Hotel u Zagrebu

< veljača, 2013 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

12.02.2013., utorak

Izaberite hotel u Zagrebu za najvažniji dan u životu

vjencanja Brojni hoteli u Zagrebu osim smještaja, boravka i gastronomske ponude, imaju i posebne aranžmane za vjenčanje. Zahvaljujući visokokvalitetnoj usluzi, dobroj opremljenosti, raznovrsnim jelovnicima, kvalificiranom osoblju, svečanim i raskošnim dvoranama, ali i mogućnosti smještaja i noćenja, hoteli u Zagrebu čest su izbor mnogih budućih mladenaca. Koji će to hotel u Zagrebu biti, ovisi prvenstveno o njihovim željama i zahtjevima, lokaciji koja im najbolje odgovara, cijeni, ambijentu, veličini i uređenju prostora, ponuđenom meniju i slično. Zagreb i hoteli mogu se pohvaliti prostranim lokacijama, odgovarajućima i za manje, ali i veće svadbe. Za to su predviđene konferencijske dvorane, u kojima se onda poslovni interijer namijenjen sastancima, seminarima, konferencijama i banketima, mijenja u znatno svečaniji i elegantniji, prigodni za najvažniji dan u životu.

Kako bi on doista bio i najljepši te protekao u prekrasnom raspoloženju koji će se dugo pamtiti, važno je znati da organizacija vjenčanja nije lagana zadaća jer se mora brinuti o mnoštvu detalja i pojedinosti, od izbora pozivnica, zahvalnica, konfeta, izbora lokacije, restorana, jelovnika, slastica, torte, glazbe do cvjetnih aranžmana, fotografskog i video snimanja, rasporeda sjedenja gostiju, uređenja interijera i još mnogo toga, kako bi sve proteklo u najboljem redu. Ali nema mjesta panici jer u tome danas pomažu osobe specijalizirane za organizaciju svadbenih proslava i u dogovoru s mladencima i njihovim željama, zadužene su za obavljanje svih potrebnih poslova, zadaća i rezervacija oko vjenčanja.

U organizaciji pomažu i hoteli u Zagrebu


Dodatnu pomoć pružit će i hoteli u kojima mladenci sa svojim najbližima odluče proslaviti ulazak u bračni život. Osim prostora, stolova i stolica koji se uređuju prema njihovim zahtjevima i jelovnika koji se također slaže i priprema ovisno o njihovim željama, hotelsko osoblje na raspolaganju im je i za dodatne usluge. Primjerice, ugledni Palace Hotel Zagreb koji je smješten u samom središtu grada, svojim mladencima nudi savjete i narudžbe cvjetne dekoracije, usluge fotografskog i video snimanja, glazbu, izvrsne frizersko-kozmetičke usluge kako bi zablistali na tako poseban dan. Osim toga, poklanja im poseban apartman za mladence, pjenušac i doručak u sobu, a raskošan ambijent i interijer je idealan za organizaciju ovakvih prigoda.
Prostrani saloni i dvorane, velika su prednost pri održavanju svadbenih svečanosti, a kada se tome dodaju i ukusni jelovnici i gastronomske delicije tradicionalnih i modernih jela pripremljene u restoranima s uglednim šefovima kuhinja i vrhunskim osobljem, onda je jasno zašto je hotel u Zagrebu odličan odabir.

A što izabrati?

Ponuda u hrvatskoj metropoli doista je raznovrsna i odluka nije lagana, ali u tome mogu pomoći razni sajmovi, tjedni i dani vjenčanja na kojima se na jednom mjestu mogu dobiti sve informacije i brošure. Budući mladenci se između ostalog, mogu pobliže upoznati s ponudom hotela i restorana, slobodnim terminima, uvjetima organizacije i financijskim detaljima. Jedan takav održava se od 15. do 17. veljače u Zagrebu, a posjetitelje očekuje mnoštvo izlagača, proizvođača svadbenih torti, slastica, menija, modne revije vjenčanica, haljina i odijela za svečane prigode te degustacije i radionice na kojima se može naučiti kako izraditi pozivnice, zahvalnice i poklone za goste, cvjetne aranžmane i brojne druge pojedinosti koje će olakšati organizaciju najvažnijeg, najsretnijeg, a često i najstresnijeg dana u životu.
- 09:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.