scrollbar-face-color: # ff0000; scrollbar-highlight-color: # ff0000; scrollbar-3dlight-color: # ff0000; scrollbar-shadow-color: # ff0000; scrollbar-darkshadow-color: # ff0000; scrollbar-track-color:# ff0000; scrollbar-arrow-color: # ff0000; carstvo AC Milana

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Srpanj 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (6)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (11)
Ožujak 2007 (12)
Veljača 2007 (13)
Siječanj 2007 (41)
Prosinac 2006 (58)
Studeni 2006 (21)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


CoMeNtArI Da/Ne

Opis bloga

dosta toga vezano uz AC Milan i Kaki

moj messengeri:
ICQ-401581549
msn-ikaca007@hotmail.com
yahoo-acmilan_and_kaka4ever@yahoo.com
skype-gilardino141









Free Counters


ImageChef.com - Create custom images

Linkovi

bratov blog
tony
prky i ekipa
blog o Milanu
blog o Milanu i općenito o nogometu
blog o formulamarofl
prognozerski blog
navijačica Milana iz Pule
sarma boy
tinaaaaaaaaa
Milanova službena stranica
stranica o Kaki
super stranica o nogometu
špekulacije o transferima
inessmokin

rolac, dobar ćoki :)

Baneri





Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



srijeda, 28.02.2007.

ljudi,ev ja se ispričavam zbog nedostatka postova u pitanju je bilo privatni problemi al sad kad bi o tome nebi do sutra,zato vas nagrađujem vlastitom i uz pomoć sa straneheadbangrolleyesthumbuprukom pisani text o Kakí,ovako počinje:

Puno ime: Ricardo Izecson dos Santos Leite Kaká
Datum rođenja: 22.4.1982
Mjesto rođenja: Brasilia, Brazil
Visina: 183 cm
Klub: AC Milan
Pozicija u momčadi: Vezni igrač
Prethodni klubovi: Sao Paolo

Biti kreator igre u brazilskoj reprezentaciji uvijek je od nogometaša zahtijevalo izvanredne igračke mogućnosti. Kakin elegantni način igre i sjajan osjećaj za asistencije i golove učinili su ga idealnim za ovu poziciju. Kako stječe iskustvo i igrački sazrijeva, ljubitelji nogometa sve više ga uspoređuju sa najvećim brazilskim veznim nogometašima poput Rivalda, Raia ili Zica, a sve češće se javljaju i oni koji ga vide legitimnim i dugo očekivanim nasljednikom velikog Pelea. Bilo kako bilo, jedna stvar je sigurna: Kaká je zvijezda u usponu i svaki dan je sve bolji.

Punim imenom Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaká je rođen u glavnom gradu Brazila, Braziliji, 22. travnja 1982. godine, a nogometnu karijeru započeo je 2001. godine u Sao Paolu, odakle je dvije godine kasnije prešao u AC Milan. Unatoč brzom usponu popularnosti kako u Brazilu i Italiji, tako i u ostatku svijeta, Kaká je ostao skroman i jednostavan, Kakáv je bio i u najmlađim danima. Uvijek sa ponosom ističe svoju duboku religioznost, dugogodišnji je član udruge "Sportaši za Krista", a imenovan je i Veleposlanikom za borbu protiv gladi unutar programa Ujedinjenih naroda 2004. godine.

Nadimak Kaká se na njegovom maternjem portugalskom jeziku čita jednako kao što se piše, a akcent na zadnjem samoglasniku pokazuje kako je naglasak upravo na tom slovu. Ovaj nadimak dobio je od svog mlađeg brata Rodriga, koji nije mogao izgovoriti Ricardo, a nadimak Kaká uobičajen je u portugalskom jeziku za osobe koje nose ime Ricardo. Još dok je bio dijete Kaká je pretrpio lom kralježnice nakon pada sa skateboarda, što ga je moglo koštati nogometne karijere, ali on vjeruje kako ga je vjera spasila da ozdravi i postane uspješan nogometaš. Mlađi brat Rodrigo krenuo je također njegovim stopama i danas je na posudbi u drugoligaškom klubu Riminiju, nakon što je jedno vrijeme proveo u omladinskim selekcijama AC Milana.

Klupski debi Kaká je imao u dresu Sao Paola 2001. godine, kada je imao 19 godina. U svojoj prvoj profesionalnoj sezoni postigao je 12 golova u 27 utakmica, a sljedeće sezone 10 golova u 22 utakmice, iako su njegov posao uvijek prvenstveno bile asistencije. Sjajne igre u dresu Sao Paola nisu prošle sezapaženo od strane velikih europskih klubova, a sreću da ga dovede u svoje redove imao je AC Milan, koji je za taj transfer platio 8,5 milijuna dolara, što je vlasnik kluba Silvio Berlusconi opisao kao "kikiriki", s obzirom kako je očekivao da se njegova vrijednost višestruko poveća u godinama koje dolaze. Nakon samo mjesec dana postao je redovan član početne postave, a danas je u toj postavi nezamjenjiv. U dresu Milana debitirao je u utakmici protiv Ancone, koju je Milan pobijedio sa 2:0, a te sezone odigrao je ukupno 30 utakmica i postigao 10 golova, osvojivši naslov prvaka Italije i europski Superkup.

Kaká je bio integralni dio Milanove sredine u sezoni 2004./2005., obično igrajući kao polušpica iza leđa Andriya Shevchenka. Postigao je te sezone 7 golova u 36 utakmica, a sa klubom je osvojio i talijanski Superkup.U prvenstvu su završili drugi iza Juventusa, a finale Lige prvaka u Istambulu izgubili su na penale od Liverpoola, nakon što su na poluvremenu vodili 3:0. Ipak, te je sezone Kaká proglašen najboljim veznim igračem Lige prvaka, a u izboru za FIFA-inog igrača godine završio je deveti.

Jedan od njegovih najpoznatijih golova onaj je protiv Fenerbahcea iz prve utakmice Lige prvaka u sezoni 2005./2006., koji se često upoređuje sa legendarnim Maradoninim golom protiv Engleske. Kaká je u toj utakmici uzeo loptu na sredini terena i prošao pored trojice protivničkih igrača, te zabio gol pored istrčalog protivničkog vratara. 9. travnja 2006. postigao je svoj prvi hat-trick u dresu Rossonera, u utakmici protiv Chieva. Što je još zanimljivije, sva tri gola zabio je u drugom poluvremenu.

Milan je, inače, Kaku kupio na preporuku njihovog tadašnjeg nogometaša Rivalda. Ironično je da su upravo Kakine odlične igre bile razlogom Rivaldovog napuštanja tog kluba, s obzirom da se više nije mogao izboriti za poziciju u momčadi. Rivaldo je kasnije o njemu rekao: "Ovaj dečko je fenomen. Kako bih mogao biti ljubomoran na njega? Pa ja sam preporučio Milanu da ga kupi."

Reprezentativni debi Kaká je imao u siječnju 2002. godine u utakmici protiv Bolivije, a iste te godine bio je dio momčadi koja je osvojila naslov svjetskih prvaka u Koreji i Japanu, međutim tamo se nije previše naigrao, s obzirom da je dobio priliku igrati samo 19 minuta u utakmici prvog kruga protiv Kostarike. Već 2003. nosio je kapetansku vrpcu na turniru pod nazivom Gold Cup u Sjedinjenim Državama i Meksiku, odvevši svoju reprezentaciju do drugog mjesta i postigavši ključne golove protiv Kolumbije.

Reprezentativni dres nosio je i 2004. na Copa Americi i 2005. na Kupu Konfederacija, dva natjecanja sa kojih je Brazil odlazio kao pobjednik, a u finalu Kupa Konfederacija u utakmici protiv Argentine bio je i strijelac. Igrao j eveliku ulogu u kvalifikacijama brazilske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, na kojem je bio strijelac u utakmici protiv Hrvatske u grupnoj fazi. U utakmici protiv Gane asistirao je Ronaldu za gol kojim je on postao najbolji strijelac svjetskih prvenstava svih vremena, ali, iako je Kaká igrao odlično, ostatak momčadi nije bio na njegovoj razini i natjecanje su završili već u četvrtfinalu.

za ženski dio čitatelja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ako neko ima kakvi prijedlog za slike nek mi ostavi u komentarima



| CoMeNtIrAj... (25) | PrInTaNjE | # |

četvrtak, 22.02.2007.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| CoMeNtIrAj... (7) | PrInTaNjE | # |

))



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

četvrtak, 15.02.2007.

Ancelotti: Ronaldo je željan igre

Ronaldo će protiv Siene vjerojatno igrati od početka, rekao je trener Milana Carlo Ancelotti.
Ancelotti je nastavi s pohvalama na račun Brazilca rekavši da je njegova forma u ulaznoj putanji te da odavno nije vidio da netko ima toliko motiva i želje za igrom.

Ronaldo je sigurno jedan od najtalentiranijih nogometaša koji su ikad igrali u Milanu, kaže Ancelotti dodajući da će Brazilcu partner u napadu biti Alberto Gilardino.

Gradski rival Inter ima priliku nastaviti nevjerojatni niz od 15 pobjeda. Oni na San Siru dočekuju Cagliari, koji je ove sezone tek jednom slavio na strani. U momčad Intera se nakon tri tjedna pauze vraća Zlatan Ibrahimović koji je do sada postigao 10 pogodaka.



| CoMeNtIrAj... (10) | PrInTaNjE | # |

Ronaldo: "Milan je za mene najveći izazov do sada"

Novi napadač Milana, Ronaldo, priznao je kako je a njega prelazak u redove tog kluba najveći izazov u životu.

Donedavni napadač Reala u nedjelju je debitirao u utakmici protiv Livorna, a trener Ancelotti najavio je kako bi već u sljedećem kolu mogao biti u početnoj postavi.

"Izuzetno sam zadovoljan svojim prvim danima u Milanu. Svi me tretiraju dobro i mogu im samo zahvaliti. Puno je entuzijazma zbog mog povratka u Italiju i jasno je da je to veliki izazov za mene. Za sada sve ide dobro. Želim impresionirati sve svojim igrama i već sam rekao da je ovo najveći izazov u mojoj karijeri."



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

Bianchijeva želja - AC Milan

Jedno od najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela talijanske Serie A, napadač Reggine Rolando Bianchi, iskazao je svoju želju da jednog dana obuče dres rossonera.
Dobrom dijelom zahvaljujući 12 njegovih golova momčad iz Reggio Calabrie je uspjela, unatoč 11 bodova kazne, dohvatiti mjesto izvan zone ispadanja. Na posljednjem gostovanju u Torinu bio je strijelac dva pogotka koja su donijela pobjedu njegovoj momčadi. Dobrim igrama 24-godišnji napadač je privukao zanimanje brojnih talijanskih i europskih klubova. Ipak njegova najveća želja je obući dres AC Milana.

Jednoga dana volio bih zaigrati za Milan, to je klub koji me najviše fascinira. - rekao je Bianchi u svom intervjuu za Sky Italia.

Bianchi, koji je proizvod omladinske škole Atalante, je još komentirao svoj uspon nakon poražavajuće prošle godine obilježene ozljedama.

Imao sam nekoliko ozbiljnih ozljeda prošle sezone koje su prijetile prekidom moje nogometne karijere. Ipak ni u jednom trenutku nisam odustajao što mi se na kraju isplatilo.

Izbornik azzurra, Roberto Donadoni, najavio je da će napadaču Reggine uputiti pozivnicu u A selekciju svjetskih prvaka. Bianchi je ranije bio član mladih selekcija Italije.



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

nedjelja, 11.02.2007.

Rona u MIlan,Kaka u Real(m)

Milan sprema na kraju sezone mega ponudu za Ronaldinha, koji se pak, nakon četiri godine, pomalo zasitio španjolske lige . Milan je pripremio 60 milijuna eura kako bi namamio brazilskog playmakera u grad mode. - piše "Tribalfootball".
Ukoliko uspiju u namjeri dovođenja brazilskog asa Ronaldinha, milanski klub je objavio kako će otvoriti vrata Real Madridu za dovođenje Kake. Iako se u nekim kombinacija spominje i novčana odšteta za mladog Brazilca, čini se da će Milan, od kraljevskog kluba, zahtijevati tri igrača u zamjenu (Diarra, Robinho i Cannavaro) plus nešto novca.

S ovim se (nadam se) neće složiti u Milanu jer osnova za momčad Milana mora biti građena na ostanku Kake' a ne na njegovom odlasku.



| CoMeNtIrAj... (7) | PrInTaNjE | # |

OSTAJE!!!!!!

Milan je na službenim stranicama demantirao sva nagađanja oko prodaje Brazilskog igrača Kake' Real Madridu. Španjolski list AS (u vlasništvu Realovog predsjednika Calderona) nagađao je kako su već Galliani i Mijatović počeli pregovore oko Kake' kad su dogovarali transfer Ronalda među rossonere. Mediji su već počeli nagađati kako je spremna zamjena Cannavaro, Diarra i Robinho za Milanovog Brazilca no to su rossoneri službeno opovrgnuli.

"Šire se 'tračevi' kako Milan sprema zamjeniti Kaku' za Realove Diarru, Cannavara i Robinha plus nešto novca. Ti su 'tračevi' često neistiniti kao i u ovom slučaju, a postoje i jezične poteškoće u prenošenju ovakvih vijesti."

"S obzirom na sve to, u ovom slučaju i na svakom jeziku situacija je ista: Kaka' ne ide nigdje. Sada je stvar čista i istina je rasvijetljena. Sigurno je i nema razloga za brigu jer naš 'zlatni dečko' ostaje u Milanu."

Kaka je nedavno ponovno potvrdio da je (pre)zadovoljan u Milanu među rossonerima. Situacija se još poboljšala nakon što je Milan uspio dovesti Ronalda u svoje redove koji je, prema riječima samog Kake', njegov idol još iz djetinjstva.



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

Milan-Livorno 2:1

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Stadion San Siro je u posljednji trenutak dobio sigurnosnu dozvolu tako da rossoneri nisu morali igrati pred praznim tribinama. U ovoj utakmici pobjedom su u dresu AC Milana debitirali vratar Marco Storari te Brazilac Ronaldo. Gattuso je doveo domaće u vodstvo u 29. minuti da bi Lucarelli samo dvije minute kasnije izjednačio na 1:1. I za drugi zgoditak milanista pobrinuo se branič. Ovoga puta to je bio Marek Jankulovski koji je udarcem lijevom nogom provukao loptu između vratnice i ruke gostujućeg vratara Amelie. Ronaldo koji je u 63. minuti ušao umjesto Oliveire uputio je jedan šut sa tridesetak metara koji je završio u rukama vratara Amelie.

Ronaldo debitirao

Dario Šimić nije konkurirao za utakmicu Milana gdje su samo pretplatnici imali mogućnost vidjeti debi Ronalda. Punih sat vremena sjedio je na klupi, a onda je u 63. minuti zamijenio Ricarda Oliveiru. Imao je Ronaldo jednu dobru priliku, a jednu je namjestio Kaki. Milan je na kraju teško pobijedio Livorno sa 2-1.



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

četvrtak, 08.02.2007.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| CoMeNtIrAj... (1) | PrInTaNjE | # |

nedjelja, 04.02.2007.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| CoMeNtIrAj... (4) | PrInTaNjE | # |

subota, 03.02.2007.

evo vam još slika

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| CoMeNtIrAj... (0) | PrInTaNjE | # |

četvrtak, 01.02.2007.

Slike

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| CoMeNtIrAj... (5) | PrInTaNjE | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.