Autohtona - Hrvatska stranka prava Sisak

petak, 30.11.2007.

Crveni i plavi

Crveni i plavi,
Dube sad na glavi,
Nitko od njih ne može,
Vladu da sastavi.

Crveni su uporni,
Svakom vlast je draga,
Hrvatskoj će biti,
Poput crnog vraga.

Plavi su u prednosti,
Koalicija se sprema,
S romima i srbima,
Sanader problema nema.

Stvorili su cirkus,
Od Hrvatske naše,
A predsjednik „Fikus“,
Gleda kak´ se praše.

Tko će vodit državu,
Svejedno je sada,
Za boljitak Hrvatske,
Nestala je nada.

Ja vam šaljem poruku,
Izdržite sada,
Mi nećemo dati,
Da izdajnik vlada.

Za četiri godine,
Kad izbori dođu,
Ne dajte ni slučajno,
Da ovako prođu.

Glasajte za stranku,
Koja se ne boji,
Ne smije nama nitko,
Da sudbinu kroji.

HP-HPP je opcija,
Hrvati će znati,
Da tuđinac vlada,
Oni neće dati.

- 22:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Izborni cirkus

Izbori su prošli i ja mislim da nikad nisu bili napetiji. Ankete su strašno fulale i nisu predvidjele ovakve rezultate koji su na žalost takvi da se normalan čovjek mora zamisliti kuda to Hrvatska srlja. Mi bi rekli u propast, jer Sanader, ako postane premijer i na njegov izdajnički način uđemo u EU, više od 60 % Hrvata će skapavati od gladi. Ako pak Milanović bude sastavljao vladu imat ćemo lažova većeg i od samog Sanadera. Međutim Sanader je čak oštro zaprijetio da će, ako Milanović dobije od Mesića mandat, organizirati demonstracije, što i nije ništa novo za jednu takvu osobu. Ali Sanader neće voditi demonstrante zbog Hrvatske i Hrvata, već zbog sebe i svojih odanih "klaunova". I jedna i druga opcija su toliko grozne da se čovjeku povrača. Najžalosnije je što je na ovim izborima najviše profitirao SDP, a najveći gubitnik je Đapićev HSP. Ali što je tu je, izbori su prošli i četiri godine će vladati jedna od smiješnih koalicijami Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret nećemo mirovati već ćemo jačati i pripremati se za predstojeće lokalne, a i za nove parlamentarne izbore. Koristit ćemo svaku priliku koja nam se ukaže da im zagorčamo život, a nadamo se da će nas birači ubuduće ozbiljnije shvatiti i dati nam povjerenje, jer mi se ne borimo za stolice i benificije, već za bolju Hrvatsku. Na žalost, na kraju moram samo konstatirati da su Hrvati odabrali kako žele sada živjeti, pa neka je svima sa srećom, ali mislim da nebi trebali kukati da im je teško.

BOG I HRVATI !

Predsjednik GO HP-HPP Sisak
Davor Vuić, dipl. ing,

- 21:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.11.2007.

Konferencija za medije

Dana 21.11.2007. godine u 12 sati (srijeda) stranka Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret (HP - HPP) će održati konferenciju za medije na kojoj će predstaviti svoj izborni program za 6. izbornu jedinicu. Konferencija će se održati u prostorijama UDVDR Ogranak Sisak - Klub Vrbina. Na konferenciji će govoriti Nositelj liste HP - HPP Miroslav Jurić (Hrvatska Kostajnica) i Davor Vuić (Sisak). Za medijsko praćenje konferencije pozvali smo HTV, Net TV, Radio Quirinus, Radio Sisak, Večernji list, Jutarnji list i Novi Sisački tjednik. Pozivamo i sve zainteresirane građane da nazoče ovom skupu, te da se upoznaju sa našom strankom koja je svakim danom sve brojnija i koja će u budućnosti biti alternativa strankama koje Hrvatsku uvode u beznađa zvana NATO i EU i koja ima hrabrosti suprotstaviti se toj njihovoj politici.

BOG I HRVATI!

Predsjednik GO HP - HPP Sisak
Davor Vuić, dipl. ing.

- 12:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.11.2007.

Đapić opet trguje!?

Čitam u najnovijem „NACIONALU“ kako je Đapić za pomirbu između njega i Sanadera, te čak najavljuje postizbornu koaliciju sa HDZ-om. Naravno, on je uvidio da niti HDZ, a niti SDP neće imati potrebnu većinu za sastavljanje nove Vlade, pa već sada želi trgovati. Odlučio se za HDZ, kako na državnom nivou, tako i u Osijeku. Ali Đapić navodno ima i određene zahtjeve, a to su mjesto Predsjednika sabora i dva do tri ministarska mjesta. Zbilja sve više liči na svog mentora Sanadera. Međutim u „GLOBUS-u“ Đapić oštro kritizira HDZ i najavljuje moguću koaliciju sa SDP-om. Tko je tu lud. Ako ovakvi Đapićevi potezi nisu dovoljni da pošteni pravaši bojkotiraju Đapića i HSP, te svoje glasove daju poštenim pravaškim strankama (ja se nadam Hrvatskim pravašima – Hrvatskom pravaškom pokretu), onda ja ne znam što bi to trebalo biti. Pravaši trebaju kasniti HSP tako da ne prođu izborni prag, a tada će se vidjeti pravo lice Đapića koji će istog trena preći u HDZ ili SDP. Nakon toga HSP treba izabrati poštenog pravaša za novog lidera koji će HSP-u vratiti na pravi put pravaške politike i učenja Oca domovine Dr. Ante Starčevića.

Pravaški pozdrav svim pravašima!

Bog i Hrvati!

Predsjednik GO HP-HPP Sisak

Davor Vuić, dipl. ing.

- 23:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 09.11.2007.

Poštovani birači!

Sisačko-moslavačka županija je velika županija i bogata prirodnim resursima, a spada među tri najsiromašnije županije. Zašto je to tako? Zato što njom vladaju nesposobni političari koji misle samo na vlastiti interes, a ne na interes građana. Na žalost to je tako, ali nisu oni krivi, već su krivi oni koji ih biraju. Nadam se da je biračkom tijelu dosta lažnih obećanja, te bogaćenja pojedinaca, a treba se sjetiti i brojnih afera koje su zadnjih godina tresle Hrvatsku. Za sve su krivi „ONI“, ali zašto su još na vlasti? Zašto umirovljenici, radnici, domaćice, studenti koji teško žive glasuju za NJIH“? „VRIJEME JE DA SE MIJANJA SLIKA HRVATSKE“, „VRIJEME JE ZA NOVE – POŠTENE SNAGE“, „VRIJEME JE ZA DOMOLJUBE“. Zato birači iziđite na izborna mjesta i dajte svoj glas „ZA“:

HRVATSKE PRAVAŠE – HRVATSKI PRAVAŠKI POKRET (HP-HPP)

Za što ću se ja zalagati ako uđem u Sabor

1. Zaštita digniteta Domovinskog rata, a samim tim i zaštita nevino optuženih generala.
2. Poništiti „amnestiju“ četnika i sve one koji su ubijali Hrvate i uništavali Hrvatsku privesti pravdi. Na „Golom otoku“ ima mjesta.
3. Novi program za razvoj gospodarstva.
4. Napraviti popis zemlje koja je neobrađena te potencirati stočarstvo i poljoprivredu.
5. Zalagati se za osnivanje Instituta koji će vršiti ispitivanje obradive zemlje i davati prijedloge za vrstu kulture koja će se sijati.
6. Zalagati se za zaštitu hrvatskih proizvoda ograničenjem uvoza.
7. Zalagati se za osnivanjem posebnog fonda koji će biti namijenjen za stočarstvo i poljoprivredu.
8. Zalagati se da se povećaju porodiljne naknade (žene koje rada u visini plaće kao da su na 100 %-tnom bolovanju, a minimalno 4000 kn. Žene koje nisu zaposlene naknada bi iznosila 4000 kn.)
9. Zalagati se za dječji doplatak svakom djetetu do završetka školovanja bez obzira na primanja roditelja u visini od 1000 kn.
10. Revizija kompletne privatizacije i poništenje one koja nije napravljena pošteno, te oduzeti svu nelegalno stečenu imovinu.
11. Reforma pravosuđa i Policije.
12. Osnivanje Ministarstva sigurnosti (vatrogastvo, zaštita i spašavanje).
13. Reforma školstva.
14. Reforma zdravstva.
15. Reforma mirovinskog osiguranja.

- 01:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.11.2007.

Kandidati Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta za 6. izbornu jedinicu

HRVATSKI PRAVAŠI-HRVATSKI PRAVAŠKI POKRET - HP-HPP
Nositelj liste:
MIROSLAV JURIĆ, rođ. 23.02.1963., HRV. KOSTAJNICA, V. NAZORA 5
1. MIROSLAV JURIĆ, rođ. 23.02.1963., HRV.KOSTAJNICA, V.NAZORA 5
2. DAVOR VUIĆ, rođ. 13.09.1964., SISAK, MARIJANA CELJAKA 76
3. BRANKO BABIĆ, rođ. 20.07.1963., GLINA, JOSIPA CRNKOVIĆA 15
4. SNJEŽANA PETRIĆ, rođ. 28.12.1967., ZAGREB, MARJANOVIĆEV PR. 2
5. MLADEN KALOCZI, rođ. 04.04.1958., SISAK, GRGE TUŠKANA 2
6. DARKO ZAHIROVIĆ, rođ. 28.05.1951., SISAK, UL. HRV. DOMOBRANA 19/1
7. LJERKA TURKOVIĆ, rođ. 03.11.1968., PETRINJA, KATARINE ZRINSKE 3
8. MANDA POSPIŠIL, rođ. 02.10.1957., VEL. GORICA, DR. JURJA DOBRILE 76
9. MIROSLAV PEREKOVIĆ, rođ. 04.08.1967., GLINA, GORNJI VIDUŠEVAC 148
10. MARKO CVITKUŠIĆ, rođ. 05.01.1964., HRV. KOSTAJNICA, ULICA DOLOVI 1
11 DAMIR MESIĆ, rođ. 02.08.1970., SISAK, MARIJANA CELJAKA 89
12. SLAVKO NEMČIĆ, rođ. 29.05.1937., ZAGREB, KOLEDINEČKA 3
13. IVO PETRIČEVIĆ,rođ.18.04.1965.,HRV. KOSTAJNICA,S.S.KRANJČEVIĆA 36
14. IVICA TUMPAK, rođ. 25.03.1970., SISAK, M. CELJAKA PREKO NASIPA 43 A

- 23:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #