Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI POČEO PRIPREME ZA EUROPU

Nogometaši Zrinjskog, nakon kratkog odmora, danas su počeli sa pripremama za nastup u intertoto kupu. Prozivku igrača, danas u 10.00 sati, izvršili su pomoćni treneri Vladimir Skočajić i Denis Hrkač, jer je trener plemića Blaž Slišković još uvijek odsutan zbog reprezentativnih obveza, i njegov povratak očekuje se za dan-dva.
Za razliku od predhodnih godina u momčadi Zrinjskog nema velikih promjena u igračkom kadru, naime, prozivci su prisustvovali svi igrači iz protekle sezone, osim Vidića i golmana Mitrovića, koji su, također, odsutni zbog igranja u reprezentaciji.

Što se tiče novih igrača, na prozivci se pojavio dosadašnji igrač Žepča Goran Jurić, a neslužbeno doznajemo da je trebao da dođe i Staniša Nikolić iz Slobode, ali su se pojavili neki problemi sa papirima u njegovom matičnom klubu, pa bi, vjerojatno, vrlo brzo i on mogao pod Bijeli brijeg.

Igračka križaljka se, naravno, neće na ovome završiti. Najavljen je dolazak još nekih igrača, i odlazaka će biti, pogotovo igrača koji nisu imali veliku minutažu u protekloj sezoni, jer je stigao zadatak iz uprave kluba da se smanji broj igrača sa 30-tak na 23-24, ali zadnju riječ u odabiru dolazak-odlazak imaće trener Blaž Slišković po povratku u Mostar.

Spomenimo da su plemići, poslije izvršene prozivke, odradili i prvi, laganiji, trening na pomoćnom igralištu stadiona Zrinjskog.

Idemo dalje...


Post je objavljen 01.06.2006. u 22:05 sati.