17.09.2010., petak

Blog konkurencija

Nemam puno blog konkurenata. Imam dost visoko mišljenje o sebi kao blogeru. Svjestan sam svog manjkavog stila, nekad i pravopisa, ali teško da ću nekome priznati da je bolji ili zanimljiviji. Netko možda ljepše piše, ali ima glupe fore. Netko zbilja piše odlično i čak se ni ne trudi imati fore, ali njega ću onda proglasiti dosadnim jer ili ima ciljanu publiku (žene), ili se vječito bavi ozbiljnim temama, ili prečesto intimnim.
.
Nekad skužim da je nekom mom čitatelju neki drugi blog i zanimljiviji i zabavniji i smješniji, ali onda ću tog čitatelja bezrezervno optužiti za manjak inteligencije ili loš smisao za humor.

Superiornost sam spreman priznati jedino svijetuuboci i raymondici. Oni stvarno znaju izvanredno napisati. No pred njima mi nije problem kleknuti jer ionako ne spadamo pod istu kategoriju, a i u biti dosta rijetko pišu, a nekad odu i malo pre“duboko“.
Mandrak recimo pada u moju kategoriju, no za njega ionako nitko ni ne zna da postoji, a i ponos mi ne dopušta da mu priznam ikakvu kvalitetu (jasno, govorim o prošlim lijepim vremenima jer ovo zadnjih mjeseci je tužno za gledati, čitam ga ko što slušam starca na samrti – samo čekam koja će mu biti zadnja).

Ostale neću sad spominjati, nemojte mi se ljutiti, ne zato jer su bolji ili lošiji, ionako nije tema rangiranje blogova.

No, između sedam gora i sedam mora ima jedan blog (ako je to uopće i blog) koji mi je trn u oku.

A.S.

Ne jer sam ljubomoran kako piše, ne zbog popularnosti (veće od moje)… već samo radi naklonosti jedne čitateljice. Istina, povremene čitateljice, ali čitateljice koju ne mogu tako olako proglasiti glupom i bez smisla za humor. Voli Seinfelda, Larry Davida, IT Crowd… jedino joj u tom nizu fali The Office da bi bila savršena. Dobar joj je Office, ali „ipak ne baš toliko“…
Shrvao me njen odgovor na pitanje koliko često koga čita. Mene u prosjeku svakih 14 dana, a Aleksandra svakih 10. Teško mi je živjeti s tim brojkama. Kaže da smo ko kruške i jabuke, da nas se ne može uspoređivati, no ipak…
„Ne mogu to opisati, jednostavno kul piše, fora mi je to što piše, smiješan je nekad, sviđa mi se taj neki - kak bi to nazvala - cinizam, ko da piše prozu, ali piše u stihovima, sviđa mi se to, sviđa mi se, nema interpunkcije“...

Još joj je i smiješan, a uopće se ne trudi!! Ne znam ima li na internetu mjesta za oboje... ili Stanković ili ja!

- 15:59 - Stavi u košaricu (2) - Sadržaj košarice - Blagajna

< rujan, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Loading

junac04 pri yahoo.com


- Tko je?
- Nitko, prijatelju, samo koraci u noći.


Koji smo kurac mi! Po nama se ništa neće zvati...

Tribuson


Nekad je jednostavnije odustati.

Iva


"Life," said Marvin dolefully, "loathe it or ignore it, you can't like it."

Douglas Adams

Šima 2010./2011.
Šima i Ribac 2009./2010.
Šima i Ruska 2008./2009.
Smisaoživota42 2007./2008.
Bamby 2006./2007.

Do povećanja popularnosti i broja redovitih komentatora, tron drži Šima i natjecanja se neće niti održavati.

.