subota, 20.10.2007.

Zamislite sta mi se dogodilo jucer!

Da nisam bila tamo, ne bih vjerovala....

Otisla sam u Cinestar naci se s frendom, trebali smo izvrsiti neku zamjenu stvari... naravno, kasnila sam, jer je bilo mracno i hladno, a zvukovi automobila i tramvaja su me plasili. Bilo je strasno!

U Cinestaru, prosla sam sve birceve, a frenda nije bilo. Konacno je dosao. Sjeli smo u birc, popili nesto, pricali, plesali po stolu.

"Krenuli smo dalje na salsa party. Dogovorila sam s ekipom da se vidimo i da cu doci. No, onda... tamna sila nas je odvukla na drugu stranu. Otimali smo se, ali to je bilo jace. Vrtilo nas je po plocniku, bacalo na sve strane. Jedva sam mogla disati. Nesto me zgrabilo za ruku. U tom trenu dosao je strasan zmaj. Maskirao se u konobara. Iako maskiran, nije nas mogao zavarati... virio mu je veliki, zeleni, ljuskast rep... valjda je tezio citavu tonu. Zmaj mi se uvukao u mozak i plasio svojom pojavom. Imala sam osjecaj da mi stalno govori da nista ne smijem. Bilo je strasno. Skamenila sam se. Niti frendu nije bilo svejedno. Slucajno sam skrenula pogled i ugledala neko jako svijetlo. Pokazala sam ga frendu. Jedva smo mogli gledati u njega. Znali smo da je to spas za nas. Veliki, bijeli, leteci konj izletio je iz svijetla. Bo je predivan. Nesto ljepse nisam vidjela. Pretvorio se u djevojke koje su plesale, hihotale se. Krenuli smo prema njima i prikljucili se plesu, no odmaknule su se od nas. Bili smo zbunjeni, jer nismo znali zasto. Nastavili smo plesati. Cula se neka muzika i krenula nas je maziti po licu. Bilo je ugodno, lijepo. I djevojke su se vratile. Zmaja vise nismo vidjeli. Nestao je! Sada je to bio samo obican konobar. Bili smo spaseni. Mogli smo konacno do drustva na salsu. No bilo je kasno. Otisli smo doma jos uvijek u transu."

Sve je ovo istina i to je razlog zasto nisam dosla na salsa party iako sam rekla da hocu. Bas mi je zao sto nisam bila. Sljedeci puta cu svakako doci.

Btw. da ne mislite da pretjerujem.... sve je istina osim onog djela gdje sam rekla da smo plesali na stolu. Na stolu smo plesali samo prstima. Pokazivali jedan drugome korake iz salse. To sam vam htjela reci da ne mislite da izmisljam.

pusa velika, nadam se da se ekipa nije naljutila na mene.

- 11:02 -

Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Ponovni pokušaj.... ne mogu pisati na postoječem dizajnu... ne osjecam da je moj.... kolega s plesa mi je obecao da ce mi pomoc oko toga..... nadam se uskoro....

Ovo sam zamislila vise kao pisanje pisma, onima koji mi nesto znace.... obozavam pisati pisma.... no nekada mi ih se neda poslati.... a nekima ne znam adresu ili nemam kuda.... to me rastuzuje. Najvise mi fali pisati pisma mom Zeljkomiru.... odnijet cu mu ruzu, njezne roze boje. Volio je takve!
Imam jedno pismo napisano prije pola godine, mom najboljem prijatelju Marku.... vec zna sve sto je u pismu... za 20god ga mozda i dobije... :o)

Eto, vec znate nesto o meni... volim pisati pisma i obozavam svoje prijetelje(kroz ovo, mozda ih i upoznate).... ne ustrucavam im se reci to, kao mnogi drugi.... pazim na njih i volim ih cuvati - sama pomisao na to da im se nesto dogodi ili da ih netko povrijedi, uzasava me.... otvorena sam, neki misle da sam najotvorenija osoba koju znaju - varaju se, mnogo toga ne znaju o meni.... vesela, vrckava - roditelji me zovu "šašavica" :o) ...kada sam vec spomenula roditelje, obozavam ih iako znam sve njihove mane, no ucinili su za mene ono sto samo roditelji mogu - ja njih zovem "Najdraza Moja" i "Tajo Otac Nas".... ovo Nas je zato sto imam dvije seste, najbolje sestre... :o)

Jedno sto sam primijetila, ljudi premalo cijene osmijeh i premalo se smiju.... govore mi, nemaju cemu, ali nije tako.... stvar je samo u pogledu na svijet....

P.S. Ah te moje tockice... ponosim se njima.... :o)

Btw. ono s cime sam mozda trebala poceti.... zovem se Julija i iako imam 23. godine vjerujem u Djeda Mraza.... sobove Kometa i Rudolfa s crvenim nosom.... vjerujem u princeve i princeze - imam dvije princezice (naslade necakinje).... vjerujem u dobre vile i andele(imam sestre, mamu i tatu, prijatelje...Zeljkomira).... vjerujem da se prazna casa moze napuniti..... vjerujem u osmjeh... :o)



Linkovi

Blog.hr
math.hr

Proba!
Ne mogu spavati, a trebala bi. Sada znam kako se dodaju linkovi... :o)
jos cu ja sve to sama prokuziti, bez pomoci sa strane...

Hmmm, a sto je s ovim!?


Free Site Counters
Free Site Counters