Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izvansvega

Marketing

danas je sv. nikola..... no shit!!!

mmm da, želim nekaj napisat jerbo nisam dugo pisao a ne znam o čem pa sam odlučio o problemima i tak tim sranjima malo dosađivat.


Dakle, svatko ima probleme, nemamo ih cijeli život, brijem da problemi počinju prvi onak kad kreneš u školu i ond kad uđeš u pubertet onda počnu oni ozbiljniji problemi koji nas sve tako lijepo jebu u mozak, al to je normalno onak, ak nemaš probleme onda si onak vjerojatno jako happy il nemaš život il kaj ja znam.
Al kaj ja znam, ja recimo svoje probleme najčešće negiram i tak ta sranja i onda kad ih želim nekom reč onda to ispadne skroz krivo pa kad opet pokušam o tom pričat toj nekoj istoj osobi ond misli da sam ja rekao to iz zajebancije i da to mene uopće ne jebe. Ond ja naravno popizdim i budem loše volje jer si opet nisam pomogao al dobro, preživjet ću ja to nekak :).
I da, skužio sam da jedino mjesto na kojem me ne jebu ti problemi je onak.................škola.
da, ja sam skužio da sam u školi zapravo sretan, zaprav sretan sam svugdje ak nisam doma i onak ne znam, al da nema tih ocjena i tih sranja u školi brijem da bi se preselio tam, danas sam recimo dobio jedan iz informatike a bio mi je današnji najbolji sat, zajebavali smo se na račun profesora i usporedbe njega i batmana i tak, nemre se to opisat riječima, to je trebalo bit tamo.
I onak recimo, uvijek se ubijamo svojim problemima a recimo neki tam mali jadnik u africi il kaj ja znam u kojem kurcu, ubijo bi da ima naše probleme i naš život onak, dakle uvijek ima netko s gorim problemima, ALI jebeš njih, mislim boli mene kurac za probleme nekog drugog, mislim prvo želim sredit svoje probleme i ond ću pomoč drugima, zanimaju me problemi meni dragih osoba i tak ali moji su mi najvažniji.

Ali, ja mislim da svoje probleme ne možeš riješit bez nekog tko te poznaje, jer uvijek će ta druga osoba koja razumnije razmišlja nego ti u tom trenutku dati ti neki bolji savjet nego što bi si ti dao.
Jedino kaj se treba nač takva osoba i ja hvala bogu imam osobu uz koju mi svi problemi nestanu i da, meni se neda više pisat.....
ad bok



p.s. i odlučio sam svaki post završit s nekim tekstom iz neke pjesme jer se uvijek ubijam kako da završim post

you are perfect, yes, it's true
but without me you're only you


Post je objavljen 06.12.2006. u 21:09 sati.