nedjelja, 29.04.2007.

Draga kavo!

Upravo sam popila i tvoj zadnji gutljaj. Nema te tek nekoliko sekundi, a vec mi nedostajes. Napravila sam te u ranim jutarnjim satima. Mozda i nije bilo bas toliko rano, ali bilo je prije podneva. Stavila sam te malo vise od zlicice u casu. Zazubice su mi rasle za tobom, zelja je bila ogromna, a trenutak pijenja predaleko - gotovo nestvarno! Zeljela sam te probati istog trena, ali nisi bila spremna za to. Okus bi bio pregorak, a moja zelja neutazena. Dodala sam mlijeka na tebe, vise od 2dl. Zeljela sam te rastopiti, pripremiti... no ti si bezvoljno plutala na povrsini i ostala si i dalje gorka. Morala sam napraviti sljedeci korak. Nadam se da nije boljelo. Ako jest, zao mi je. No vjerujem da je ta bol zabolravljena i da je to mala zrtva kasnijoj sreci. Stavila... zagrijala sam te u mikrovalnoj na jednu minutu. Mislim da je to bilo optimalno vrijeme za tebe. Ti si se grijala... topila... pripremala za mene. Konacno sam te izvadila iz mikrovalne te pomijesala sa malo meda. Tvoja sreca gotovo je dosegla maksimum. I ja sam bila sretna. Moji nepci vapili su za tobom... zjenice sirile pri pogledu na tebne, ruke drhtale, a tvoj miris obecavao mi srecu kakvu vec dugo nisam dozivjela. Bila sam uzbudena... vise no ikada! Priblizavala sam te ustima, a ti si zeljno cekala. Uzela sam gutljaj od tebe. Osjetila sam tvoju toplinu. Prosla si mi tijelom. Svako malo uzimala sam novi gutljaj. Bila si sretna. Davala si mi se bez rijeci. Nikada nisam kod nikoga vidjela toliku srecu kao tada kod tebe. I ja sam bila sretna. Iznimno sretna. A sada draga, najdraza kavo... moram piskit i napravit si drugu kavu.


P.S. napisano pocetkom 7. mj. prosle godine. Dan prije ispita! (naravno, sta bi se tada drugo radilo, nego pisale gluposti:) Od pocetka 3. mj ne pijem kavu, a sada mi bas fali. Osjecam njezin miris. Udarila mi u glavu. Brrrr... Izadi iz delirija!!

- 11:12 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.04.2007.

ucim, naravno....

...ili pokusavam sebe uvjeriti da ucim

i gledam brdo banana i naraca koje sam prije pola sata kupila... i gledam bijele zidove kuhinje, monotone, bez izrazaja... i mislim si... trebalo bi objesiti kukice po zidu i objesiti te banane i narance svuda, svuda.... sareno, veselo, suncano.... i zidovi mi se nasmijese!

pozdrav! wave

- 16:57 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 21.04.2007.

štafeta!

dopalo je i mene... nije me bilo dugo na blogu i kada sam pogledala blogove koje sam pratila... naidem na predaju stafete kod maxyloptice...
sigurno vec svi znate...

Dobiješ 6 naizgled nepovezanih imenica, i zadatak ti ih je pretvoriti u pjesmu, ili - ako ne barataš tom formom - u neki što zanimljiviji kratki prozni tekst (što kraće, to bolje). Riječi u tekstu ne moraju biti istim redom kako su zadane u zadatku, a mogu se i sklanjati po padežima, pretvarati u množinu i sl.

Nakon izvršenja zadatka odabireš 6 novih imenica (bez osobnih, zemljopisnih i sl. imena i naziva), te ih šalješ dalje na 5 novih adresa.

zadane rijeci su:
vatra
riba
pjesma
snijeg
trava
šešir


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
logorska vatra, pjesma se cuje,
polegnuta trava, šešir s vjetrom putuje.
vodi me kroz misli gdje snijeg u zoru svjetluca,
a riba u vodi kašljuca....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


jao, ovo je bilo tesko! :) huh, koje li poezije!!! :)

no, sve koje citam vec su prosli ovaj dio.... :o)

pozdrav svima... imam puno posla... no, jos uvijek ste mi dragi... :) kisss & hug

P.S. mislim da imam jedan s previse kod kiss... :) hm da, jednostavnije bi bilo da sam ga izbrisala... no, tada nebi to mogla komentirati... :)

- 21:36 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Ponovni pokušaj.... ne mogu pisati na postoječem dizajnu... ne osjecam da je moj.... kolega s plesa mi je obecao da ce mi pomoc oko toga..... nadam se uskoro....

Ovo sam zamislila vise kao pisanje pisma, onima koji mi nesto znace.... obozavam pisati pisma.... no nekada mi ih se neda poslati.... a nekima ne znam adresu ili nemam kuda.... to me rastuzuje. Najvise mi fali pisati pisma mom Zeljkomiru.... odnijet cu mu ruzu, njezne roze boje. Volio je takve!
Imam jedno pismo napisano prije pola godine, mom najboljem prijatelju Marku.... vec zna sve sto je u pismu... za 20god ga mozda i dobije... :o)

Eto, vec znate nesto o meni... volim pisati pisma i obozavam svoje prijetelje(kroz ovo, mozda ih i upoznate).... ne ustrucavam im se reci to, kao mnogi drugi.... pazim na njih i volim ih cuvati - sama pomisao na to da im se nesto dogodi ili da ih netko povrijedi, uzasava me.... otvorena sam, neki misle da sam najotvorenija osoba koju znaju - varaju se, mnogo toga ne znaju o meni.... vesela, vrckava - roditelji me zovu "šašavica" :o) ...kada sam vec spomenula roditelje, obozavam ih iako znam sve njihove mane, no ucinili su za mene ono sto samo roditelji mogu - ja njih zovem "Najdraza Moja" i "Tajo Otac Nas".... ovo Nas je zato sto imam dvije seste, najbolje sestre... :o)

Jedno sto sam primijetila, ljudi premalo cijene osmijeh i premalo se smiju.... govore mi, nemaju cemu, ali nije tako.... stvar je samo u pogledu na svijet....

P.S. Ah te moje tockice... ponosim se njima.... :o)

Btw. ono s cime sam mozda trebala poceti.... zovem se Julija i iako imam 23. godine vjerujem u Djeda Mraza.... sobove Kometa i Rudolfa s crvenim nosom.... vjerujem u princeve i princeze - imam dvije princezice (naslade necakinje).... vjerujem u dobre vile i andele(imam sestre, mamu i tatu, prijatelje...Zeljkomira).... vjerujem da se prazna casa moze napuniti..... vjerujem u osmjeh... :o)



Linkovi

Blog.hr
math.hr

Proba!
Ne mogu spavati, a trebala bi. Sada znam kako se dodaju linkovi... :o)
jos cu ja sve to sama prokuziti, bez pomoci sa strane...

Hmmm, a sto je s ovim!?


Free Site Counters
Free Site Counters