Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

utorak, 27.06.2006.

ZRINJSKI U 2. KOLU INTERTOTO KUPA

Zrinjski je u uzvratnom susretu prvog kola intertoto kupa remiziro na Malti u susretu protiv Marsaxlokka FC rezultatom 1:1 i prošao u drugo kolo jer je u prvoj utakmici na domaćem terenu slavio rezultatom 3:0.
Utakmica na Malti se igrala, za nas, u malo čudnom terminu u 10.00 sati ujutro, ali razlog tomu su velike vrućine tako da je već u to vrijeme temperatura bila preko 30°C.

Plemići su loše odigrali prvo poluvrijeme, vjerojatno ne naviknuti na ovu satnicu, tako da su domaćini svoju premoć krunisali pogotkom i na poluvrijeme se otišlo vodstvom maltežana od 1:0.

Međutim, u drugom poluvremenu igrači Zrinjskog su se "probudili", tako da su u drugom poluvremenu apsolutno dominirai terenom , što je donijelo i izjednačujući pogodak, koji je postigao Smajić, a mogli su i postići i pobjedonosni pogodak s obzirom na prigode koje su imali, ali ih nisu iskoristili, tako da se do kraja utakmice rezultat nije mijenjao, a što je bilo sasvim dovoljno za prolaz u drugo kolo.

Mostarci nemaju vremena za odmor jer već u četvrtak kreću autobusom za Zagreb, odakle će avionom otputovati u Izrael gdje u subotu igraju prvu utakmicu drugog kola protiv Maccabija iz Petach-Tikve.

Idemo dalje...

- 23:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 17.06.2006.

INTERTOTO KUP: ZRINJSKI - MARSAXLOKK FC 3:0

Izuzetano sparan i vruć dan dočekao je igrače Zrinjskog i njihove goste sa Malte na otvaranju nogometne sezone u Intertoto kupu. Gosti su bili prava nepoznanica za ljubitelje nogometa u Mostaru i nisu privukli pozornost kakava se možda očekivala. Možda razlog leži u Svjetskom prvenstvu i izuzetno sparnom danu kakav je danas bio u našem gradu. Uglavnom satak pred meč ulica koja vodi ka stadionu bila je puna jedino radnika koji rade na Merkator centru i jakih organa reda. Izgleda da su navijači čekali zadnji tren da dođu na utakmicu. Na samom početku okupilo se oko 2500 onih najvjernijih navijača Zrinjskog, a zatvorene kapije stajanja rasule su Ultrase po cijeloj tribini.

Zrinjski je počeo sa ovim sastavom:

Marić, Vidić,Branković, I Džidić, D.Džidić, Landeka, Bišćević, Đurić, Žižović, Kordić, Diarra.

Vidić je igrao na Smjićevom mjestu, a na lijevom bočnom po prvi put se publici predstavio Branković. Zrinjski počinje dobro pogotovo lijeva strana sa koje opasno prijete Žižović i Đurić. Nekoliko opasnih prodora i nabacivanja u šesnaesterac gostiju nisu urodili plodom.

Posebno opasan bio je i tamnoputi napadač Zrinjskog Diarra koji je svojim prodorima izazivao pljesak na otvorenoj sceni. U 18 Diarra i srušen i sudac pokazuje na bijelu točku. Puca Žižović i lopta se od prečke odbija iza crte i radost za navijače 1-0 za Zrinjski.

U 21 minuti bilježim dobar pokušaj Bišćevića nakon jednog kornera njegov udarac završava pored gola. 26 minuta nosi sjajan udarac i još lijepši gol Đurića za 2-0.

I dalje raste pritisak Zrinjskog i redaju se dobre akcije koje i dovode gledatelje na stadione. Posebno aktivan je bio Diarra kojem ovo vrijeme očito odgovara za igru. U 29 minuti Bišćević upošljava Đurića a ovaj šuta pored gola.

33 i 34 minuta nose dva dobra pokušaja Landeke ali nažalost preko gola. U 40 minuti i prva šansa za goste, ali Marić dobro reagira.I kada se očekivao kraj poluvremena dobar prodor Diarre koji kao rukom pogađa Kordića koji nebranjeno pogađa mrežu gostiju za 3-0.

U drugom poluvremenu i prva zamjena umjesto Kordića ulazi Jurić, a gledatelji su očekivali nastavak golijade iz prvog poluvremenu. Nažalost to se nije dogodilo, ili izuzetna sparina ili zasićenost igrača Zrinjskog spustila je tempo igre na nižu razinu.

Ne može se reći da Zrinjski nije pokušavao, ali ti pokušaji nisu bili kao oni u prvom dijelu. Da ipak ne bude monotono pobrinuo se Diarra koji je sjajnim prodorima dizao publiku na noge. Umjesto Bišćevića u igru ulazi Prodanović, a gosti pokušavaju da postignu pogodak, ali tu se baš nisu proslavili. Diarra je sjajno pretrčao cijelu obranu gostiju u 72 minuti ali bez završnice.

Do kraja utakmice gosti jalovo napadaju ali nisu baš neka opasnost za sigurnog Marića. Još bilježim ulazak Semrena umjesto Žižovića. Sve u svemu dobra igra Zrinjskog pogotovo u prvom poluvremenu i pobjeda koja će Zrinjski gotovo sigurno odvesti Zrinjski u 2 kolo Intertoto kupa.

Vrijedi napomenuti igru Diarre koji je apsolutni igrač utakmice i koji je večeras pokazao sve svoje kvalitete mostarskoj publici. Gosti nisu pokazali ništa sem igrača sa brojem 5 koji jedini zna igrati. Još jednom se pokazalo da tribine nisu pogodne za Ultrase koji su ovaj put totalno podbacili. Da je stajanje bilo otvoreno bila bi sigurno veća potpora, ali splet okolnosti nam je donio šta je donio.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:rezo)

zrinjski.info

- 23:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.06.2006.

PRIPREME ZA INTERTOTO KUP

Nogomoetaši Zrinjskog vrše posljednje pripreme za početak sezone i nastup u Intertoto kupu.
Treninzi su svakodnevni i kako su nas obavijestili iz stručnog stožera momčad će biti u potpunosti spremna za subotu.
Kako saznaje dnevni list "Slišković u subotu sigurno neće moći računati na Smajića čiji će izostanak biti veliki hendikep. Zanimljivo da je na mjestu na kojem je on igrao Slišković na treningu uigravao Vidića. U sustavu koji bi se mogao okarakterizirati kao 4-2-3-1 igrali su Nikolić, D. Džidić, I. Džidić, Branković – Biščević, Landeka - Vidić, Đurić, Žižović – Joldić".

Usporedo sa tim i stadion dobiva novi izgled kako bi se zadovoljili Uefini kriteriji. Jutros smo posjetili stadion i zatekli veliki broj radnika koji rade na uređenju terena. Kako smo se i sami uvjerili teren je izvanredan za igru, a postavljene su i nove mreže.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Takođe užurbano se radi na postavljanju novih reflektora i do jutros je završena sanacija na tri refletorska stuba.

Utakmica sa maltežanima igra se u subotu u noćnom terminu (19.00) i sigurno je da će privući veliki broj gledatelja. Karte za meč bit će puštene u prodaju na sam dan utakmice.

Idemo dalje...

- 14:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.06.2006.

NOGOMET: BROTNJO - ZRINJSKI 0:5

Nogometaši Zrinjskog su trenutačno jedni od rijetkih koji ne miruju u jeku Svijetskog prvenstva, a razlog je vrlo jednostavan, rani početak takmičenja u intertoto kupu.
Naime, plemići se već dva tjedna nalaze u fazi priprema za nastup u ovome kup takmičenju.
Prvi tjedan priprema proveli su u Mostaru trenirajući na svome terenu, dok su prošli tjedan od ponedjeljka do petka proveli na Kupresu gdje su odradili mini visinske pripreme.

Kao što već rekoh, skoro svi klubovi trenutačno miruju, pa je vrlo teško u ovome periodu pronaći klub da bi se odigrala koja prijateljska pripremna utakmica.
Međutim, uprava prvoligaša (čitaj druga liga, pošto se ova prva zove premijer) Brotnja iz Čitluka izašla je u susret Zrinjskom,te je pristala na odigravanje utakmice.
Na stadionu Bare u Čitluku u subotu gledali smo jedno vrlo dobro izdanje Zrinjskog i stručni stožer, kao i mi koji smo sa tribina promatrali susret, može biti veoma zadovoljan prikazanim.

Trener Blaž Slišković dao je priliku svim igračima koji su bili taj dan na raspolaganju, čak su i sva tri vratara dobili minutažu u ovome susretu, a posebno raduje što su se novi igrači Goran Jurić koji je došao iz Žepča i Branković iz OFK Beograda prikazali u odličnom izdanju za vrijeme koje su proveli na terenu, nažalost, nismo mogli na djelu vidjeti i Stanišu Nikolića koji je zbog sređivanja papira, sa sada već bivšim klubom Slobodom, morao u Tuzlu.

Ostali igrači iz starog pogona odigrali su na veoma velikom nivou, jedino zabrinjava što je Smajić istegao mišić pa je šepajući napustio teren, ali već imamo informacije da bi do utakmice u subotu trebalo biti sve u redu.
Spomenimo da su plemići u ovome susretu savladali Brotnjo rezultatom 5:0.

Zrinjski prvu utakmicu 1.kola intertoto kupa igra u Mostaru u subotu 17.6.2006. u 19.00 sati protiv momčadi Marsaxlokk FC sa Malte.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


- 00:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.06.2006.

ZRINJSKI POČEO PRIPREME ZA EUROPU

Nogometaši Zrinjskog, nakon kratkog odmora, danas su počeli sa pripremama za nastup u intertoto kupu. Prozivku igrača, danas u 10.00 sati, izvršili su pomoćni treneri Vladimir Skočajić i Denis Hrkač, jer je trener plemića Blaž Slišković još uvijek odsutan zbog reprezentativnih obveza, i njegov povratak očekuje se za dan-dva.
Za razliku od predhodnih godina u momčadi Zrinjskog nema velikih promjena u igračkom kadru, naime, prozivci su prisustvovali svi igrači iz protekle sezone, osim Vidića i golmana Mitrovića, koji su, također, odsutni zbog igranja u reprezentaciji.

Što se tiče novih igrača, na prozivci se pojavio dosadašnji igrač Žepča Goran Jurić, a neslužbeno doznajemo da je trebao da dođe i Staniša Nikolić iz Slobode, ali su se pojavili neki problemi sa papirima u njegovom matičnom klubu, pa bi, vjerojatno, vrlo brzo i on mogao pod Bijeli brijeg.

Igračka križaljka se, naravno, neće na ovome završiti. Najavljen je dolazak još nekih igrača, i odlazaka će biti, pogotovo igrača koji nisu imali veliku minutažu u protekloj sezoni, jer je stigao zadatak iz uprave kluba da se smanji broj igrača sa 30-tak na 23-24, ali zadnju riječ u odabiru dolazak-odlazak imaće trener Blaž Slišković po povratku u Mostar.

Spomenimo da su plemići, poslije izvršene prozivke, odradili i prvi, laganiji, trening na pomoćnom igralištu stadiona Zrinjskog.

Idemo dalje...

- 22:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka