Aktivnosti:
- savjetovanje, terapija za tijelo i psihu
- obiteljske konstelacije
- Core vježbanje
- Snowlion
- radionice zdrave hrane

Centar Osobne Moći

utorak, 28.12.2010.

Radionica od koje će vam svijet postati zanimljivije mjesto...

RADIONICA CENTRA ZA INTEGRATIVNI RAZVOJ

Održat će se 08 i 09.siječnja u Osijeku.

...Na predavanjima i uvodnim radionicama možete više doznati o programu škole. Na intenzivnim vikend radionicama možete očekivati mješavinu predavanja i vježbi sa naglaskom na proživljenom, osobnom iskustvu, što uključuje i energetsko iscjeljivanje vođeno korak po korak.
...Kroz osobne procese i spektar energetskih i fizičkih vježbi, iskusit ćete sebe na dubljoj razini, što vam može pomoći da se otvorite za spontaniji odnos sa sobom i sa Vama dragim ljudima.
Ova radionica se preporuča svima koji se upisuju u Snowlion četverogodišnju školu za integrativnu terapiju, ali je također i cjelovito iskustvo za sebe.

Sadržaj radionice

• Pregled karakternih struktura-

Obrana je zaštitna reakcija osobe u svrhu zaštite/prekrivanja svoje rane. U obranu ulazimo u onom trenutku kada se osjetimo osobno ugroženo, a ugroženost procjenjujemo na temelju prijašnjeg iskustva. Postoji mnogo načina na koje bježimo od kontakta s drugim ljudima i ako znamo gdje treba gledati, možemo točno pronaći situacije kada to radimo. Svijest o tome da znamo kad ulazimo u obranu daje nam mogućnost da se otvorimo za pravi kontakt, da skinemo masku i živimo život iz sebe onakvi kakvi zaista jesmo i da s tim punim kapacitetom osjetimo istinsko zadovoljstvo i sreću. U predavanju ćemo proći kroz 5 karaktera i njihovih obrana. Otkrit ćemo zašto i kad su nastale, kako i kada se javljaju u našoj svakodnevici i što možemo učiniti da ne živimo život iz obrane nego život iz sadašnjeg trenutka.

• Predosobno, osobno i nadosobno - mapa svijesti

U predavanju ćemo promotriti predosobnu fazu razvoja osobnosti. To je razdoblje od 0-4 god. kad još ne znam tko sam i tražim se u licima osoba koja me okružuju, kad stvaram program iz kojeg ću promatrati i reagirati na svijet oko sebe. Sve potisnute i nedovršene emocije iz tog perioda utječu na poimanje sebe i izgradnju ega u sljedećoj osobnoj fazi razvoja. U osobnoj fazi već imam sliku o sebi, imam ego za koji se držim, i svu energiju ulažem kako bi sakrila dijelove sebe kojih se bojim i pokazala svijetu onaj dio koji i sama prihvaćam. Kroz nadosobno proširujem svijest sa na sebe orjentirane ego osobnosti na «svi smo isti» i na taj način mogu osjetiti da ima nešto veće od nas i da je naš ego samo djelić u sveobuhvatnom planu.

• Uvod u psihodinamiku
• Core Energetics vježbe, uvod u tjelesno orijentiranu psihoterapiju
• Upoznavanje čakri i auričnog polja
• Stvaranje energetskog kontakta
• Srčana veza i meditacija
• Uzemljavanje - grounding
• Vježbe prijenosa energije
• Vježbe promatranja aure
• Ples i pokret

Prijave za radionicu na tel.098/1726-198,Gorana.
Prijave molim do 03.01.

- 23:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (6)
Rujan 2010 (1)
Svibanj 2010 (4)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Intuita
Udruga za cjeloviti razvoj čovjeka i promicanje zdravije kulture življenja
kontakt telefon
098 172 61 98 Gorana