Autohtona - Hrvatska stranka prava Sisak

petak, 09.11.2007.

Poštovani birači!

Sisačko-moslavačka županija je velika županija i bogata prirodnim resursima, a spada među tri najsiromašnije županije. Zašto je to tako? Zato što njom vladaju nesposobni političari koji misle samo na vlastiti interes, a ne na interes građana. Na žalost to je tako, ali nisu oni krivi, već su krivi oni koji ih biraju. Nadam se da je biračkom tijelu dosta lažnih obećanja, te bogaćenja pojedinaca, a treba se sjetiti i brojnih afera koje su zadnjih godina tresle Hrvatsku. Za sve su krivi „ONI“, ali zašto su još na vlasti? Zašto umirovljenici, radnici, domaćice, studenti koji teško žive glasuju za NJIH“? „VRIJEME JE DA SE MIJANJA SLIKA HRVATSKE“, „VRIJEME JE ZA NOVE – POŠTENE SNAGE“, „VRIJEME JE ZA DOMOLJUBE“. Zato birači iziđite na izborna mjesta i dajte svoj glas „ZA“:

HRVATSKE PRAVAŠE – HRVATSKI PRAVAŠKI POKRET (HP-HPP)

Za što ću se ja zalagati ako uđem u Sabor

1. Zaštita digniteta Domovinskog rata, a samim tim i zaštita nevino optuženih generala.
2. Poništiti „amnestiju“ četnika i sve one koji su ubijali Hrvate i uništavali Hrvatsku privesti pravdi. Na „Golom otoku“ ima mjesta.
3. Novi program za razvoj gospodarstva.
4. Napraviti popis zemlje koja je neobrađena te potencirati stočarstvo i poljoprivredu.
5. Zalagati se za osnivanje Instituta koji će vršiti ispitivanje obradive zemlje i davati prijedloge za vrstu kulture koja će se sijati.
6. Zalagati se za zaštitu hrvatskih proizvoda ograničenjem uvoza.
7. Zalagati se za osnivanjem posebnog fonda koji će biti namijenjen za stočarstvo i poljoprivredu.
8. Zalagati se da se povećaju porodiljne naknade (žene koje rada u visini plaće kao da su na 100 %-tnom bolovanju, a minimalno 4000 kn. Žene koje nisu zaposlene naknada bi iznosila 4000 kn.)
9. Zalagati se za dječji doplatak svakom djetetu do završetka školovanja bez obzira na primanja roditelja u visini od 1000 kn.
10. Revizija kompletne privatizacije i poništenje one koja nije napravljena pošteno, te oduzeti svu nelegalno stečenu imovinu.
11. Reforma pravosuđa i Policije.
12. Osnivanje Ministarstva sigurnosti (vatrogastvo, zaštita i spašavanje).
13. Reforma školstva.
14. Reforma zdravstva.
15. Reforma mirovinskog osiguranja.

- 01:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #