Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kantrida

Marketing

Rijeka - Varteks 1:1

Svjedočili smo danas jednoj tvrdoj tekmi i još jednom Xu sa lošim posljedicama gubljena dva domaća boda. Ok, Varteks nije loša ekipa, ali u ovoj dosta izjednačenoj ligi za prvaka bodovi se ne bi trebalo olako gubiti. Prvo poluvrijeme osrednje, po nekima mlako, ali za našu ligu i relativno ne-dosadno. Drugo poluvrijeme počelo malo bolje, makar je i Varteks tada počeo više i više pritiskati. Radman danas vrlo dobar, čak i odličan. Gol za Rijeku, i to faking lijepi lob, je Mituovo djelo. Umjesto da se stane za loptu i iskoristi prednost i moguća nervoza varaždinaca, Rijeka ubrzo prima gol, koji iskreno nisam ni vidio :)

Tipa dvadesetak minuta prije kraja spiker javlja da Hajduk gubi (Rajko "legenda" opet u igri; dakako opet mu je pao crveni:), pa se na stadionu stvara euforija i Rijeka dobiva jaki napadaj elana. Tih petnajstak ili dvadesetak minuta igrala se viktorija na Varteksov gol, ali nažalost bez očekivanog produkta - pobjedonosnog gola. Kraj tekme je obilježila ekipa specijalaca (kornjača), koja je u punoj ratnoj spremi dopratila vatrogasca da zagasi vatricu, nastalu paljenjem par komada papira. Next week, same time, different place - Gori, gori, gori dalmacijo... :)

PS: ova slika gore nema veze sa današnjim danom. Slika je sa tekme Slovenija-Hrvatska za put na Euro2004 - nisam imao nikakvu sliku sa tekme današnje staviti, pa sam stavio ovo da ne bude čisto dosadan tekst...

Post je objavljen 03.04.2005. u 01:28 sati.