{}

nedjelja, 31.12.2006.

a hit right between the eyes

to je to....
.
.
.
.
moja nepresušna mašta je presušila, više ne znam kaj da pišem.
moram se odmorit pa ne očekujte niš od mene najmanje do sljedeće godine.
Dakle, morat čete preživjet bez mene jako jako dugo zujo.
Uglavnom, da, sve ovo su sranja tak da nemojte to čitat,
a ak jeste onde ste glupi, hahahahaha na kvadrat iz korijena puta dva.
.
.
.
ah
.
.
uživajte za novu i lijepo se zabavite. pozz
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
znam da nije u redu al morao sam stavit sliku......

So cowboy, if you're lookin for lovin'
I ain't no queer, go fuck a steer
"I think there's one over there..."

31.12.2006. u 14:54 • 5 KomentaraPrint#

utorak, 12.12.2006.

božić je za narod....

da, ako niste primjetili ja ću vas sad podsjetit još malo pa će nam božić.
Znate ono kad se kiti bor, pa se otvori božični velesajam gdje je svake godine jedno te isto, niš novog(brijem da je i hrana od prošle godine), pa kaj još, pokloni, božične pjesme i znate onaj veseli trenutak u prvom mjesecu kad vam dođe pop u 8 jutro budit vas da se zajedno pomolite i onda mu još morate dat lovu(mislim, dobiješ sličicu,dakle sve ok).
Usprkos svemu ja volim Božić ne znam zakaj, al u to doba je uvijek neka jebena atmosfera, na badnjak i tak, ne mislim sad zbog poklona, to je bezveze, onak, kolko se love potroši na poklone( i da mama, hoću i-pod il nekaj tak).

Mislim, pokloni su ok, al recimo, kaj se ne osječate bolje kad dobijete neki poklon koji je napravila ta osoba i potrudila se oko njega(sad ne mislim da zamotate čokoladu u papir iz bilježnice(to ja radimwink)) nego kad dobijete neki jeftini poklon koji ste dan prije vidjeli u kutu svoje kuće u prašini il u izlogu nekog kineskog dučana.
I da, još nekaj važno, zakaj mi nemamo one tipove kaj ti idu po kućama i pjevaju ti pred vratima ko u onim američkim filmovima, mislim, možda ima al onda ne idu na moja vrata. Umjesto toga mi imamo ogromne reklame sa polugolim teta mrazicama koje prodaju mobitele i usput dobiješ kapu tak da si ju možeš stavit prek face da ne gledaš ružne ljude oko sebe.
Al recimo, meni ne trebaju baš ti pjevači, zadovoljio bi se i sa polugolom tetom mrazicom koja mi dolazi na vrata thumbup.
I ne znam dal ste primjetili al nestao je jedan glavni element Božića u ovim krajevima, a to je snijeg. Da, i to su nam uzeli. Al glavno da ima snijega na Sljemenu pa da se sve one kul skijašice mogu spuštat i sjebat cijeli promet u Zagrebu.

Ja se sječam kad bi na Božić ko mali išao sa starcima od bake doma i ond bi zapeli u onak, 2-metarskom snijegu, ahh, to su bila vremena.
To je bilo to za danas, ad bok.


The christmas tree I wish I was
the star that went on top.

12.12.2006. u 21:10 • 10 KomentaraPrint#

nedjelja, 10.12.2006.

ne, nije sad 4 ujutro, uopće(fakat nije, 20 do 2 će sad)

u zadnje vrijeme me jebe nesanica, iako brijem da to nije nesanica, nego jednostavno ne mogu spavati, lol.
Uglavnom, maloprije sam sad gledao jedan film, zove se "Završni rez" sa Robin Williamsom.
Onak, bezveze sam počeo gledat film i na početku nisam mislio jer sam vidio da je je kanadsko-njemački film a mrzim Njemačke filmove, ne treba bit na njemačkom al jednostavno ne volim filmove pokraj kojih piše Njemačka.
Uglavnom film je dosta ok, radi se o nekoj bliskoj budučnosti tak negdje gdje se može čovjeku pri rođenju nabaviti čip koji mu se ugradi u mozak i on snima njegov cijeli život i na kraju kad osoba umre, osoba zvana rezač(tak se zove zanimanje) uzme ko sve najzanimljivije trenutke tj. one koje tu osobu pokazuju u najboljem svijetlu i onda se oni gledaju na pogrebu te osobe ko neki film u kinu.
Neda mi se sad pisat radnja i sve, jedino kaj je film možda mogao bit malo bolje napravljen, jer glavni lik dolazi prelagano do nekih spoznaja i tako.
Jebeni je dio nakraju koji je ko pogreška u snimanju filma iako mislim da su to namjerno napravili.
Naime glavni lik umre i uzmu njegov čip i dok ga ovaj drugi lik gleda, gleda kako se glavni lik gleda u ogledalo i zatim se okrene, dakle on je sve to trebao gledat iz prvog lica, iz perspektive glavnog lika, a na kraju glavni lik ode i kamera nastavi snimati ogledalo a po tom bi trebalo snimat što taj glavni lik gleda kad se okrenuo(vrata, zid il nekaj), ne znam jel sam dobro opisao al dobro, dva sata je a spava mi se a nemrem zaspat tak da da, nije važno.
Naime ovaj post sam pisao samo da mi prođe vrijeme i da mi se možda počne spavat i brijem da je uspjelo pa idem probat zaspat.


History, never repeats,
I tell myself before I go to sleep.


10.12.2006. u 01:57 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 06.12.2006.

danas je sv. nikola..... no shit!!!

mmm da, želim nekaj napisat jerbo nisam dugo pisao a ne znam o čem pa sam odlučio o problemima i tak tim sranjima malo dosađivat.


Dakle, svatko ima probleme, nemamo ih cijeli život, brijem da problemi počinju prvi onak kad kreneš u školu i ond kad uđeš u pubertet onda počnu oni ozbiljniji problemi koji nas sve tako lijepo jebu u mozak, al to je normalno onak, ak nemaš probleme onda si onak vjerojatno jako happy il nemaš život il kaj ja znam.
Al kaj ja znam, ja recimo svoje probleme najčešće negiram i tak ta sranja i onda kad ih želim nekom reč onda to ispadne skroz krivo pa kad opet pokušam o tom pričat toj nekoj istoj osobi ond misli da sam ja rekao to iz zajebancije i da to mene uopće ne jebe. Ond ja naravno popizdim i budem loše volje jer si opet nisam pomogao al dobro, preživjet ću ja to nekak :).
I da, skužio sam da jedino mjesto na kojem me ne jebu ti problemi je onak.................škola.
da, ja sam skužio da sam u školi zapravo sretan, zaprav sretan sam svugdje ak nisam doma i onak ne znam, al da nema tih ocjena i tih sranja u školi brijem da bi se preselio tam, danas sam recimo dobio jedan iz informatike a bio mi je današnji najbolji sat, zajebavali smo se na račun profesora i usporedbe njega i batmana i tak, nemre se to opisat riječima, to je trebalo bit tamo.
I onak recimo, uvijek se ubijamo svojim problemima a recimo neki tam mali jadnik u africi il kaj ja znam u kojem kurcu, ubijo bi da ima naše probleme i naš život onak, dakle uvijek ima netko s gorim problemima, ALI jebeš njih, mislim boli mene kurac za probleme nekog drugog, mislim prvo želim sredit svoje probleme i ond ću pomoč drugima, zanimaju me problemi meni dragih osoba i tak ali moji su mi najvažniji.

Ali, ja mislim da svoje probleme ne možeš riješit bez nekog tko te poznaje, jer uvijek će ta druga osoba koja razumnije razmišlja nego ti u tom trenutku dati ti neki bolji savjet nego što bi si ti dao.
Jedino kaj se treba nač takva osoba i ja hvala bogu imam osobu uz koju mi svi problemi nestanu i da, meni se neda više pisat.....
ad bok



p.s. i odlučio sam svaki post završit s nekim tekstom iz neke pjesme jer se uvijek ubijam kako da završim post

you are perfect, yes, it's true
but without me you're only you

06.12.2006. u 21:09 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ma zajebi opis bloga

------------------------
------------------------

dobrotvorna akcija PADONFJOTJŽ- pogledati ovaj post za saznat više
love predano u ruke=2 kn
lova rečena da ću dobit
smijeh=150 € i 15 kn

ne mora vas bit strah dat lovu, sve ide u dobrotvorne svrhe, garantirano, niš ne ide glupim političarima da si oni kupe nove jahte i ta sranja.
UPUTE: sam u zadnji napisani post napišite kolko kuna, eura, funta, tolara ste voljni dat(dolare ne primamo)




-------------------------
-------------------------


maj eMeSeN adresa: zharuljica@hotmail.com

postah opet aktivan na last.fm pa evo i to:klikni tu


pearl jam lyrics


song lyrics

Linkovi

moja najdraža ninja-ne trudite se ju probat pobijedit, ne pomaže čak ni najače oružje--->poukanje
- - - - - -
andrea-jako hrabra žena jer se usudila priznat u koju školu ide i čak pisat o njoj smijeh
- - - - - -
mala alica-jako dobar frend, al ne piše više na blogu :(
- - - - - -
rotten soul-joj znaš kaj, ne znam kaj da o tebi napišem, razmišljam i ne znam, a valjd si zgodan i sve to :D
- - - - - -
lana-a frendica od onog tam gore (fičeka), nisam ju upoznao uživo al se čini ok, kaj ne lana :)
- - - - - -
bruna-cura koju poznajem ne samo preko njeta :), dost ok, i dalje joj moram kupit čokoladno mlijeko, valjd jednog dana :D
- - - - - -
greath north wind-skroz dobar lik iako ga poznajem samo kroz par komentara, al nema veze, tih nekolko komentara je dovoljno








pikČrs, with capitalize Č





Image Hosted by ImageShack.us









Image Hosted by ImageShack.us

































ne znam zakaj sam stavio ovu sliku, fakat ne znam, svidjela mi se thumbup