Image Hosted by ImageShack.us Želim Vam ugodan boravak na stranici
Tražilica:

NK Sloga - NK Slavonija (0:2) 5:2 - Igy-Sportske zanimljivosti - Blog.hr

Igy-Sportske zanimljivosti

nedjelja, 15.05.2005.

NK Sloga - NK Slavonija (0:2) 5:2

Za Slogu su igrali:
Deša, Banović, Pilić, Devčić, Mautner, Zrilić, Spasojević, Ivanešić, Brekalo, Biberović, Golik, još su igrali: Ivanković i Bilanović.
Strijelci: Devčić (AG) (0:1), Pilić (AG) (0:2), Biberović (1:2), Brekalo (2:2), Biberović (3:2), Golik (4:2), Golik (5:2).

Najveći derbi sezone završio na veoma specifičan i neobičan način. Oba kluba imala se imperativ pobjede i osvajanja prvaka lige. Domaćini su u prvom poluvremenu igrali kvalitetnije i s više prilika, ali su gosti došli do prednosti od dva gola autogolovima domaćih igrača. S tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. Domaćini su bili svijesni da bi izgubljenom utakmicom izgubili nadu za osvajanjem 1. mjesta. U drugo poluvrijeme ušli su mnogo odlučnije i stvarali mnogo prilika koje također nisu bile realizirane, zahvaljujući izvrsnom gostujućem vrataru. Slavonija ipak nije uspjela izdržati pritisak i na kraju su uvjerljivo izgubili od NK Sloge, koja tom pobjedom ima velike izglede osvojiti naslov prvak 2.ŽNL 2004/2005.
Čestitke domaćim igračima na velikom trudi i zalaganju i u konačnici uvjerljivoj pobjedi. Seniori su uvjerljivo pobijedili ekipu Slavonije s visokim 7:0. Iduće kolo NK Sloga gostuje u B. Drenovcu protiv NK Hrvatskog Dragovoljca.

- 21:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #