Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI U 2. KOLU INTERTOTO KUPA

Zrinjski je u uzvratnom susretu prvog kola intertoto kupa remiziro na Malti u susretu protiv Marsaxlokka FC rezultatom 1:1 i prošao u drugo kolo jer je u prvoj utakmici na domaćem terenu slavio rezultatom 3:0.
Utakmica na Malti se igrala, za nas, u malo čudnom terminu u 10.00 sati ujutro, ali razlog tomu su velike vrućine tako da je već u to vrijeme temperatura bila preko 30°C.

Plemići su loše odigrali prvo poluvrijeme, vjerojatno ne naviknuti na ovu satnicu, tako da su domaćini svoju premoć krunisali pogotkom i na poluvrijeme se otišlo vodstvom maltežana od 1:0.

Međutim, u drugom poluvremenu igrači Zrinjskog su se "probudili", tako da su u drugom poluvremenu apsolutno dominirai terenom , što je donijelo i izjednačujući pogodak, koji je postigao Smajić, a mogli su i postići i pobjedonosni pogodak s obzirom na prigode koje su imali, ali ih nisu iskoristili, tako da se do kraja utakmice rezultat nije mijenjao, a što je bilo sasvim dovoljno za prolaz u drugo kolo.

Mostarci nemaju vremena za odmor jer već u četvrtak kreću autobusom za Zagreb, odakle će avionom otputovati u Izrael gdje u subotu igraju prvu utakmicu drugog kola protiv Maccabija iz Petach-Tikve.

Idemo dalje...


Post je objavljen 27.06.2006. u 23:12 sati.