Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/intuita

Marketing

Radionica od koje će vam svijet postati zanimljivije mjesto...

RADIONICA CENTRA ZA INTEGRATIVNI RAZVOJ

Održat će se 08 i 09.siječnja u Osijeku.

...Na predavanjima i uvodnim radionicama možete više doznati o programu škole. Na intenzivnim vikend radionicama možete očekivati mješavinu predavanja i vježbi sa naglaskom na proživljenom, osobnom iskustvu, što uključuje i energetsko iscjeljivanje vođeno korak po korak.
...Kroz osobne procese i spektar energetskih i fizičkih vježbi, iskusit ćete sebe na dubljoj razini, što vam može pomoći da se otvorite za spontaniji odnos sa sobom i sa Vama dragim ljudima.
Ova radionica se preporuča svima koji se upisuju u Snowlion četverogodišnju školu za integrativnu terapiju, ali je također i cjelovito iskustvo za sebe.

Sadržaj radionice

• Pregled karakternih struktura-

Obrana je zaštitna reakcija osobe u svrhu zaštite/prekrivanja svoje rane. U obranu ulazimo u onom trenutku kada se osjetimo osobno ugroženo, a ugroženost procjenjujemo na temelju prijašnjeg iskustva. Postoji mnogo načina na koje bježimo od kontakta s drugim ljudima i ako znamo gdje treba gledati, možemo točno pronaći situacije kada to radimo. Svijest o tome da znamo kad ulazimo u obranu daje nam mogućnost da se otvorimo za pravi kontakt, da skinemo masku i živimo život iz sebe onakvi kakvi zaista jesmo i da s tim punim kapacitetom osjetimo istinsko zadovoljstvo i sreću. U predavanju ćemo proći kroz 5 karaktera i njihovih obrana. Otkrit ćemo zašto i kad su nastale, kako i kada se javljaju u našoj svakodnevici i što možemo učiniti da ne živimo život iz obrane nego život iz sadašnjeg trenutka.

• Predosobno, osobno i nadosobno - mapa svijesti

U predavanju ćemo promotriti predosobnu fazu razvoja osobnosti. To je razdoblje od 0-4 god. kad još ne znam tko sam i tražim se u licima osoba koja me okružuju, kad stvaram program iz kojeg ću promatrati i reagirati na svijet oko sebe. Sve potisnute i nedovršene emocije iz tog perioda utječu na poimanje sebe i izgradnju ega u sljedećoj osobnoj fazi razvoja. U osobnoj fazi već imam sliku o sebi, imam ego za koji se držim, i svu energiju ulažem kako bi sakrila dijelove sebe kojih se bojim i pokazala svijetu onaj dio koji i sama prihvaćam. Kroz nadosobno proširujem svijest sa na sebe orjentirane ego osobnosti na «svi smo isti» i na taj način mogu osjetiti da ima nešto veće od nas i da je naš ego samo djelić u sveobuhvatnom planu.

• Uvod u psihodinamiku
• Core Energetics vježbe, uvod u tjelesno orijentiranu psihoterapiju
• Upoznavanje čakri i auričnog polja
• Stvaranje energetskog kontakta
• Srčana veza i meditacija
• Uzemljavanje - grounding
• Vježbe prijenosa energije
• Vježbe promatranja aure
• Ples i pokret

Prijave za radionicu na tel.098/1726-198,Gorana.
Prijave molim do 03.01.

Post je objavljen 28.12.2010. u 23:01 sati.