Aktivnosti:
- savjetovanje, terapija za tijelo i psihu
- obiteljske konstelacije
- Core vježbanje
- Snowlion
- radionice zdrave hrane

Centar Osobne Moći

subota, 13.03.2010.

Ciklus predavanja

U suradnji s Giskom i Centrom za integrativni razvoj, organiziramo ciklus predavanja namijenjen svim ljudima koji promišljaju o svjesnosti u bilo kojem aspektu svog života.

Predavanja drži Gorana Radetić, profesorica kineziologije i savjetnica za integrativni razvoj te suosnivačica Centra kulture tijela GEA.
Održavat će se svakog prvog utorka u mjesecu u prostoru Gradske i sveučilišne knjižnice u Osijeku, Europske avenije bb od 17:30 do 19h. Prvo predavanje će početi 6.travnja i besplatno je.



Ciklus predavanja će započeti temom
Zašto su prve tri godine života najvažnije?
U predavanju ćemo pokušati dati odgovore kako se po najnovijim kliničkim istraživanjima mozak razvija i kako taj razvoj utječe na kasnije životne odluke. Kako možemo pomoći sebi ili našim bližnjima, ukoliko je do određenih krivih obrazaca i zaključaka već došlo?
Predavanje može roditeljima dati ideje kako poboljšati odnos sa svojom djecom. Djetetu u nama može pomoći lakše prihvatiti i preboljeti greške svojih roditelja te vidjeti kako usprkos nepravdi koja nam je nanesena možemo pronaći način kako ostati u pozitivnoj namjeri prema sebi i ljudima oko sebe te iz tog mjesta kreirati život ispunjen zadovoljstvom.

Moguće teme ostalih predavanja u pripremi:
1.Predosobni, osobni i nadosobni razvoj osobnosti
2.Maska i zašto ju nosim?
3.Kako biti cjelovito biće i kako prihvatiti i one dijelove sebe koji mi se baš i ne sviđaju?
4.Kako ja mogu pročitati druge i što to psiholog vidi na meni?
5.Čakre i energetsko tijelo- Kako to da mogu procijeniti i osjetiti drugu osobu bez da mi išta kaže o sebi?!

- 00:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 12.03.2010.

RADIONICA » I KOLAČI MOGU BITI ZDRAVI »


Održat će se 18.04.2010.,10h-14:30h
Mjesto : Zagrebačka 19 (kuhinja adventističke crkve)
Cijena : 130kn

Pripremit ćemo kolač od kestena, kolač s kremom od jabuka, tortu od kivija,kuglice od pšenice, čupavi kolač od kokosa, muffine, kolač od žitarice s bobičastim voćem, puding od kus-kusa.

Prijave i informacije: O98/1726-198, voditeljica radionice Gorana Radetić

Slasni pozdrav do viđenja…J


- 07:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 10.03.2010.

Gorana Radetić

Rođena sam 1977. u Zagrebu. Diplomirala sam na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, smjer kineziterapija. Još za vrijeme fakulteta sudjelujem na brojnim Reebok Body art konvencijama, prolazim kroz 8 stupnjeva Joge u svakodnevnom životu i sudjelujem na instruktorskim seminarima kroz period od 2god.
Tokom studija sudjelujem na dvadesetak radionica makrobiotičkog kuhanja te radionica eko uzgoja voća i povrća na imanju Zrno. Nakon fakulteta upisujem Snowlion školu, četverogodišnji studij integrativne psiho-spiritualne terapije, te nakon završetka studija počinjem raditi kao savjetnica za integrativni razvoj. Dio sam učiteljskog tima u Snowlion školi, te polaznica dvogodišnjeg, naprednog trening programa razvoja i integracije osobne moći, liderstva i seksualnosti.

Ubrzo zatim upisujem CIL, trening studij za kliničku psihologiju i duhovnost, pod vodstvom Alexis Johnson, Ph.D. i Judith Sarah Schmidt, Ph.D. Trenutno sam polaznica treće godine studija.

Kao trenerica i voditeljica grupnih programa radim već dvanaest godina, integrirajući u svom radu teorijska znanja dobivena na fakultetu, ali i mnogim drugim edukacijama povezanim s unapređenjem tjelesnog, psihičkog, emocionalnog i mentalnog zdravlja.

Pokretačica sam i utemeljiteljica kinezi-mix programa (oblik treninga u kojem se isprepliću kineziterapijske vježbe za kralježnicu, aerobik vježbe snage i joga asane).
Osnivačica sam udruge INTUITA koja se bavi promicanjem cjelovitog razvoja čovjeka i zdravije kulture življenja.
Trenutno radim kao instruktorica Joge Unlimited, trenerica Body Tone i Kinezi mix programa te kao integrativna savjetnica u Centru Osobne Moći (Keršovanijeva 25).




- 10:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Dobrodošli na stranicu Udruge Intuita!

Intuita je Udruga koja se bavi cjelovitim razvojem čovjeka i promicanjem zdravije kulture življenja. Na ovoj ćemo vas stranici redovito obavještavati o našim aktivnostima. To će ponekad biti radionice kuhanja zdrave hrane, radionice konstelacija, redovite integrativne terapije i još mnogo toga što pridonosi cjelovitom i ispunjenijem životu.
Očekujemo vas, dobrodošli!

- 10:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  ožujak, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (6)
Rujan 2010 (1)
Svibanj 2010 (4)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Intuita
Udruga za cjeloviti razvoj čovjeka i promicanje zdravije kulture življenja
kontakt telefon
098 172 61 98 Gorana