scrollbar-face-color: # ff0000; scrollbar-highlight-color: # ff0000; scrollbar-3dlight-color: # ff0000; scrollbar-shadow-color: # ff0000; scrollbar-darkshadow-color: # ff0000; scrollbar-track-color:# ff0000; scrollbar-arrow-color: # ff0000; carstvo AC Milana

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Srpanj 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (6)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (11)
Ožujak 2007 (12)
Veljača 2007 (13)
Siječanj 2007 (41)
Prosinac 2006 (58)
Studeni 2006 (21)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


CoMeNtArI Da/Ne

Opis bloga

dosta toga vezano uz AC Milan i Kaki

moj messengeri:
ICQ-401581549
msn-ikaca007@hotmail.com
yahoo-acmilan_and_kaka4ever@yahoo.com
skype-gilardino141









Free Counters


ImageChef.com - Create custom images

Linkovi

bratov blog
tony
prky i ekipa
blog o Milanu
blog o Milanu i općenito o nogometu
blog o formulamarofl
prognozerski blog
navijačica Milana iz Pule
sarma boy
tinaaaaaaaaa
Milanova službena stranica
stranica o Kaki
super stranica o nogometu
špekulacije o transferima
inessmokin

rolac, dobar ćoki :)

Baneri





Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



utorak, 30.01.2007.

evo nam novog dizajn njega sam stavio zbog toga jer volim dinamo!



| CoMeNtIrAj... (26) | PrInTaNjE | # |

ponedjeljak, 29.01.2007.

Ancelotti: "Ronaldo je jače građen, ne debeo"

Trener Milana Carlo Ancelotti stao je u obranu svog novog igrača Ronalda, kojemu mnogi predbacuju prekomjernu tjelesnu težinu.

"Ronaldo je jače građen, ali nije debeo. Nedostaje mu malo treninga, ali fizički nema nikakvih problema", rekao je Ancelotti talijanskim medijima, te dodao da od Ronalda nitko ne očekuje da će biti jednako pokretan i brz kao što je bio nekad.

"Naravno da ne može biti isti igrač kakav je bio kad je imao 20 godina. Ali ne smijete zaboraviti da je to igrač koji je u proteklih pet godina postigao više golova nego itko na svijetu", kaže Ancelotti.

Milanov je strateg također iskazao zadovoljstvo Brazilčevim načinom razmišljanja i pristupa nogometu.

"On je vrlo skroman dečko, malo povučen, ali izuzetno motiviran. Siguran sam da ima nekoliko dobrih razloga da dođe u Milan", zaključuje Ancelotti

Index.hr



| CoMeNtIrAj... (4) | PrInTaNjE | # |

Kaka': "Ronaldo i dalje može biti igrač odluke"

Brazilska zvijezda Kaka, prva violina posrnule momčadi AC Milana izjavio je za klupske web stranice kako je presretan što će mu se u momčadi uskoro pridružiti reprezentativni kolega Ronaldo.

"Kad je on bio Il Phenomeno, najbolji igrač svijeta, ja sam tek započinjao svoju karijeru u Brazilu. Stoga je njegov dolazak u Milan za mene ostvarenje sna jer ću napokon zaigrati u istom klubu s njim", rekao Kaka.

Iako u posljednje vrijeme nije baš u najboljoj formi, Kaka vjeruje da Ronaldo i dalje može biti ključni igrač za ove sezone dosta oslabljeni Milan.

"Ronaldova najveća kvaliteta je, prema mom mišljenju, njegova sposobnost da odluči susret jednim briljantnim potezom. On može biti igrač odluke čak i sad kad ne trči više kao nekad", smatra Kaka.

Ronaldo je sinoć bio na San Siru gdje je promatrao utakmicu talijanskog kupa između Milana i Rome koja je završila 2-2 i tom prilikom zaradio glasne pozdrave navijača Milana.

"Došao nas je posjetiti nakon utakmice. Činio se vrlo sretnim. Izabrao je Milan umjesto druge, puno bogatije ponude. To znači da on smatra kako i dalje može puno toga ponuditi u jednoj od najjačih liga na svijetu", kaže Kaka.

Index.hr



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

MILAN - PARMA 1:0



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Milan i Inter žele Lamparda

Talijanski, odnosno milanski divovi Milan i Inter bore se za dovođenje veznog igrača engleskog prvaka Franka Lamparda. Naime nakon što se doznalo da bi igrač na kraju sezone mogao napustiti Chelsea za samo 8 milijuna funti odmah su reagirali čelnici spomenutih klubova.

Prema pisanju stranih medija, zvijezda i as sredine terena Chelsea i engleske nogometne reprezentacije Frank Lampard mogao bi napustiti otok. Navodna cifra za koju bi se Lampard mogao dovesti kreće se oko 8 milijuna funti. Čini se da je za ovaj transfer više zagrizao Inter koji, kako je navodno rekao Mancini, nudi čak 25 milijuna funti. Mancini je samo hvalio engleskog veznjaka i izjavio je kako im baš treba igrač poput Lamparda.

"Inter treba ojačati srednji red, kako bi održali dobar igraći kontinuitet i nastavili pohod na pobjednićko postolje Serie A. Učinit ćemo sve šta možemo kako bismo doveli Lamparda. Kada neko vrijeme želite određenog igrača i on se odjednom pojavi na tržištu po nižoj od očekivane cijene, bili bismo ludi kad se ne bi ozbiljno primili posla oko dovođenja tog igrača".

Sad nam ne preostaje nego vidjet što će bit s tim transferom i kako će Barcelona reagirat na sve ovo jer da podsjetimo, Barca je također već neko vrijeme zainteresirana za dovođenje Lamparda u zamjenu za Deca,a i Deco sanja Premiership.

Pravila FIFA-e određuju kako igrač kojem ističe trogodišnji ugovor kojeg je potpisao prije 28-e godine može na kraju sezone otkupiti svoj ugovor a ima pravo da o tome obavijesti svoje poslodavce tek 15 dana prije kraja sezone. Međutim otkupna svota nije određena vrijednošću igrača na tržištu već njegovim primanjima tako da bi Lampard mogao otići iz Chelsea za tek 8 milijuna funti. Zanimanje za dovođenje tog igrača je pokazao i Milan. "Da li je to istina? Lampard može doći za samo 8 milijuna? U tom slučaju naravno da smo zainteresirani" - kazao je generalni direktor kluba Ariedo Braida. Čelnici Chelsea su prošlog tjedna natuknuli da će produžiti ugovor sa Lampardom međutim za sada se još ništa konkretnog nije uradilo.

index.hr



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Kaka i Caroline

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

'Capello je demon, a Real Madrid pakao'

Na samom povratku u Italiju brazilski napadač Ronaldo osvrnuo se na svoj bivši klub i nije imao ništa lijepoga reći. Štoviše, Il Fenomeno je svog bivšeg trenera nazvao vragom, a svoj bivši klub je usporedio s paklom

Ronaldo je povratnik u Milano, budući da je krajem 90-ih igrao za Inter, no u poznatoj sredini branit će boje velikog rivala svog nekadašnjeg kluba. Ronaldo već tvrdi kako se osjeća kao 'milanista', a nakon što je prošao liječnički pregled talijanskim novinarima je izjavio: 'Osjećam se dobro i jako sam uzbuđen što postajem igrač Milana.'

Brazilska zvijezda potpisat će 18-mjesečni ugovor, te će u ponedjeljak biti službeno predstavljen, a novinarima La Stampe već je povjerio da u Realu nije bio sretan: 'Capello je bio demon, a Real Madrid je pakao.'

Tijekom petka Ronaldo se vratio u Madrid zbog preseljenja, a pitanje je hoće li se stići oprostiti od suigrača, budući da oni imaju dva slobodna dana nakon subotnjeg meča s Villarealom.



| CoMeNtIrAj... (6) | PrInTaNjE | # |

Milan-Parma

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
na utakmici Milan-Parma
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Gol Inzaghija za pobjedu nad Parmom
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pobjeda!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Kaka o situaciji Sheve

Bivši suigrač Andriya Shevchenka, Brazilac Kaka, pružio je podršku svom prijatelju rekavši kako je Ukrajinac momčadski igrač i kako je pred njim uspješno razdoblje Chelseau.


Shevchenko je proveo neugodnih šest mjeseci prilagodbe na novu sredinu i novu ligu, a njegov bivši suigrač iz AC Milana, Kaka, vjeruje kako će navijači Chelsea uskoro uživati u Shevinim najboljim izdanjima.

Uvijek se teško prilagoditi na novu sredinu i različitu vrstu nogometa i to je jedini razlog što Englezi još nisu vidjeli Shevchenka kakav je bio u Italiji. - rekao je Kaka za uefa.com. Vjerujem da će ubrzo postati jedna od najvećih zvijezda Premiershipa.

Mora se priznati kako je Brazilac kompetentan da ocjenjuje nekadašnjeg suigrača, pošto je u tri godine zajedničkog igranja u dresu rossonera često bivao asistent Ukrajincu koji je postigao 127 golova u 208 nastupa za bivši klub.

Pritisak kroz koji Shevchenko prolazi u svlačionici Chelsea natjerao je Kaku da mu pruži potporu. Sheva je vrhunski čovjek i jedan od najboljih svjetskih napadača. Mogu svima poručiti kako su priče o njegovom ponašanju u svlačionici čiste laži. Bezbroj puta je u Milanu dokazao da je vjeran momčadi i da zna biti pravi prijatelj.

Uskoro igramo u Londonu protiv Portugala pa ću gledati da nađem vremena posjetiti svog prijatelja Shevchenka. Ovog tjedna sam istinski uživao gledajući kako ga ponovo zabija golove. - završio je Kaka svoju odu prijateljstva.

Sudeći po efikasnosti u posljednjih dvadesetak dana možda je Shevchenko i okrenuo novu stranicu svojih nastupa na Stamford Bridgeu. Istina da protivnici (Wycombe, Nottingham Forest) nisu bile momčadi vrhunske kvalitete, ali postizanje golova bilo kome unijet će Shevchenku prijeko potrebno samopouzdanje bez kojeg nije ni sjena nekada ubojitog centarfora.



| CoMeNtIrAj... (3) | PrInTaNjE | # |

petak, 26.01.2007.

evo nove vijesti:
odsada pa nadalje ću stavljati slike Milana i Kake te koju važnu vijest po danu će ić 5-6 slikathumbuproflnononononamcor



| CoMeNtIrAj... (4) | PrInTaNjE | # |

utorak, 23.01.2007.

Massimo Oddo novi član Milana

Nakon dugih pregovora između čelnika Lazia i Milana, napokon je postignut dogovor o prelasku Massima Odda na San Siro.

Napokon je došao kraj nogometnoj sapunici između Lazia i Milana oko prelaska reprezentativca Italije, desnog beka i kapitena nebesko plavih iz Rima, Massima Odda u redove rossonera iz Milana.

Potpredsjednik Milana, Adriano Galliani i predsjednik Lazia, Claudio Lotito pregovarali su duboko u noć i napokon postigli dogovor koji će zadovoljiti obje strane.

Milan će platiti Laziu 7,5 miliona Eura za Odda i također poslati mladog igrača Pasquale Foggiu u Rim, dok će Massimo Oddo napokon obući crveno-crni dres Milana.

Oddo će u toku današnjeg dana preseliti u Milano gdje će potpisati službeni ugovor, a njegov prvi nastup za novi klub se očekuje već u četvrtak, kada Milan igra polufinalnu utakmicu Kupa Italije protiv Rome.



| CoMeNtIrAj... (9) | PrInTaNjE | # |

subota, 20.01.2007.

Inter strahuje od Ronalda...Klose?

Predsjednik milanskog Intera, Massimo Moratti, dao je i svoj komentar na sapunicu koja se ovih dana razvija izmedu

brazilskog napadaca Ronalda i AC Milana.

"Naravno da ne bih volio vidjeti Ronalda u Milanu. Kao navijacu Intera, bilo bi mi veliko razocaranje vidjeti Ronalda, jednog od najboljih igraca u povijesti naseg kluba, u Milanovom dresu", kaže Moratti, prenosi Eurosport.
Moratti je dodao i da Brazilcu zeli svu srecu u daljnjem tijeku karijere, gdje god je odlucio nastaviti, pogotovo ako to ne bude u Milanu.

U meduvremenu se jos jednom oglasio Milanov trener Carlo Ancelotti koji je ustvrdio da potpisivanje posrnule Realove zvijezde nije kljucna stvar za planove kluba u ovoj sezoni. Ancelotti je vec ranije natuknuo da ne bi imao nista protiv dovodenja Ronalda, ali ga nece pretjerano pogoditi ako se to ne dogodi.

"Ne brinem se puno o ovom transferu, nije to toliko bitno. Za nas nije ključna stvar dovodenje jos jednog napadaca dok imamo i Kaku koji moze u nekim utakmicama pokrivati tu poziciju", rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare, prenosi Eurosport.

Milan je navodno u pregovorima s Ronaldom o prijelazu u klub, ali ce se od svega vjerojatno odustati ukoliko Ronaldo ne pronade nacin da se oslobodi ugovora koji ga veze uz Real Madrid.

Nakon Juventusa, Real Madrida, Liverpoola, ManU-a i Chelseaja, interes za angazmanom njemackog reprezentativca Miroslava Klosea (28) iz Werdera pokazao je i AC Milan.



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

Borriello opet pozitivan

Napadač Milana, Marco Borriello, suočava se sa dugotrajnom suspenzijom nakon što je i na drugom testiranju utvrđeno kako je bio pozitivan na doping.

24-godišnji nogometaš privremeno je suspendiran proteklog mjeseca, kada su u njegovoj krvi nađeni tragovi kortikosteroida prednisolona i prednisona, nakon prvenstvene utakmice protiv Rome odigrane 11. studenog prošle godine.

Analize "B" uzorka su se također pokazale pozitivnima na nedozvoljena sredstva, objavio je danas talijanski olimpijski odbor. Nikakvi drugi detalji nisu otkriveni javnosti, a iz Milana su za sada odbili komentirati ovu vijest. Za ozbiljno kršenje pravila o zabrani dopinga Borriellu prijeti kazna zabrane igranja do dvije godine.

Euronogomet.com



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

srijeda, 17.01.2007.

Storari u Milanu!

Milan je kupio vratara Messine Marca Storarija. Odštetna svota nije otkrivena. Poznato je da se Dida još neko vrijeme zbog ozljede bedrenog mišića neće vratiti na teren a prije nekoliko dana je lijevo koljeno ozlijedio i drugi vratar Kalac, zbog čega će biti u autu oko šest tjedana, tako da su čelnici Milana biti primorani na kupnju novog vratara.

30-godišnji Storari je potpisao ugovor do 2010. godine i nakon braniča Leandra Grimija drugo je veće pojačanje za Milan u siječnju. Storari je bio kapetan Messine a kandidat za dolazak u Milan je bio i golman Livorna Amelia.

Nogonet.com



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

Milan: "Ancelotti će ugovor odraditi do kraja"

Iz redova AC Milana potvrdili su danas kako ne postoji ni najmanja mogućnost da njihov trener Carlo Ancelotti napusti taj klub i pređe u Chelsea, o čemu se pisalo proteklih dana, posebno u engleskim, ali i u nekim talijanskim medijima.

Unatoč činjenici da Milan za vodećim gradskim rivalom Interom zaostaje čak 28 bodova, sportski direktor Milana Ariedo Braida inzistira na tvrdnji kako je Ancelottijeva pozicija neupitna, te kako će on sasvim sigurno odraditi do kraja ugovor sa tim klubom, koji vrijedi do lipnja 2008. godine.

"Ancelotti ima ugovor sa AC Milanom i on će ovdje ostati. Ono što se piše u novinama su najobičnije glasine, od toga nema apsolutno ništa." izjavio je Braida.

Euronogomet.com



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Milan traži golmana
Milan bi mogao dovesti u svoje redove golmana Messine Marca Storarija. Naime prije par dana im se ozlijedio Zeljko Kalac (koljeno) koji će biti u autu oko mjesec dana a poznato je da prvi vratar kluba Dida također u zadnje vrijeme ima dosta problema sa ozljedama.

Dida, kojem ugovor ističe na kraju sezone, nije nastupao od studenog kada je istegnuto ligamente koljena za vrijeme utakmice protiv AEK-a u Ligi prvaka i još neko vrijeme neće moći braniti. I čelnici Messine su potvrdili da se nalaze u pregovorima sa kolegama iz Milana. U Milanu ciljaju i na golmana Livorna Marca Ameliju kojeg želi dovesti i Spartak a crveno-crni bi ekipi iz Toskane mogli ponuditi 7 milijuna funti.

Nogonet.com



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Ronaldo na pragu Milana

Ronaldo će već u siječnju po svemu sudeći postati novi član Milana. Pregovori su u naprednoj fazi i kako sada stvari stoje samo je pitanje dana kada će brazilski as obući dres milanskog diva.

Brazilski napadač Real Madrida i nekada najbolji igrač svijeta, Ronaldo, prema najnovijim informacijama iz vodećih talijanskih i španjolskih medija, veoma je blizu povratka u Italiju, gdje će ovaj put obući crveno-crni dres Milana.

Ronaldo je, kako znamo, već duže vrijeme na izlaznim vratima Reala, a nedavno je izjavio kako definitivno odlazi iz kraljevskog kluba u siječanjskom prelaznom roku, a samo je pitanje bilo gdje.

Spominjao se transfer u Sjedinjene Američke Države (tragom Davida Beckhama), pa čak i u Saudijsku Arabiju u Al Ittihad, međutim, kako sada stvari stoje, izgleda da popularni El Fenomeno i dalje želi igrati na vrhunskom nivou.

Gazzetta dello Sport je jutros objavila informaciju kako je Ronaldov menađer, Fabiano Farah stigao u Milano, gdje je obavio prve razgovore sa upravom milanskih rossonera.

Potpredsjednik Milana, Adriano Galliani želi za sada dovesti Ronalda na posudbu do kraja sezone, kada bi odlučio da li ga definitivno otkupiti, dok iz Real Madrida još nema službenih izjava njihovog predsjednika Ramon Calderona (koji se međutim definitivno odrekao usluga Ronalda prepustivši njemu odluku o novom klubu, pa je to i razumljivo).

Sada se samo čeka konačna reakcija Ronalda, ali njegov agent je odlučan da transfer brazilskog asa dovede do kraja u narednih nekoliko dana. Ronaldo bi u Milanu bio plaćen 6 miliona Eura po sezoni (kao što je plaćen u Realu), i kako sada stvari stoje, njegov dolazak u Milan je veoma, veoma blizu.



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

ponedjeljak, 15.01.2007.

Seedorf: "Milan može do Atene!"

Iskusni vezni igrač Milana Clarence Seedorf u razgovoru za jedan talijanski tjednik najavio je bolju polusezonu svoga kluba. Nakon priprema na Malti, Milan je promijenio svoje lice, te će svakoj utakmici pristupati kao da igra protiv Barcelone, tvrdi Nizozemac lav.
'

"Preko ljeta nismo trenirali, tako da je bilo logično da imamo jedan krizni period. Sada smo se vratili i igrat ćemo najbolje što možemo. Na Malti smo puno radili, tako da smo sredili probleme što se tiče fizičke spreme koji su nas mučili od listopada."

"U nastavku Lige prvaka bit ćemo u zavidnoj formi. Dosada smo imali puno problema. Ja sam, primjerice, igrao puno utakmica u studenom i prosincu, a imali smo i puno ozlijeđenih igrača, tako da jednostavno nismo uspjeli uhvatiti pravi ritam. Naravno, kada se takav period oduži, poslije moraš platiti", govorio je Seedorf, te se okrenuo nadolazećem periodu i drugom dijelu sezone.

"Prvo što smo morali napraviti je izbrisati iz glave i ne opterećivati se pozicijom na ljestvici. Igrat ćemo utakmicu po utakmicu, skupljati bod za bodom i, uvjeren sam, na kraju biti vrlo visoko. Naglasio bih i jednu važnu činjenicu. Sada ćemo na teren i protiv Arezza izaći kao da se suočavamo s Barcelonom. Ne smijemo si dozvoliti više grešaka, jer nitko nas neće čekati."

"Vrlo je bitno da imamo povjerenja u svoje ljude i svoja sredstva i Milan će pronaći samopouzdanje. Ovo je sada ratnička momčad. Znamo da, osim naših tehničkih kvaliteta, moramo na vidjelo staviti i one moralne, te biti jaki i temperamentni. Samo na taj način možemo nadoknaditi propuštene bodove, a poslije ćemo staviti dresove u torbe i ići se zabavljati po Europi."

"Možda mislite da Milan ne može doći do finala u Ateni? Zaboravite na to. To je naš cilj i dat ćemo sve od sebe kako bismo to realizirali i dali lijep poklon našim ljudima i svima koji vole klub."

Nogonet.com



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

Oddo: "Želim preći u Milan!"

Sapunica oko dovođenja Massima Odda u Milan se nastavlja. Pregovori između Lazia i Milana će se nastaviti nakon ligaškog ogleda ovih dviju momčadi koji je na rasporedu 21. siječnja na rimskom Olimpicu. Ipak, danas je i sam Oddo progovorio o svemu:

"Dolazak u Milan je velika prilika za mene i za klub. Želim prijeći među rossonere, ali isto tako ništa ne želim forsirati i na travnjaku ću i dalje davati sve od sebe. Klub zna što ja mislim o svemu, da je to jako važna prilika za mene. Ako prijeđem moći ću odmah igrati u Ligi Prvaka. Imam 30 godina i ovu priliku ne smijem propustiti. A i Lazio ne smije zaboraviti da mi ugovor ističe sljedeće sezone."

S time je i sam Oddo potvrdio svoju želju za pridruživanjm rossonera, pa je čak i upozorio čelnike da neće proguživati ugovor sa rimljanima. I predsjednik Lazia Claudio Lotito je imao komentar o cijeloj situaciji:

"Lazio nije nikoga stavio na transfer listu, pa tako ni Odda. Postoji njegova želja da se pridruži Milanu, a i Milan želi njega. Lazio ima svoje zahtjeve, ali novci to nisu. U novcu nije nikad bio problem, jer je problem druge prirode. Problem je ono što Massimo predstavlja u Laziu. Poštujemo njegovu želju i ostvarit ćemo je kad i ako nađemo adekvatnu zamjenu za njega."
acm1989.blog.hr



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Milan spreman ponovno pregovarati sa Realom oko Ronalda

Image Hosted by ImageShack.usDopredsjednik Milana Adriano Galliani izjavio je kako postoji mogućnost da u taj klub u siječanjskom prijelaznom roku stigne napadač madridskog Reala, Ronaldo. Rossoneri su bili blizu dovođenja bivšeg igrača svog gradskog suparnika još proteklog ljeta, no tada se nisu sa Realom uspjeli dogovoriti oko iznosa odštete. Sada bi pregovori mogli ponovno biti otvoreni, budući da je Ronaldu budućnost u Realu pod velikim znakom pitanja.

Era momčadi nekada poznate pod nazivom Galacticosi došla je kraju, nakon što je najprije otišao Luis Figo, David Beckham je na izlaznim vratima, a čini se kako će uskoro njegovim stopama i Ronaldo i njegov sunarodnjak Roberto Carlos. Ronaldo se našao na meti saudijskog Al-Ittihada, ali povratak na San Siro čini se ipak kao izglednija opcija.

"Pod određenim uvjetima, postoji mogućnost da dovedemo Ronalda. Međutim, nismo započeli sa bilo kakvim pregovorima sa Realom. Ukoliko oni budu spremni prihvatiti određene uvjete, pregovori mogu započeti." izjavio je Galliani, čije su izjave proteklog ljeta značajno pogoršale odnose između ova dva kluba, no čini se kako je on vrlo brzo zaboravio što je izjavljivao. Pitanje je da li su zaboravili i u Realu.
EURONOGOMET.COM



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

petak, 12.01.2007.

Inzaghi upozorava

Htio bih završiti karijeru u Milanu, ali ako me trener ne bude smatrao jednim od važnijih igrača, spreman sam napustiti klub, izjavio je Filippo Inzaghi, koji je u jednom od najboljih europskih klubova još od 2001. godine. "Superpippo" je u 99 nastupa za Milan postigao 43 gola, a igrajući za Juventus, a bilo je to od 1997. do 2001. godine, zabio je čak 57 puta.



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

utorak, 09.01.2007.

Pregovori Milana i Lazia oko Odda u slijepoj ulici

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani i predsjednik Lazia Claudio Lotito priznali su kako transfer Massima Odda u redove Milana nije niti blizu realizacije. "Pregovori oko Odda su daleko od finalizacije. Još je uvijek par milijuna eura razlike između naše ponude i onoga što Lazio traži." priznao je Galliani večeras.

"Nikad nijednog igrača nisam prodao jeftino, pa neću ni Odda. Iz Milana su pitali da li smo spremni razgovarati o tom transferu. S obzirom na to da i sam igrač želi preći u Milan, budući da je tamo započeo karijeru, mi smo se složili vidjeti da li postoji mogućnost da se to i ostvari." rekao je ranije Lotito.

Međutim, pregovori nisu prošli dobro i čini se da će Milan morati posegnuti dublje u džep želi li svoje redove pojačati kapetanom Lazia. "U prijateljskim smo odnosima sa Gallianijem, ali nitko nas neće prisiliti da napravimo nešto što ne želimo. Ukoliko dobijemo željene uvjete, transfer ćemo realizirati, ukoliko ne dobijemo - ništa od posla." izjavio je večeras predsjednik Lazia.



| CoMeNtIrAj... (10) | PrInTaNjE | # |

berlusconi

Berlusconi sprema keš, Rui Costa savjetuje Milan
Vlasnik Milana, Silvio Berlusconi je izjavio kako neće žaliti pare kako bi svoj klub ponovo vratio na vrh Evrope. Bivši igrač Milana, Rui Costa, savjetuje Milan oko transfer marketa.


Vlasnik Milana, Silvio Berlusconi, izjavio je kako je spreman da uloži velike novce kako bi pojačao svoj klub, a posebno zadnju liniju koja je u ovom trenutku najslabija karika milanske ekipe.

Tako će Milan, nakon što je već osigurao usluge perspektivnog lijevog beka iz Argentine, Leandra Grimija, učiniti sve da u svoje redove dovede i kapitena Lazia, Massima Odda, te stopera Palerma, Andreu Barzaglija i odbrambenog nogometaša Udinesea, Cristiana Zapatu.

Berlusconi želi pojačati i napad svoje ekipe, tako da su na listi želja Milana za siječanjski prelazni rok Vicenzo Iaquinta iz Udinesea, Antonio Cassano iz Real Madrida i Valeri Bojinov iz Juventusa, dok će na ljeto pokušati dovesti Davida Trezegueta iz Juventusa i još mnogo velikih zvijezda, kako je rekao Berlusconi, čija imena u ovom trenutku ne želi otkriti.

Istovremeno, bivši igrač i velika zvijezda Milana, portugalski as Manuel Rui Costa, kontaktirao je čelnike rossonera sa savjetom da više pažnje posvete portugalskom prvenstvu u lovu na pojačanja.

Rui Costa misli kako bi Ricardo Quaresma iz Porta i Veloso iz Sporting Lisabona mogli biti veoma korisna pojačanja za Milan, a dodao je kako i Fabrizio Miccoli, talijanski napadač i njegov suigrač u Benfici nije za odbaciti.



| CoMeNtIrAj... (3) | PrInTaNjE | # |

ponedjeljak, 08.01.2007.

Milan-Juventus



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Šimić: Premiership je moj prvi izbor

MILANO - Navijači Milana komentirali su u subotu navečer: “Napokon smo osjetili miris pravog talijanskog nogometa”, dok su ostali kroničari “calcia” bili sretni jer su zaključili da su vidjeli “Juventus vrijedan Serie

U prijateljskoj utakmici za Trofej Luigi Berlusconi Milan je na San Siru pobijedio Juventus s 3-2 (Inzaghi 29, Seedorf 68, Aubameyang 86/ Nedved 41, Del Piero 67).

Dario Šimić sa smiješkom je prolazio kroz “mix zonu”. Njemu je ovo drugi osvojeni trofej u desetak dana.

- Ne može se to uspoređivati s ‘Kutijom šibica’, ona je ipak nešto posebno. I ovaj je dvoboj bio važan, vidjelo se to po navijačima, suparnik je bio Juventus, ali ‘Kutija’ je ipak iznad.

Srećom, talijanski novinari podno San Sira ne razumiju hrvatski, pa nisu komentirali. Milan je u ovu subotu na desetak sati napustio Maltu gdje se nalazi na mini pripremama.

- Ancelotti nas je dobro “nagazio”, no to nam i treba. Nadoknađujemo propušteno jer nismo imali ljetne pripreme.

Šimić je igrao drugih 45 minuta desnog stopera. Lijevo do njega bio je kapetan Maldini. U prvom poluvremenu na Šimićevoj poziciji bio je Bonera koji je kasnije na desnom boku preuzeo poziciju zamijenjenog Cafua. Nesta se vraća u momčad krajem veljače, Kaladze još ovoga mjeseca.

- Igrao sam dosta u prvom dijelu sezone, nadam se da će tako biti i u nastavku. Ako ne bude, uvijek se može razgovarati o odlasku.

• Kad je u pitanju Šimić, oni kojima kroz žile teče krv modre boje, mogle bi se “zacakliti” oči. Povratak Šimića u Dinamo?

- Teško je o tome govoriti, ugovor mi traje do lipnja 2009. godine; nedavno sam ga produžio. Ali, sigurno ću razmišljati o odlasku ako do ljeta ne budem imao zadovoljavajuću minutažu u Milanu. No očekivano je da će tada prvi izbor biti Engleska. Premda, treba vidjeti hoće li Everton, Tottenham i Newcastle i dalje biti zainteresirani.

Ipak, na spomen Dinama Šimić nije izdržao, sam se vratio na tu temu, smiješak se razvukao. Dinamov odgovor na “dream team” koji u Splitu slaže Branko Grgić.

- I sada me prođu trnci kad se sjetim kraja devedesetih, kad je Dinamo imao veliki projekt. Ti prizori i dalje bude velike emocije, evo i sad mi se koža “naježila”. Jedan takav ozbiljan, veliki projekt sigurno bi me zanimao. Uostalom, neću biti tako star i kada mi istekne ovaj ugovor, na pragu 34. rođendana. Godine neće biti problem - zaključio je Šimić.








Kalac: Dide nema još 30 dana...

Otkako su nastupili problemi s Didom, australski Hrvat Željko Kalac standardan je vratar Milana. Protiv Juventusa branio je 45 minuta, primio jedan pogodak.

- Znate kako je tu, kad se igra dobro, onda vas svi hvale, kad se izgubi, svi su protiv. Zato se ne uzbuđujem oko moje situacije. Dide neće biti još mjesec dana, znači nastavlja se ovako, a što će poslije biti, vidjet ćemo... - pragmatično je komentirao Kalac.

U tim trenucima pored Kalca je prolazio Buffon, vratar talijanske reprezentacije i Juventusa čije ime je nedavno i javno skinuto s popisa nogometaša osumnjičenih za klađenje. Na toj je listi i Kalac.

- Ne znam što čekaju, zašto i meni to ne jave, kad s time nemam veze . Svi su mnogo pričali o tome, a to nema veze sa stvarnošću.



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Aubameyang i Darmian: Nove nade Milana

Image Hosted by ImageShack.usTrener Milana, Carlo Ancelotti, izjavio je kako je oduševljen načinom na koji su mladi napadač Willy Aubameyang i još mlađi stoper Matteo Darmian odigrali u Kupu Berlusconi protiv Juventusa.

Aubameyang i Darmian su članovi milanovog omladinskog sastava, Primavere, ali su Ancelottijevo povjerenje u potpunosti opravdali sjajnim nastupom u utakmici sa Juventusom.

19-godišnji Francuz Aubameyang je postigao gol za pobjedu Milana, dok je 17-godišnji Talijan, Darmian, u zadnjoj liniji odbrane Milana igrao fenomenalno, kretao se dobro i uvijek bio na pravom mjestu, uklopivši se odmah u mašineriju rossonera.

"Vrijeme je da podmladimo tim, toga smo svi svjesni.", rekao je Ancelotti. "Mi ne želimo gledati dalje od nas samih. U Primaveri ima nekoliko sjajnih individualaca i mogu reći da sam već oduševljen Aubameyangom i Darmianom. Dat ću im još prilika i ako me uvjere da mogu ponoviti ovaj sjajni nastup, veoma brzo će biti u prvom timu Milana. Mislim da imaju potencijal da postanu ključni igrači ove ekipe."



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Berlusconi dao 'zeleno svjetlo' za kupovinu

Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, dao je 'zeleno svjetlo' Ancelottiju i Braidi da pronađu preva pojačanja za staru Milanovu obranu. Berlusconi je odlučio podjeliti mercato na dva dijela: ovaj zimski u kojeme bi Milan dugoročno pojačao obranu te onaj ljetni kada bi se tražila neka velika imena za napad (i sredinu) rossonera.

Kako je već kupio Leandra Grimija koji bi trebao pokriti lijevi bek zajedno sa Marekom Jankulovskim, zamjena za Cafua na desnoj strani mogao bi biti Massimo Oddo koji je s Milanom u dubokim pregovorima.Ali Berlusconi ne želi ostati na tome jer će krenuti po pojačanje na mjestu centralnog braniča, a za to mjesto najviše kandidiraju Palermov Andrea Barzagli koji se nedavno našao na meti Milana, te Udineseov Kolumbijac Cristian Zapata koji je već duže meta Milana.

Ta bi pojačanja rossonerima bila prioritet za zimu, ali na ovome neće ostati jer Berlusconi za ljeto sprema super ponudu za usluge Barceloninog asa Ronaldinha koji bi u tandemu s Kakom i Gilardinom činio nesavladivi trojac. Ukoliko ne uspije angažirati Brazilca, Silvio bi se okrenuo mladom Patu (17god) iz Internacionala, brazilskom 'čudu od djeteta' ili Davidu Trezeguetu (Juventus) ili pak Vincenzu Iaquinti (Udinese).

Kako se vratar Milana Dida ne može dogovoriti sa čelnicima toga kluba oko novog ugovora, on bi mogao napustiti klub na kraju sezone. Naime, Brazilac traži 3.5MŁ po sezoni dok mu rossoneri nude produženje na dodatne dvije godine po istoj plaći od 2.5MŁ po sezoni. Velike su razlike između ovih iznosa tako da je izvjesno da će Dida napustiti klub na ljeto. Milan je sada krenuo u borbu za nezadovoljnog Gigija Buffona koji je također na meti Intera,Chelsea i Arsenala, ali najviše bi volio u rossonere kao sljedeću destinaciju



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

nedjelja, 07.01.2007.

Trofej Luigi Berlusconi: MILAN - JUVENTUS 3:2

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Milan je golovima Pippa Inazghia, Clarencea Seedorfa i tinejđera Willya Aubameyanga sa 3:2 pobijedio ozljedama-pogođeni-Juventus i tako je osvojio 'Trofej Berlusconi'. Mladi napadač Willy Aubameyang je golom četiri minute prije kraja donio svom Milanu 3:2 pobjedu u 'Trofeju Berlusconi', pa je Juventus uz ozljede Giorgia Chiellinia, Jean-Alaina Boumsonga i Raffaelea Palladina doživio poraz od velikog rivala.

Već u drugoj minuti je Pippo Inzaghi pobjegao Boumsongu i Chielliniju i samo je sjajna refleksna reakcija Gianluigia Buffona spriječila vodstvo domaćina. Juventus je uzvratio spekatularnim volejom desnom nogom Palladina, a ubrzo je Stara Dama ostala bez Chiellinia, koji je odšepao s terena i napravio mjesta za hrvatskog reprezentativca Roberta Kovača. Uslijedile su dvije dobre prilike Milana. Najprije je Alberto Gilardino primio loptu prsima i vanjskim dijelom kopačke pucao pored gola, dok je Inzaghi također bio neprecizan u još jednoj dobroj situaciji. Željko Kalac je u korner odbio udarac Alessandra Del Piera, a poslije udarca iz kuta Palladino je nemarkiran glavom poslao loptu preko gola.

Milan je poveo nakon pola sata golom bivšeg napadača Juventusa Inzaghia. Lopta je brzo išla oko zadnje linije gostiju i prizeman centaršut Cristiana Brocchia je iznenadio Kovača i Boumsonga, koji su završili na travi, pa Inzaghi nije imao težak zadatak da sa šest metara skrene loptu iza Buffona. Desetak minuta kasnije Juventus je izjednačio. Kalac je odlično nogama obranio udarac Davida Trezegueta, no bio je nemoćan protiv Nedveda, koji je rutinski pospremio odbijanac. U poluvremenu su obje momčadi napravile taktičke zamjene. Daniele Bonera je otišao na desnog braniča, a Yoann Gourcuff je u formaciji 'božićnog drvca' zauzeo poziciju iza Inzaghia.

Buffon je sjajno iz rašlji izvadio slobodni udarac Seedorfa, dok je na drugoj strani klizeći start Paola Maldinia spriječio Marcela Zalayetu da krene sam prema golu. Uskoro je veteran-branič napravio mjesta za 17-godišnjeg Darmiana, dok je Valeri Bojinov ušao umjesto Palladina, koji je ozljedio koljeno. Milan je imao problema sa prekidima i Juve je poveo kada je Del Piero ostavljen potpuno sam za mirni udarac glavom poslije ubačaja iz slobodnjaka Nedveda. Vodstvo je trajalo manje od minute, jer je Brocchi centaršutom upisao drugu asistenciju i Seedorf je sa pet metara poentirao za 2:2. Odlični Brocchi je zamalo donio Milanu vodstvo, no uloga heroja je bila namjenjena za novo lice. Četiri minute prije kraja Willy Aubameyang je pobjegao čuvaru i na drugoj stativi je u mrežu skrenuo centaršut Andrea Pirla.


nogometni-magain.com



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

subota, 06.01.2007.

Milan pripremio 110M eura za Ronaldinha

Nakon što se popularni Ronaldinho Gaucho, navodno, posvađao s trenerom Frankom Rijkaardom, a nakon čega je ovaj Brazilca potjerao s treninga, čelnici Milana pohitali su u banku kako bi izdvojili 110 milijuna eura, koje će ponuditi Barceloni u zamjenu za nedvojbeno najveću nogometnu zvijezdu današnjice. - piše portal "Goal.com".

Milan želi dovesti Ronaldinha kako bi ga, naravno, spario s još jednim fantazistom, Kakom, koji bi tako zajedno činili vjerojatno najbolji klupski vezni tandem u povijesti.

Ukoliko Barcelona i Ronaldinho nastave s trendom hlađenja odnosa, ova opcija postati će vrlo vjerojatna, a njen odjek u svijetu ostat će nezapamćen.


Index.hr



| CoMeNtIrAj... (4) | PrInTaNjE | # |

Real Madrid pušta Cassana bez odštete

Osim Fiorentine, zainteresiran je i Milan koji je platežno moćniji...

MADRID - Popucale su sve veze između trenera Real Madrida Fabija Capella i talijanskog napadača Antonija Cassana.

Nakon sastanka Capella s predsjednikom kluba Calderonom i direktorima Mijatovićem i Baldinijem, odlučeno je da prgavi Cassano, čovjek koji ne trpi nikakav autoritet, više nije opcija za posudbu, nego da je do kraja siječanjskog prijelaznog roka slobodan bez odštete! Dakle, koji klub Cassanu ponudi najbolje uvjete može si ga uzeti. Osim Fiorentine, zainteresiran je i Milan koji je platežno moćniji... (it)



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

četvrtak, 04.01.2007.

Zamjena Gilardino za Trezegueta?

Milan je posljednjih tjedana ozbiljno krenuo u dovođenje Juventusovog napadača Davida Trezegueta koji je nezadovoljan igranjem u Serie B. Trezeguet bi volio više u Real(M), ali će Juve htjeti iskoristiti Trofej Berlusconi kako bi nagovorili Milanove čelnike na zamjenu Trezeguet - Gilardino. Tako bi put Juvea pošao Alberto Gilardino. Ovo bi bila velika pogreška jer je Gila 5 godina mlađi i počeo je napokon zabijati



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Oddo još malo pa zgotovljen!

Za novineCorierre della sera Massimo Oddoje dao intervju . Oddo je u intervju zanovine izjavio vrlo blizu prelasku u redove rossonera.

"Nepotrebno je to skrivati kada se već sve zna. Postoji važna ponuda Milana koja je predobra da bih je odbio. Ipak moram čekati da se klubovi dogovore, jer ta ponudamora zadovoljiti sve tri strane˝.

Čini se da se realizacija ovog tansfera bliži, i da je samo pitanje dana kada će Milan svojim navijačima predstaviti dovođenje još jednog kapetana Lazia, nakon Alessandra Neste. Ovo je dodatno potvrdio talijanski skaut Real Madrida Enzo Bronzetti koji je opovrgnuo dolazak Cassana među rossonere, ali dao zeleno svjetlo za Odda:

"On mora završiti u Milanu. On želi u Milan, Milan njega želi, a Lazio ga je željan prodati, tako da je sigurno kad se Lotito vrati u Italiju da će transfer biti završen."



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Emerson u Milanu?

Emerson je dosta Španjolske i njihovog nogometa i nada se povratku u Italiju gdje je uvijek pokazivao svoje majstorstv i podržavan sa strane navijača i igrača.

Njegova želja bi se mogla ostvariti jer je Milan jako zainteresiran i pokazao je to u nekoliko navrata ali neuspješno,problem bi mogao nastati oko Kake´ zbog kojeg su Milan i Real u zategnutim odnosima
Emerson je u Real doveden ovo ljeto iz Juventusa,koji su ga morali prodat zbog Calciopoli skandala



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Milan bi Di Vaija

Talijanski mediji prenose vijest kako je Marco Di Vaio još jedan igrač na kojeg je Milan bacio oko. 30-godišnji napadač je trebao još prije godinu dana prijeći na San Siro ali su tada pregovori propali jer nije mogao igrati u Ligi prvaka. Di Vaija veže ugovor sa Monacom do 2008. godine međutim postigao je dogovor sa čelnicima kluba po kojem će moći bez odštete napustiti Kneževinu a zauzvrat će Monaco biti oslobođen plaćanja 2,4 milijuna funti koliko bi Di Vaio do kraja ugovora trebao zaraditi.

Međutim igračev menađer je izjavio kako njegov štićenik želi ostati u Monaco do kraja sezone. Sve su manji izgledi da u Milan slete Valeri Bojinov i Antonio Cassano a odštetna cifra u visini 8,5 milijuna funti stoji i na putu prelaska Iaqunite iz Udinesea na San Siro.



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

srijeda, 03.01.2007.

Beguiristain: "Eto'o nije na prodaju"

Sportski direktor Barcelone Txiki Beguiristain potvrdio je danas još jednom kako njihov napadač Samuel Eto'o nije na prodaju.

Kamerunski reprezentativac, koji se oporavlja od ozljede ligamenata koljena, našao se na meti Milana, koji traže rješenje za svoje probleme u napadačkom dijelu momčadi, koji rijetko pronalazi put do protivničkih mreža ove sezone.

Nešto ranije, iz Barcelone su odbacili i mogućnost da redove Milana pojača brazilski reprezentativac Juliano Belletti, kojega u tom klubu vide kao idealnu zamjenu za Marcosa Cafua. Trener Barcelone Franck Rijkaard je, ipak, odlučio zadržati Bellettija, budući da su se u problemima sa ozljedama našli i Gianluca Zambrotta i Lilian Thuram, koji mogu pokriti tu poziciju.


euronogomet.com



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Oddo, Cassano, Grimi...

Kako se prijelazni rok otvara sutra, 4. siječnja, a Milanov trener Carlo Ancelotti već je najavio pojačanje u Leandru Grimiju, 21-godišnjem lijevom bočnom igraču. Grimi će najvjerovatnije biti sutra predstavljen i službeno na stranici Milana.

Kako je taj transfer već siguran i čeka se samo službeno predstavljanje, dolazak Massima Odda postaje sapunica. Laziov desni bočni igrač izrazio je jasnu želju da se pridruži rossonerima, ali predsjednik rimljana Claudio Lotito nikako da se dogovori sa Milanovim čelnicima. Čak je i Delio Rossi, trener Lazia, ovih dana izjavio kako se pomirio sa odlaskom kapetana, pa i predsjednik rossonera Silvio Berlusconi se uključio u pregovore, ali realizacije nema. Sada su se pojavile špekulacije kako bi Oddo mogao preći u redove Milana tek nakon međusobnog ogleda ovih dvaju momčadi 21.siječnja, no to je posebna priča.

Antonio Cassano je sada svakim danom sve dalji dolasku u Milan, premda je jasna namjera madrižana da ga prodaju. Ipak, rossoneri ne žele kupiti odmah ovog temperamentnog igrača, već ga žele posuditi do kraja sezone uz opciju kupnje ukoliko zadovolji igrom. Takav rasplet ne zadovoljava Real Madrid jer se žele riješiti nemira u svojoj svlačionici jedino prodajom Cassana koji je za prilično malo nastupa u dresu madridskog Reala godišnje zarađivao 4M€.



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

Manchester ne odustaje od Gattusa

Manchester United sprema novu ponudu za veznjaka Milana, Gennara Gattusa, od kojeg trener engleskog tima, Alex Ferguson, ne želi odustati ni po koju cijenu.


Manchester United definitivno ne odustaje od nastojanja da dovede italijanskog reprezentativca i člana Milana, Gennara Gattusa na Old Trafford.

Iako su čelnici Milana u više navrata odbili ponude Manchestera, prema navodima engleske i italijanske štampe, trener crvenih đavola, Alex Ferguson ne želi da se preda, tako da Manchester već sprema novu ponudu za Gattusa.

Ovaj bi put u prilog Manchesteru mogla ići činjenica da je Milan zainteresiran za njihovog lijevog beka Gabriela Heinzea, te bi se na osnovu toga moglo doći do nekog sporazuma.

Međutim, veoma je mala mogućnost da Gattuso, koji je već predodređen da bude novi kapiten Milana nakon odlaska Maldinija, napusti svoj klub i vjerovatno će i ova ponuda Manchestera doživjeti isti kraj kao i prethodne.



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

utorak, 02.01.2007.

Pojačanja(2)

Na pragu prelaska u Milan je kapetan Lazija Massimo Oddo pa će tako predsjednik Lazija Claudio Lotito najvjerojatnije u sljedećih nekoliko dana prihvatiti ponudu Milana od 4 milijuna funti a u suprotnom bi smjeru otišao Pasquale Foggia. Sa dobivenim novcem bi Lazio mogao dovesti Cassana iz Real Madrida. Ukoliko Milan neće uspjeti dovesti Odda mogli bi se dati u potjeru za igračem Barcelone Julianom Bellettijem. Za 30-godišnjeg igrača bi Milan mogao ponuditi 3,4 milijuna funti a igračev brat je izjavio kako bi Juliano bio oduševljen sa prelaskom u Milan pošto mu je mjesto u Barci oteo Zambrotta. Na njihovom piku se nalazi i Ceara iz Internacionala.



| CoMeNtIrAj... (3) | PrInTaNjE | # |

Pojačanja

Nakon poduljeg popisa mogućih pojačanja, Milan želi angažirati i trenera Lippija

Poznato je da veliki europski klubovi listu poželjnih pojačanja za iduću sezonu počinju raditi već na zimu. U svrhu toga u španjolskim i talijanskim sportskim dnevnicima počela je “predizborna kampanja” za pojedine igrače. Imena koja se najviše vrte u novinskim stupcima su Ronaldinho, Kaka, Buffon, Messi, Ronaldo, Klose...

Najveći ljetni “šopingholičar” mogao bi biti Milan. Talijanski gigant sprema veliki remont momčadi i treba pojačanja u svim linijama. Vlasnik kluba Silvio Berlusconi najavio je odrješenje kese i kupnju najvećih nogometnih zvijezda pa “koliko košta da košta”.

Odlaskom Ševčenka jedini pravi “španer” u momčadi ostao je Brazilac Kaka. Kao podugačak popis mogućih pojačanja spominju se: Ronaldinho, Ronaldo, Buffon, Henry, Motta, Edmilson, Pasqual, Drogba, dok bi na klupu trebao zasjesti trener svjetskih prvaka Talijana, Marcello Lippi. No, Berlusconijeva kupovina uvelike ovisi o jednoj važnoj činjenici. Klub treba izboriti Ligu prvaka sljedeće sezone.


target=_blank>cijeli članak je ovdje



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

Milan na Malti
Milan će danas krenuti na Maltu na pripreme pred početak drugog dijela sezone. Rossoneri će na Malti biti do 10. siječnja, s tim da će u subotu 6. siječnja na jedan dan doći u Milano kako bi odigrali utakmicu Trofeja Luigi Berlusconi (trebao biti ljeti, ali nije zbog Calciopoli skandala) protiv Juvea. Milan će i na Malti odigrati jednu utakmicu i o protiv tamošnjeg prvaka Birkirkara. Evo i cijeli raspored:

Utorak, 2. siječnja
18.15 - Polazak iz Malpensa (zračna luka Milana)
20.15 - Dolazak na Maltu

Srijeda, 3. siječnja
9.30 - trening
15.00 - trening

Četvrtak, 4. siječnja
9.30 - trening
15.00 - trening
Službena večera

Petak, 5. siječnja
9.30 - trening
15.00 - trening

Subota, 6. siječnja
11.30 - dolazak u Milano
17.00 - Milan - Juventus, Trofej Luigi Berlusconi
23.00 - odlazak na Maltu

Nedjelja, 7. siječnja
15.00 - trening

Ponedjeljak, 8. siječnja
9.30 - trening
15.00 - trening

Utorak, 9. siječnja
9.30 - trening
19.30 - Birkirkara - Milan, utakmica(prijateljska)

Srijeda, 10. siječnja
9.30 - trening
15.30 - odlazak u Milan



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.