hrvatskaHrvatska

srijeda, 16.02.2011.

Psi rata ponovo jašu!

Gledajući ponovno treći dnevnik sa gostom dnevnika izvjesnim Čičkom, kojemu je propalitet od brata jedno vrijema pohađao i gimnaziju sa mnom, za vremena u kojima se ista individua hvali svojim bivstvovanjem u zatvoru, a voditeljica je naravno ponovno bila Dijana Čuljak, ne znam po koji put opetovano sam ostao osupnut količinama mržnje i netrpeljivosti kojima su meni oduvijek bile nepoznanica.
Podsvjesno ponovno mi se javila scena „macole u glavu pa u Savu“, zločini o kojima su nam očigledno ne bez razloga i stoga ne prečesto pričali u bivšoj SFRJ, i neka zebnja se uvukla u mene.
Čitao sam i slušao Čičkove govnarije i prije, ali bahatost, bezobraština, netrpeljivost i samouvjerenost kojom je svoj nastup isti bljezgator začinio ovog puta, prešla je sve okvire ljudske etike, a novinarsku i televizijsku etiku ne želim ni spominjati.

Govoreći o komunističkoj ideji kao o zločinu, to nije samo pogano, već i nedostojno ljudskog roda. Pa ta je ideja uostalom bila i zvijezda vodilja pojave kršćanstva kao vjere i spas od robovlasništva, kojim se ista individua voli na sva usta hvaliti. Zato komunizam kao ideja i tako jako smeta i njemu i crkvi i svima onima koji su se napljačkali u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina. I ne samo njima jer linkovi s web stranica prema američkoj CIA-i Čičkovih istomišljenika govore i o ishodištima. I nezastarjevanje zločina pretvorbe i privatizacije iz Ustava im jako smeta. I zato sve dok je HDZ na vlasti oni mogu donekle biti spokojni, ali nadam se ne za dugo. I umjesto da se bave zločinima tzv. „demokracije u Hrvatskoj“ koji predstavljaju hrvatsku stvarnost - genocid hrvatskog naroda, oni otkopavaju po stoti put iste jame i zazivaju lustraciju „komunističkog režima“. Zazivajte lustraciju „demokratskog režima“ u Hrvatskoj danas jer to je uvijet za budućnost i akteri su gotovo svi još uvijek živi.

No ta individua sve to jako dobro zna, on svoje novinarske i druge usluge prodaje svima koji dobro plate bez obzira na posljedice.

Gospođa Jadranka Kosor bi zato morala shvatiti iako je uspješno završila Partijsku školu u Kumrovcu, da bi ovi psi rata, koji se opetovano javljaju po nalogu HDZ-a prije svakih izbora, mogli prerasti i njene okvire kontrole koji istini za volju i nisu preveliki poznavajući općenito stanje u Hrvatskoj, ali i u njenoj stranci. Gospodin Vekić je već na tu temu spominjao ulice i nedavna egipatska događanja.

Iako njoj nije dosta takvih bljezgarija, nama sigurno jest.

A ja ne mislim skrštenih ruku sjediti i gledati svoju i egzekuciju svoje djece od strane takvih beštija. Još uvijek u meni ima i previše snage, znanja i iskustva za hrpu takvih Čičaka.

16.02.2011. u 15:57 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Hrvatska

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr