Jezdimir Uskoković je Žena Glava!

utorak, 20.12.2005.

A sada nešto sasvim drugačije!

Zbilja bi bilo bedasto kada bi Jezdimirova blogerska karijera završila bez besramnog reklamiranja njegovih favorita. Zato sada slijedi niz postova, onakvih kakvi obično poluče gnjev čitatelja zbog 'nepravednog reklamiranja onih koji su ionako na kul listi'.

To mi je oduvijek bilo simpatično. Da, zadatak je afirmiranih blogera da po cijele dane surfaju freš listom i promiču one koje nitko drugi ne promiče. To ja stalno radim. A čak nisam ni afirmirana.

Poredak je nasumičan, nije uvjetovan abecedom, a niti količinom ljubavi koju gajim prema svakom pojedinom od vas. Uvjetovan je isključivo time za koga mi je taj tren pala na pamet dobra rečenica.

Razlog zašto je ovaj projekt rascjepkan na postove je taj da imam što više postova. Pazite da ne zaostanete s kometaričima.

Dakle.
z.l.e.v.A.n.k.a.

Zleva se rodila, a odmah potom mora da je ispala majki na glavu, te je u tom trenu vjerojatno went ku-ku in the head. Voli primati žene za sise, Jelenu Studeni i svoju majku, a odnedavno je učiteljica engleskog, pa su joj biseri malih anglista iz petog razreda omiljena tema.
Npr. ˝Zadatak je bio pretvoriti zadanu rečenicu u negativnu: You're Mr Freeman. -> njen odgovor: No am not.˝
Također se, u njenom boksu lijevo, diči možda najprostijim popisom termina po kojima ju ljudi pronalaze preko gugla (npr. jebanje u guz download, besplatno jebanje u šumi, moja sestra mi je drkala i pušila, crvene boje šupak momentalno i sl.), što je začuđujuće, s obzirom na općenitu čednost Zlevinog bloga.

Njen blog možda nije najbolja opcija za one koji frkću na vjerodostojne i detaljne opise gadosti, poput prišteva ili vađenja šmrklja iz nosa i jedenja istih na satu engleskog, ali definitivno jest za one kojima je u životu dosadno i nikako da se nauživaju luckastoga.

Makar to vjerojatno nije njen najbolji post, ja se uvijek rado sjetim kako je majka ostavila ventilator na peronu, misleć da je od kolodvora. Jer, naime - vrtel se.

- 13:05 - Komentari (17) - Isprintaj - #