02

nedjelja

listopad

2016

Make up look sa samo 6 Essence proizvoda + recenzija Essence blogger´s beauty secrets the glow must go one palete

Pozdrav cure :)!



Kao što sam obećala u prethodnom postu danas vam donosim recenziju jedne palete iz cjenovno vjerojatno najprihvatljivijeg, a ujedno i dosta kvalitetnog brenda.
Riječ je naravno o Essence proizvodima.. Cilj ovoga posta je upoznati vas sa Essence blogger´s beauty secrets the glow must go one paletom te vam u nastavku pokazati make up look sa samo 6 Essence proizvoda koji možete nositi u bilo kojim prilikama (kava,škola,fakultet,posao,izlazak ...).


Fora je u tome što sve što vam je potrebno košta oko 160 kn. Na prvi pogled možda malo veliki iznos, no međutim sigurna sam da si svaka od vas kroz nekoliko mjeseci može priuštiti sve proizvode navedene u nastavku.
Pa krenimo :).

Essence blogger´s beauty secrets the glow must go one paleta



Ova paleta je paleta iz blogger's beauty secrets kolekcije koja je nastala u suradnji s engleskim, njemačkim i nizozemskim blogericama i youtubericama. U kolekciji se nalaze četiri palete. Paletu koju ja imam radila je lifestyle blogerica Serena iz Nizozemske.



Paleta sadrži dva sjenila (Sandalwood eyeshadow i Annamon eyeshadow), highlighter (Honey glow higlighter) te bronzer (Glowing bronzer) koji dolazi u tri nijanse. Paleta dolazi u količini od 14,5 grama, a cijena joj je 43,90 kn. Osijm sjenila, highlightera i bronzera uz paletu dobijete i mali kistić.




Što se tiče sjenila, oba imaju mat finish te su dobro pigmentirana. Jedina zamjerka je to što se kod nanošenja malo truse, međutim to ćete lako riješiti ako nakon uzimanja otresete višak sa kista ili ga lagano "protrljate" po sredini dlana. Kod highlightera je situacija ista osim što nije mat već sadrži sitne zlatne šljokice koje odlično izgledaju i na obrazima i u unutarnjem kutu oka, ispod obrva, ma bilo gdje gdje ih poželite nanijeti.

Slika u nastavku, s lijeva na desno (swatch je bez baze): Sandalwood eyeshadow, Annamon eyeshadow, Honey glow higlighter




Glowing bronzer - tri prekrasne nijanse, odlična pigmentiranost, dosta se manje truse od sjenila i highlightera i što je najbolje, multifunkcionalne su. Mogu se koristiti na cijelom kapku, u pregibu oka, u unutarnjem kutu oka, te naravno na obrazima i ostalim dijelovima lica za koje su bronzeri inače namijenjeni.
Swatch na slici u nastavku također je rađen bez baze.




Rezimirano - ova paleta je sve što vam treba za kreiranje make up looka za gotovo sve prilike.Uz to pigmentacija i trajnost su odlične, a cijena za ovoliku multifunkcionalnost i više nego prihvatljiva. Definitivno je preporučujem. Ocjena +5.

U nastavku slijedi ono malo zanimljivije - Make up look sa Essence blogger´s beauty secrets the glow must go one paletom .

Ostali Essence proizvodi koje sam koristila su (slike su preuzete sa Essence internetske stranice jer su moji proizvodi već korišteni, poluprazni...):


1. Soft touch mousse puder u pjeni - 02 Matt beige (cijena 32,90kn)


2. Stylist set za oblikovanje obrva (cijena 21,90kn)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.