Jezdimir Uskoković je Žena Glava!

utorak, 27.12.2005.

Marisi i Xiola (čita se Guzijola)

Marisi i Xiola, dva sisata naše gore listića uveseljavaju me svakodnevno svojim dogodovštinama iz Londona, i to svaka na svoj način.

Iako se Marisi, koja živi u londonskoj Zoni jedan, zgražava nad tim što Xiola živi u londonskoj Zoni ˝Pripizdina i pol˝, svejedno zajedno pohode mjesta gdje je dobra krkačina i gdje se može đuskati na američku crnačku glazbu.

Marisi voli šljašteće stvari, ima cimera gejpedera i Latino - dečka (kaže lijenog i nepametnog). Njena dizajnerska odjeća ima zanimljiv životni ciklus.

Xiola radi u muzeju, provincijskog je stila odijevanja, obožava Marisine gejpederske prijatelje, i voli komentirati Marisin lajfstajl.

Marisi se u svojim postovima uglavnom drži svog života koji je sve samo ne dosadan, a Xiola nerijetko udrobi pronicljive komentare dnevnopolitičkih, filmskomodnih, kraljevskobiteljskih i drugih aktualnih događaja, uz neizostavno brdo linkova.

Marisine fotke susrećemo često. Xioline su rijetke ko djetelina s četiri lista (al nađu se, tu i tamo). Obično bude veselo kad svaka na svoj način komentira isti izlazak. Obje su izuzetno zanimljive. Ali najvažnije pitanje ostaje neriješeno.

Koja od njih ima veće sise?

Xiola, ne možemo objektivno ocjenjivati, dok nas ne snabdiješ fotografijom svog dekoltea u prirodnoj veličini. Učini to za dobrobit čitateljstva.

- 15:44 - Komentari (10) - Isprintaj - #