26.08.2014., utorak

Najbolji blog na svijetu

Pa kaj ima, ekipa? Gotovo ljeto? Ste u kurcu? Joooj, pa ne brinite. Najbolje stvari događaju se kad najmanje očekujete. :D Najgluplja floskula ikad, ne? A ona: Život je takav kakav je, nekad težak, nekad tužan, ali vrijedi živjeti za one lijepe i sretne trenutke, sunce će zasjati, ljubav će doći, dobro pobijediti, ma k vragu i sve, da mi ponude, još bih jednom proživio ovaj isti život kakav je da je, ponovio iste greške, jer zapravo sam uživao u svakom trenutku...? A, ne, ne, ne bih ja opet isto izabrao, ne vjerujem u te pizdarije, nisam ja Šalković (taj svećenik u civilu, ali ne zaređen od papinog kardinala, već od vijeća dobrih staraca s hortenzijama oko vrata, staraca koji ne prde nego to ptičica zacvrkuće, a leptirić im iz guzice odleti). Ne bi bilo loše da jesam, bio bih sposoban biti sretan, u sve naivno vidio samo dobro, a i iz lošega glupo učio. Imao bih i 100.000 fanova i 4 tisuće lajkova na svaki status ili post, unatoč tome što bih, što god napisao, uvijek napisao jedno te isto. Ne, ja sam onaj naoko skroman i samozatajan lik, ali koji se samo takav pravi; potajno ustvari priželjkuje priznanje i hvalu - nešto poput Teda Dansona kad je u Curb Your Enthusiasmu donirao novce bolnici pritom tražeći da njegova donacija ostane anonimna pa je tom svojom skromnošću brao mnoge simpatije, no, zapravo, svi su na kraju znali da je anonimac bio on pa je i ta njegova "skromna" gesta, iako od većine neprozreta, bila, jasno, lažna.

Ma možda ovo i nije bila neka nužna usporedba, ali eto, htio sam vam ispričati, a i ovo sa Šalkovićem mi je već pola godine na rubu "Objavi" tipke pa da izbacim to iz sebe.

Pokazao bih vam svoj novi film (iako smatram da je jako dobro, ništa tako posebno, ali možete me vidjeti kak solo čagam), ispričao nevjerojatnu nezgodu na online servisu za dejtanje i, najvažnije, ispričao kako mi se dogodilo najbolje kada sam najmanje očekivao. No, prosta sam ja i tašta duša pa vam malo toga mogu dati bezuvjetno. Nije da tražim naknadu za svoje pisanje i tekstove, to nikako. Tražim naknadu jer sve je to vrlo intimno, od emocija do mog prezimena u filmu. Morate mi dokazati da me volite, morate mi pokazati da sam vam bolji od Šalkovića ili Aleksandra Stankovića. Budite maštoviti i kreativni. Smislite nešto, nacrtajte, naslikajte, fotografirajte, napravite kolaž. Jako pretenciozno, znam, i vrlo riskantno jer vrlo vjerojatno će ispasti veliki debakl. Ali uvjeren sam da imam najbolje, najoriginalnije i najodvažnije čitatelje od svih. Ako ovo nije najbolji blog na svijetu, onda ne znam koji je!

- 16:00 - Stavi u košaricu (13) - Sadržaj košarice - Blagajna

< kolovoz, 2014 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Loading

junac04 pri yahoo.com


- Tko je?
- Nitko, prijatelju, samo koraci u noći.


Koji smo kurac mi! Po nama se ništa neće zvati...

Tribuson


Nekad je jednostavnije odustati.

Iva


"Life," said Marvin dolefully, "loathe it or ignore it, you can't like it."

Douglas Adams

Šima 2010./2011.
Šima i Ribac 2009./2010.
Šima i Ruska 2008./2009.
Smisaoživota42 2007./2008.
Bamby 2006./2007.

Do povećanja popularnosti i broja redovitih komentatora, tron drži Šima i natjecanja se neće niti održavati.

.