Šta se to tu događa
redovna zajebancija by
grinch a.k.a. baba I , če-loo a.k.a. baba II, jagermeister, huanita, tuvok, žiža,bumbili, rejdogado,boca, tamburix, rojs, nyugi, doktor, debela, litl grl, žiža, curly, sweetgirl, uglješa, prehrambena tehničarka a.k.a. PT,flegma, gogiche, barbarita, sisa, žena alkohol
Priča mi prijatelj sve iz prve ruke nekidan u gomili cugali na eks.....



kontakt: kakodaneblog@yahoo.com


Hit Counter
broj samo broji



grinch a.k.a. baba I



če-loo a.k.a. baba II



jagermeister



rejdogado




žiža



tuvok





bumbili



huanita




litl grl




barbarita




uglješa



debela




prehrambena tehničarka a.k.a. PT




curly





tamburix




sweetgirl





smele




nyugi




doktor



boca




sisa



baobab




đeki





flegma




rojs



gogiche

kako da ne

ponedjeljak, 07.02.2005.

Žena alkohol brzdej

Dobar dan draga ekipo...
Evo obavjestajna sluzba kakodane bloga javlja se po sluzbenoj duznosti.
Ove subote dogodio se nestandardni izlazak.Naime nasa kolegica ZENA ALKOHOL slavila je ove subote svoj jubilarni 20.-i rodendan u popularnom klubu KiSiK!!! Događaj je poceo u 21h nalaskom ekipe na trgu...naravno,kao i obicno bilo je cekanja... Nakon pola satica krenuli smo na mjesto "zlocina". Samim ulaskom ostali smo zapanjeni ostalim gostima i velikim sankom na kojem su se sluzile nase dragocjene tekucine...
Brzo smo poletjeli i ostavili jakne na najblizi stol i doslovno se bacili na sank. Odmah je pocelo zestoko sa zestokim... Vec nakon pola sata ekipa se opustila,alkohol je poceo djelovati...
Jako dobar pocetak... Bez obzira na stranu glazbu, poceli su se pokazivati plesni koraci, mukom steknuti...Bilo je tu i grupnog i pojedinacnog, vruceg plesa... Ma sta da Vam kazem,stari razred se okupio... to je dovoljno... Ljudi sa strane su sa zaprepastenjem gledali plesne korake zenske ekipe... he he he bile smo dobre... Nakon nekog vremena na mjesto dj-a se popeo decko slavljenice i u velikom stilu izjavio ljubav svojoj dragoj uz popratnu pjesmu...
To je bio samo pocetak!!!inspirirani njegovim potezom,sisa se odlucila na nesto malo drugacije...zeljela je svima pokazati kako divan glas posjeduje i na mikrofon proizvela najvisi i najpiskutaviji ton koji ijedan civjek na kugli zemaljskoj proizvesti moze...svake pohvale...
Za njom je odmah krenuo tamburix, i uz pratnju svoje "bolje polovice" otpjevao pjesmu... he he he karaoke su pocele... raspolozenje je postajalo sve bolje i bolje!
Dok je muski dio ekipe zadovoljno djuskao, jedan je pojedinac, nas slavni Zorz ( poznati glumac iz Ville Zorzije ) usnajpao zanimljivu mladu damu, tj. ona je usnajpala njega...
Uslijedio je tu ugodan razgovor,naravno popracen plesom... Ne moram naravno napominjati da su muske kolege zapanjeno to gledale, sa vjerojatno osjecajem krivnje,kako to da oni nisu smogli hrabrosti na takav potez, Zorz je zauzeo obliznji kutak i tu se pozabavio dragom ( nesluzbena izjava gostiju pa molimo žorža da iznese detalje)... Ostatak vremena ostali su utrosili na ples na starim pjesmama, popracenim uspomenama iz dobrih starih vremena...
Ekipica se pocela razilaziti negdje oko pola 2...razlog nepoznat...
Neki kazu da im je bilo dosta jednog mjesta u tako puno vrimena...
Eto to je recimo zanimljiviji dogadjaj s kojim bi trebali biti upoznati ostali koji nisu prisustvovali istome... O daljnjim dogadjanjima citajte sljedecih dana na poznatome blogu.
Vasa obavjestajna sluzbenica Juanita
Budite mi pozdravljeni
# - 15:00 - Komentari (12) - Isprintaj - # bet komentara (jagermeister 24.01.2005. 15:05)
# evo mali pozdrav nabrzaka svima.....moram da kazem da ste mi jako lijepi na slikama......mmmmmmmmm...... ....kisses (litl grl 24.01.2005. 15:05)
# tommy odbeji s ovom slikom.daj mi sliku od fabijana(ti znaš kojeg).da mal pojasnim šta se događalo u kisiku.bilo je svašta i ko kaže da je razlaz bio u 2 taj laže je pravi razlaz je bio u 04:00.toliko o tome.jebem ti mesića.MIKŠIĆ I TITO ZA PREDSJEDNIKA .P.S. standardni pozdrav ženskoj ekipi već znane vam sapunice (žorž 24.01.2005. 15:06)
# pa žoržily moj lijepi nis nista pojasnio sto se događalo u kiseoniku,razlaz je bio puno ranije,a di si ti zabrazdio do četvorke to ti nama objasni! (doktor 24.01.2005. 15:06)
# Žoržika jesi faca!šta više nisu maloljetnice u điru?stara koka,dobra juha jeli?!Aj,bar je neko zbario ovaj vikend,ovdje u purgeriji teška suša...nitko nije pobliže pojasnio šta je to s tamburixom i stanovitom Alex... (žiža 24.01.2005. 15:06)
# Eto i mene... Napokon proradio PROKLETI CarNet! Dužno poštovanje ekipi. (BaoBab 24.01.2005. 15:07)
# detalje hoćemo!!! ja sam sliku promjenio (jel sad dobra :))) ) i tko ja baobab ( možda netko koga sam zaboravio umetnit na popis pa nek mi se javi mail molio bih ga ) (Tommy lee 24.01.2005. 15:07)
# E tomili, tomili, pa kako si mogao zaboraviti naseg dragog nam kolegu smeleta! sram te bilo!!! (cico 24.01.2005. 15:07)
# Samo da naglasim,da nisam lagala kad sam obavijestila da je razlaz bio oko pola 2.Nisam mislila na citavi Kisik,nego na ekipu o kojoj se radi...I ja sam se vratila oko pola 3,a tamo je bilo oko 10,15-ak ljudi...mislim da se to ipak zove razlaz... pozdrav svima... (juanita 24.01.2005. 15:08)
# pozdrav cijelom društvu,ako se ja ne varam danas je ustvari rođendan naše nam drage alkoholičarke,buduće doktorice pa bi bilo lijepo da joj se čestita(nek me juanita ispravi ak to nije danas,al nema veze,ja joj čestito) (doktor 24.01.2005. 15:08)
# ispričavam se što nisam predvidio smeleta ali evo ta vječna nepravda je sada ispravljena (tommy lee 24.01.2005. 15:09)
# istina je doktore,istina je...danas je doktorici rodjendan pa joj sve najbolje zelim.......... (juanita 24.01.2005. 15:09)

- 19:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


The WeatherPixie