Posjetitelji bloga:
Counter
Counter






List Izvori | Čaporice

utorak, 09.08.2011.

4. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „TRILJSKI BRANITELJI“ (24., 25. i 26. lipnja 2011. godine ŠRC - „Zdenko Pavela- Cato“)

Na turniru je nastupila 21 ekipa u kojima je igralo više od 300 dječaka.
U kategoriji mlađih početnika 1. mjesto osvojio je nogometni klub „ Talent“ iz Split, 2. mjesto NK „ Osk“ iz Otoka, 3. mjesto NK „Junak“ iz Sinja te 4. mjesto NK „ Adriatic“ iz Splita. Najbolji igrač u ovoj kategoriji igrača bio je Ivan Budić iz NK „Talent“. Najbolji strijelac bio je Marko Erceg iz NK „ Osk“. Najbolji vratar bio je Tomislav Buljan iz NK „ Talent“.
Kod početnika 1. mjesto osvojio je NK „ Junak“ – Sinj, 2. mjesto NK „ Čaporice- Trilj“, 3. mjesto NK „ Adriatic“, 4. mjesto NK „ Glavice“- Glavice. U ovoj kategoriji najbolji igrač bio je Josip Vučković iz NK „ Junak“. Najbolji strijelac bio je Michel Šego iz NK „ Adriatic“, dok je titulu najboljeg vratara osvojio Josip Vukas iz NK „ Čaporice- Trilj“.
Pokrovitelj turnira bila je HVIDR-a - Trilj, a organizator turnira bio je NK „Čaporice- Trilj“ pod vodstvom trenera mlađih uzrasta i koordinatorom samog turnira Antoniom Živaljićem te trenerom Dujom Čovićem koji su odradili veliku ulogu u organizaciji ovog turnira.
Pred početak turnira članovi organizacijskog odbora i dječaci položili su vijence i upalili svijeće kod centralnog križa kod crkve sv. Mihovila u Trilju u počast svim poginulim braniteljima Domovinskog rata iz grada Trilja te su sudjelovali na svetoj misi koju je predvodio dekan Stipe Ljubas sa suradnicima.



Na kraju turnira ispred NK „ Čaporice-Trilj“ okupljenima se obratio predsjednik kluba Nedjeljko Živaljić sljjedećim govorom: „ Sve vas od srca pozdravljam ispred NK „Čaporice Trilj“ i u svoje osobno ime . Pozdravljam sve učesnike škole nogometa koji su bili sudionici ovog 4. memorijalnog turnira „ Triljski branitelji“, pobjednike ekipa koji su ove godine bili najbolji na ovom turniru, voditelje ekipa. Posebno se zahvaljujem roditeljima djece koji svoju djecu prate ova tri dana. Ova tri dana pratim kao predsjednik kluba zbivanja na terenu i oko njega i želim istaći da ni jedna psovka nije izišla iz usta ove prekrasne djece. Hvala im na tome. Ima voditelja omladinske škole „ Hajduk“, „Orkan“ i „Dalmatinac“ koji su se uredno prijavili i zadnja 24 sata odustali. Znajte da voditelji ovih škola koji nisu tu obilaze kuće naših mladih nogometaša i nude im eure,a kod nas se radi za kune. Obećavaju da tu djecu prate, da će ih dalje odgajati i brinuti se za njih. Tko može bolje brinuti za svoje dijete nego roditelj? Vide da će imati koristi, da ta djeca mogu uspjeti u nogometu. Roditelj s kamena mudar, pametan pa reče klubu pripada jer ga on ove 4 godine odgaja i brine o njemu. Prije 4 godine naš i vaš nadbiskup Marin Barišić blagoslovio je ovaj objekt koji na glavnom ulazu ima ploču na kojoj je urezano „ Zdenko Pavela – Cato“, naš vitez koji je položio svoj život da bi mi danas bili ovdje. Nadbiskup se divio prostorijama kluba, kad je obišao svlačionice i ostale prostorije reče: „ Ovo nema ni Barcelona“. Poslije je i zaigrao s našim igračima i pokazivao im tehniku nogometa. A danas ja kao predsjednik ovoga kluba imam problema da pojedinci žele uzorat ovaj travnati teren i porušit zgradu kluba. Obilaze grad po grad, ured po ured, državne institucije kako ovoga ne bi bilo. Ja im poručujem da se zabave samim sobom. Na ovom terenu igrali su prvoligaši ( Rijeka, Lokomotiva) i drugoligaši koji gostuju u našoj županiji. O ovom događanju dosada naša pod navodnicima „ Slobodna Dalmacija“ nije ništa ni zabilježila. Urednik preko svog novinara za ovo područje poručuje da ovo nije atraktivno za objavu. Bilo bi atraktivno da je došlo do nereda. Doletjeli bi poput lešinara da objave što se desilo. Imamo novine koje će vaše rezultate objaviti. Na kraju dragi nogometaši, voditelji ekipa, roditelji djece, prijatelji športa, gosti uzvanici sve vas od srca pozdravljam i želim vam puno zdravlja i sreće u vašem životu. Bog vas blagoslovio.“

Predsjednik NK „Čaporice- Trilj“
Nedjeljko Živaljić


- 19:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< kolovoz, 2011 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2012 (28)
Kolovoz 2011 (17)
Svibanj 2011 (7)
Prosinac 2010 (18)
Opis bloga
List župe sv. Roka, Čaporice

Photobucket

e-mail: list-izvori@hi.t-com.hr

Osnivač i izdavač:
Župa sv. Roka
Čaporice, 21240 Trilj

tel./fax. 021/831-096


e-mail: mirko.skejic1@st.t-com.hr

Glavni i odgovorni urednik:
Don Mirko Skejić - župnik

Uredničko vijeće:
Marijo Bašura, Anita Čović-Pavišić, Dragica Čović, Tomislav Delić, Ivana Pešo, Kristina Pešo, Martina Pešo, Antonija Sarač, Mirko Skejić, Ante Šipić-Sokol

Lektura:
Maja Franić
Dragica Čović


Tisak:
DES - Split Boktuljin put bb



Photobucket