Evanđelje po Luciferu

petak, 18.08.2006.

Kako iskorijeniti prostitucijeu (ako se baš hoće…)

Možda ste primijetili napiese u medijima prošloga tjedna o bordelu ("salonu za masažu"), koji je otkriven u Rijeci. Osobito je zabavno i privlačno to, što je vlasnik snimao svoje mušterije na djelu sa svojim djelatnicama; ne da bi ucjenjivao mušterije, nego žene koje su za njega radile. Među njima je jedna 42-godišnjakinja, koja inače vodi uredan bračni život. Sada su međim snimke došle u ruke policije. Mene osobito zabavljaju naslovi Bila sam seksualna robinja okrutnog makroa i Posjetitelji Ištvanovog bordela sada strepe od vlastitih žena.

Što me navodi na opasku o tome, kako se može stvarno, ako se hoće, gotovo potpuno iskorijeniti prostituciju.

Recept je jednostavan: kažnjavati one koji usluge koriste, a ne one, koje/koji ih nude. Švedsta je to uspješn provela.

Zamislite: Policija zatekne muškarca na djelu s kurvom (dobro, nađe se i drugih kombinacija, ali princip je isti), napiše mu prijavu i on ode na sud, ne mora biti kazneno, neka je prekršajno: dobije reciomo mjesec dana zatvora (bez mogućnosti zamjene novčanom kaznom), plus se njegovo ime i slika o njegovom trošku objavi u lokalnim novinama, a supruzi pošalje posebno pismo. naughty

Pa da ga vidimo idući put! Kurvu ne treba ni kažnjavati, ionako će izgubiti mušterije.

Samo, naravno, zakone i dalje donose većinom dobrostojeći muškarci, kojima nije u interesu da se ta lijepa pojava stvarno iskorijeni. A i dobrostojeće žene si povremeno mogu prpriuštiti ponekog slatkog dečka; emancipacija, ne?
- 15:52 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.