Hotel u Zagrebu

< listopad, 2013  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

11.06.2013., utorak

Open air festival nestrpljivo čekaju i hoteli u Zagrebu

festival Hoteli u Zagrebu koji omogućavaju smještaj u Zagrebu, redovito za vrijeme održavanja različitih događanja u hrvatskoj metropoli bilježe zadovoljavajuću popunjenost svojih kapaciteta. Bili to koncerti poznatih glazbenih zvijezda, zanimljive međunarodne umjetničke izložbe, kazališne predstave, filmske premijere ili sportske utakmice, intenzivno se traže apartmani, hoteli, hosteli i sobe. Zagreb srećom ima više od stotinu objekata za smještaj u Zagrebu na raznim lokacijama. Najviše ih je u središtu grada, gdje su uglavnom hoteli najviše razine kvalitete i usluge, ali su dobro pokriveni i ostali dijelovi Zagreba i četvrti.

To je vrlo važno jer se ne vežu sva događanja samo uz središte Zagreba. Posebice kada je riječ o koncertima, glazbenim ili sportskim spektaklima. Za to su predviđeni posebni prostori koji se nalaze uz glavne gradske prometnice ili obilaznice, poput recimo najveće dvorane u Hrvatskoj – Arene Zagreb na Laništu, dvorane Dražena Petrovića kod Cibone ili Doma sportova na Trešnjevci. Za održavanje koncerata, zabavnih i sportskih priredbi također su popularna i dva umjetna jezera u Zagrebu – Jarun i Bundek, osobito tijekom ljetnih mjeseci.

Glazba na otvorenom

Za vrijeme visokih temperatura, koncerti u prirodi, prekrasnom ugođaju i zelenilu kojim obiluju zagrebačka jezera idealan su izbor umjesto zagušljivih dvorana ograničenog prostora. I Zagrepčani i njihovi gosti to su odlično prihvatili pa već u svibnju s praznikom rada počinju mnogobrojna glazbena događanja i festivali koji traju cijelo ljeto, sve do kraja rujna. Jedan takav koji je s godinama stekao veliki međunarodni ugled je INmusic festival, najveći open air festival u Hrvatskoj.

U nekoliko dana trajanja okuplja na tisuće zaljubljenika u različite žanrove glazbe koji mogu uživati u vrhunskim izvedbama domaćih i međunarodnih glazbenih umjetnika i virtuoza. Mjesto održavanja je sasvim prikladno veličini spektakla i broju posjetitelja, jezero Jarun na Otoku hrvatske mladeži u zapadnom dijelu Zagreba. Oni koji prvi put dođu u Zagreb dobit će precizne upute kako doći, a na ulazima na Jarun prevozit će ih posebni autobusi. Osiguran je i popust za dolazak u Zagreb željezničkim prometom, ali to nije sve.

Najodvaženiji mogu kampirati

Po uzoru na slične festivale u Europi i svijetu, INmusic je za one željne dodatne zabave omogućio sedmodnevni boravak na jezeru u obliku kampiranja. Kamperi na posebnim prostorima imaju sve potrebno za idealan provod u prirodi i glazbi. Od tople vode, interneta, trgovine, pristupa električnoj energiji, a organizatori su se pobrinuli da vrijeme odmora od vrućih glazbenih ritmova mogu provesti u kupanju, sportskim aktivnostima na mnoštvu terena diljem jezera, rekreaciji, rolanju, vožnji biciklima, radionicama, izletima, posjetu Zagrebu, ali i Plitvičkim jezerima ili Mrežnici.

Oni koji nisu ljubitelji takve vrste avanture, za vrijeme održavanja festivala, od 24. do 26. lipnja smještaj u Zagrebu mogu pronaći u obližnjim hotelima i hostelima. Informacije su dostupne na službenim internetskim stranicama festivala, Hrvatske turističke zajednice i na specijaliziranim portalima koji će pomoći u lakšem snalaženju i ugodnijem boravku u hrvatskoj metropoli. Preporučit će što posjetiti i razgledati u pauzi između koncerata te kako tri dana vrhunske zabave i glazbe za koju će ove godine, između ostalih biti zaduženi Arctic Monkeysi, Antenat, Iggy And The Stoogesi, Basement Jaxxi, Bloc Party, Editorsi, Airbourne i mnogi drugi međunarodni izvođači i popularni DJ-evi iz svih krajeva svijeta, ispuniti dodatnim zanimljivim sadržajima.

Oznake: hoteli u zagrebu, hotel u zagrebu, koncerti u zagrebu, događanja u zagrebu, festival na otvorenom, festival u zagrebu, IN music


- 09:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.