Hrvatska numizmatika

srijeda, 18.12.2013.

Prodaja njemačkih maraka – gdje se obavlja otkup?


U ne tako davnoj povijesti njemačka marka je bila valuta u kojoj smo sve izražavali od cijene automobila do kredita za stan. Jedino je bilo bitno koliko nešto vrijedi u njemačkim markama.

Često smo ih čuvali doma, što bi se reklo u čarapama i madracima, a s prelaskom njemačke marke u eure 01.01.2002. godine počela je i zamjena njemačkih maraka u Hrvatskoj.

Većinu novca ste vjerojatno i sami promijenili no začudit će vas informacija koju je izdala Njemačka središnja banka čija je statistika pokazala kako se zamjena njemačkih maraka nije baš odvijala po planu. Riječ je o nekoliko stotina milijuna njemačkih maraka koje nisu svoj put našle do banaka.

Gdje su te silne marke?

Stručnjaci kažu da se veliki dio nalazi na području Istočne i Jugoistočne Europe, a sigurni smo da ih se također mnogo krije i u Hrvatskoj, da li se i u vašim ladicama nalaze stare njemačke marke?

Ukoliko je tome slučaj bilo da je riječ o sitnišu ili većoj količini njemačkih maraka, znajte da one nipošto nisu potpuno bezvrijedne - saznajte više o tome kako prodati njemačke marke i koliko zapravo vrijede.

Numizmatička tvrtka Monetalis d.o.o. otkupljuje njemačke marke u novčanicama i njemačke marke u kovanicama u svim iznosima.

Ako vas interesira prodaja njemačkih maraka (ili drugih numizmatičkih predmeta) slobodno nas kontaktirajte na:

E mail: info@monetalis.hr
Telefon: +385 (0)95 858 6377
Facebook: http://facebook.com/monetalisnumizmatika

Uz to otkupljujemo sve vrste kovanica, zlatnika, srebrnjaka, novčanica i odlikovanja te značaka.

Sve potencijalne klijente koji žive Rijeci, Zagrebu ili Splitu, naši stručnjaci mogu i osobno posjetiti dok nam se svi drugi mogu javiti telefonski, putem e mail-a ili društvenih mreža.

Obratite nam se s povjerenjem, sigurnost i diskrecija zajamčena. Isplata odmah!

- 23:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #