Autohtona - Hrvatska stranka prava Sisak

petak, 26.12.2008.

Svim istinskim pravašicama i pravašima GO HP-HPP Sisak želi čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2009. godinu.

Kopajući po web stranicama našao sam jednu prigodnu domoljubnu pjesmu.


NOVO LJETO
"Zelja hrvatskog rodoljuba"

Opet jedno proslo ljeto
Ne ispuniv nasih nada
I sred starih teskih jada
Jos uzdise narod vas,
Al ne kloni, mili rode,
U buducnost gledaj bolju
I pokazi stalnu volju
Da izvojstis sebi spas.

Prionimo slozno radu
Rodoljublja svetim zarom
Pa nas dusman mrznjom starom
Nadvladati ne ce moc.

Ta sinci smo iste grude
Hrvatska nam jedna mati;
Brat uz brata mora stati
I slobode dan ce doci.

Neka novo ovo ljeto
Na okupu nadje bracu
I Hrvatsku majku jacu
Nego ljeta minulog.

Tada neka dusman strepi
Bio tudjin il domaci,
Jerbo ce nas slozne naci
A uz nas ce biti i Bog!

Albert N. Weber
Hrvatska zastava, Chicago, 31. prosinca 1914.

- 00:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 12.12.2008.

Slovenija radi za Hrvate!?

Slovenija će blokirati Hrvatskoj deset poglavlja u pregovorima s Europskom unijom. Ne znajući, slovenski političari čine uslugu Hrvatima i stavljaju na muku Sanadera i ostale izdajnike koji nas silom žele uvući u tu neprirodnu tvorevinu. Sanaderov jedini program koji je mislio ostvariti je taj da nas stavi pod jaram tuđincima i rasproda hrvatska bogatstva kako bi pokrio proračun i osigurao sebi ostanak na vlasti. Kako sada stvari stoje sve će to pasti u vodu i postoji mogućnost novih izbora, jer narod je izgubio strpljenje i sve je vjerojatnije da će izići na ulice. Nedavna najava mjera štednji pala je u vodu, pritisak sindikata i naroda te internetske grupacije na facebook-u Sanadera je natjeralo na povlačenje u kut. Od sada Sanader mora paziti što radi, jer svaka kriva procjena može ga koštati gubitka vlasti, kao što se dogodilo Račanu početkom ovog stoljeća. Sanaderova slava krenula je nezaustavljivo nizbrdo, a s njim će nadam se i izdajnik Mesić. Međutim, za razliku od Sanadera Mesić će otići u „zasluženu“ mirovinu uživajući u ogromnoj mirovini i nekretninama i pokretninama koje će „zasluženo“ dobiti kao otpremninu, dok će radnici dobivati otkaze i to bez otpremnine.

Ja u ovom slučaju navijam za Slovence, samo se bojim da Sanader ne pristane na slovenske zahtjeve i ustupi dijelove hrvatske zemlje Sloveniji. Ako se i posumnja na takav razvoj događaja Hrvatski pravaši – Hrvatski pravaški pokret će reagirati i organizirati nezapamćene prosvjede i konačno staviti točku na „i“ vladavini izdajničke politike.

BOG I HRVATI !
Za dom spremni!

Predsjednik GO HP-HPP Sisak

Davor Vuić, dipl. ing. sig.

- 23:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #