bilo koje logike za vodstvo. Ma mislim sramota, sucu više ne bi trebalo ni prvu županijsku dati suditi.

Eto za dva dana je uzvrat polufinala u Varaždinu i tu nam je dakako velika šansa za trofej. Ja upravo krećem poslovno za London, pa nažalost niš od tekme za mene, ali možda probam nabaviti kartu za Chelsea:Liverpool ili Arsenal:Tottenham. Nekako sumnjam jer se karte vrte oko 200-400 funti :))) Cya...
- 09:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.04.2005., srijeda

Rijeka - Varteks 3:2

Rijeka je u prvoj tekmi polufinala Kupa Hrvatske, pred domaćom publikom svladala neugodnu momčad Varteksa. Vrijeme je cijeli dan bilo kišno, a i tekma je bila prenošena na TV, što se odrazilo na brojnost publike. Onima koji bez prestanka pohode Kantridu, to dakako nije imalo nikakve veze... Varteks je neočekivano (bar za nas:) poveo, ali se u dvije minute Rijeka vraća sa dva brza gola. Drugo poluvrijeme počinje furiozno, ali nakon dva promašena zicera slijedi drugi Varteksov gol. U nastavku Erceg postiže svoj drugi gol (prvi je dao iz jedanaesterca) i postiže konačnih 3:2. Za sedam dana uzvrat - kad se to prođe nema nam kraja :)








- 22:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.04.2005., nedjelja

Rijeka - Zagreb 4:2

Današnja tekma je bila u potpunosti šampionska - najbolja partija ovog dijela sezone i zasigurno jedna od boljih partija cijele sezone. Vrijeme je cijeli dan bilo šugavo, ali sa paketom kiša + trud + igra + rezultat dolazi do euforije na tribinama. Zadnjih pol sata se dere po "pojednostavljenoj" verziji nove pjesme koju smo itekako upamtili prošli tjedan na relaciji ST-RI. Slijedi populariziranje :)) Erceg je prekinuo svoj golgeterski post u najboljem stilu, Lerant još jednom pokazao da je čudo od igrača, Novaković trčio i asistirao ko' lud, sve u svemu sve se lijepo poklopilo i rezultat je i više nego zadovoljavajući. Još samo da se otkloni mogućnosti primanja golova u finishu tekme (primjera je bilo i više nego mnogo tokom cijele sezone) i bar jedan trofej stiže u najdraži nam grad.

Par sati ranije na TVu je bila tekma Slaven-Hajduk, i još jednom nam je dato na znanje da Hajduk fakat nema veze sa vezom. Bit će čudo ako uopće prođu Osijek u kupu, a glede lige, mislim da ni tu neće sve ruže cvati jer imaju gadan raspored do kraja. Poanta je da su se izvukli u zadnji tren i da slučajno Slavenov golman nije kiksao u 87toj, Rijeka bi već sada bila na čelnoj poziciji HNLa. Baš šteta ali nema veze, cigla po cigla do nebodera :)

Slijedi doslovno par dana pauze jer je u srijedu tekma sa Varteksom.
- 00:38 - Komentari (3) - Isprintaj - #

10.04.2005., nedjelja

Hajduk - Rijeka 1:1

Prema Splitu je krenulo 3 busa, par kombija i automobila. Busovi bi krenuli i ranije da murji ne treba sat i nešto da pokrca 150 ljudi u njih. Prema Splitu vožnja obilježena gnjusnim vremenom i sporim predvodničkim policijskim Focusom. Na Poljud se stiže dvadesetak minuta nakon početka tekme, ali nas murja ne pušta van još kojih 15-20 minuta. Uz cijelu tu nervozu, bili smo primorani slušati radio prenosa tekme koji je vodio Edo Pezzi, kojemu je svaki put kad njegov "Ajduk" ima loptu u nogama ultra šansa. Katastrofa total. U međuvremenu pada i gol, Rijeka gubi 1:0.

Napokon nas puštaju iz busova i po nekim kozjim putevima trčkaramo do stadiona. Ulazimo unutra taman na sučev zvižduk. Nemam pojma kako je bilo prvo poluvrijeme, ali se pričalo da je Mitu falio neku 1000% šansu. Jebga, life goes on, izjednačenje se traži u drugom poluvremenu. Drugo poluvrijeme je bilo obilježeno konstantnim naporima Riječana da se da gol, ali teren i vremenske prilike nisu davali previše mogućnosti. Glede koreografije, bila je postavljena velika šetalica sa temom morčića i par poruka (više o tome uskoro na sajtu Armade). Taman u zadnjim minutama Novaković glavom postiže pogodak i delirij 300tinjak Riječana počinje. Torcida šuti ukomirano, hehehe. Nakon posljednjeg zvižduka dečki dolaze pred nas, bacaju dresove, a na tribini se slavlje nastavlja kojih dvadeset-trideset minuta. Doma stižemo oko 4.30 sa osmijehom na licu :)

Eto jedna generička slika i kratki video od cirka 10 sekundi:






- 16:07 - Komentari (5) - Isprintaj - #

06.04.2005., srijeda

Polufinale Kupa

U prvim susretima polufinala Hrvatskog nogometnog kupa sastaju se 20. travnja na Kantridi Rijeka i Varteks te u Splitu Hajduk i Osijek, odlučeno je današnjim ždrijebom u Hrvatskom nogometnog savezu. Uzvrati se igraju za tjedan dana a finale 11. i 25. svibnja. Vrijeme je za trofej!
- 12:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

03.04.2005., nedjelja

Rijeka - Varteks 1:1

Svjedočili smo danas jednoj tvrdoj tekmi i još jednom Xu sa lošim posljedicama gubljena dva domaća boda. Ok, Varteks nije loša ekipa, ali u ovoj dosta izjednačenoj ligi za prvaka bodovi se ne bi trebalo olako gubiti. Prvo poluvrijeme osrednje, po nekima mlako, ali za našu ligu i relativno ne-dosadno. Drugo poluvrijeme počelo malo bolje, makar je i Varteks tada počeo više i više pritiskati. Radman danas vrlo dobar, čak i odličan. Gol za Rijeku, i to faking lijepi lob, je Mituovo djelo. Umjesto da se stane za loptu i iskoristi prednost i moguća nervoza varaždinaca, Rijeka ubrzo prima gol, koji iskreno nisam ni vidio :)

Tipa dvadesetak minuta prije kraja spiker javlja da Hajduk gubi (Rajko "legenda" opet u igri; dakako opet mu je pao crveni:), pa se na stadionu stvara euforija i Rijeka dobiva jaki napadaj elana. Tih petnajstak ili dvadesetak minuta igrala se viktorija na Varteksov gol, ali nažalost bez očekivanog produkta - pobjedonosnog gola. Kraj tekme je obilježila ekipa specijalaca (kornjača), koja je u punoj ratnoj spremi dopratila vatrogasca da zagasi vatricu, nastalu paljenjem par komada papira. Next week, same time, different place - Gori, gori, gori dalmacijo... :)

PS: ova slika gore nema veze sa današnjim danom. Slika je sa tekme Slovenija-Hrvatska za put na Euro2004 - nisam imao nikakvu sliku sa tekme današnje staviti, pa sam stavio ovo da ne bude čisto dosadan tekst...
- 01:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Bijele stijene sa Kantride,
Znaju da smo sveto ime,
Ponosimo se njime!

KN Armada - homepage Kluba Navijača.
HNK Rijeka - re-dizajnirani sajt je online
HNK Rijeka #2 - unofficial site Rijeke sa dosta informacija
NKRijeka.com - novosti i komentari vezani uz NK Rijeku
Udruga Prve HNL - informacije i vijesti vezane uz HNL
HNS - Hrvatski Nogometni Savez
Ultras Croatia Forum - nova adresa
Nogomet.com - jedan od prvih, ako ne i prvi nogometni sajt - cak sam davno davno pisao nešto za njih:)
SportNet - dobar sajt, očito vezan uz sport:)
hr.rec.sport.nogomet - mjesto za nogometne diskusije na Usenetu


free web stats