Hotel u Zagrebu

< listopad, 2012 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

04.10.2012., četvrtak

Jesen donosi puno sadržaja koje vam preporučaju hoteli u Zagrebu

izložba Nakon što ste saznali sve potrebne informacije o vrsti i kvaliteti smještaja, soba, dvorana za poslovne i svečane prigode te što sve nude hoteli u Zagrebu, vrijeme je da vas i privučemo na dolazak u Zagreb. Kao glavni grad, hrvatska metropola obiluje bogatim kulturnim i zabavnim događanjima i sadržajima, u kojima će zasigurno svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Ako ste ljubitelj kulturno povijesnih znamenitosti, oduševit će vas brojni spomenici, kipovi, crkve, pročelja tradicionalnih zgrada i građevina, razne fontane, zidine i palače, o čemu će više biti riječi u idućim člancima. Uz to su neizostavni i povijesni ali i muzeji suvremene umjetnosti, galerije te umjetničke zbirke, kojih ukupno ima nešto manje od stotinjak i koje nude raznolik repertoar, ovisno o dobu i programu.

Tako se recimo u Muzeju za umjetnost i obrt, kojeg ćete pronaći na samo desetak minuta hoda od centra grada, može pogledati izložba hrvatskog dizajna od vizualnih komunikacija, produkta dizajna - ambalaže, elektroničkih medija, do modnog dizajna. Za one malo ozbiljnije posjetitelje, nekoliko desetaka metara dalje, nalazi se muzej Mimara u kojem se mogu razgledati Dane europske baštine i recimo staklarstvo 19. stoljeća. Odličan izbor je i Muzej grada Zagreba koji stalnom postavom predstavlja nastanak hrvatske metropole.

Savjetovat će vas hoteli u Zagrebu

No, kako bi doista izabrali ono što vas najviše zanima i što želite pogledati, pomoć možete potražiti na internetu, specijaliziranim stranicama grada Zagreba, kulturnim vodičima, stranicama turističke zajednice Grada Zagreba, ali i prije svega, u hotelu u kojem odsjednete. Naime, hoteli u Zagrebu uvijek su dobro informirani o tome što se nudi i kakvi su programi aktualni te vas raznim brošurama i letcima, mogu savjetovati i uputiti na pravo mjesto. Stoga se nemojte ustručavati pitati. Često će imati i neku preporuku ili posebnu akciju, što je uvijek vrlo korisno.
Posebni paketi smještaja i posjeta muzejima i koncertima

Tako recimo hotel Palace svojim gostima nudi poseban paket ako dolaze na neki koncert u Zagrebu. Nudi im se povoljnija cijena smještaja, noćenja i doručka te još neke pogodnosti, poput kasne odjave iz sobe, obroka prije koncerta i slično, zahvaljujući kojima će dobar provod i doživljaj na koncertu biti zajamčen.

Po posebnoj cijeni, u ponudi je i još jedan paket za zaljubljene u kulturu. Uz noćenje i doručak, gosti hotela Palace mogu izabrati posjet trima zagrebačkim muzejima i galerijama koje su otvorene za vrijeme njihovog boravka, a uz to mi se nude i sve potrebne informacije i programu, rasporedu i radnom vremenu. Po potrebi je osiguran i prijevoz do odredišta.

Hoteli u Zagrebu doista nastoje osigurati potpun smještaj svojim gostima, ali i uputiti ih kako da svoj boravak učine još bogatijim i sadržajnijim. Tako će mnogi u ovo jesensko doba savjetovati neizostavan posjet Tjednu restorana u kojem se na određenim lokacijama može uživati u gastronomskim specijalitetima po vrlo povoljnim cijenama, potom Ambijenti, međunarodnom sajmu namještaja i unutarnjeg uređenja, koji se do 14. listopada može posjetiti na Zagrebačkom velesajmu, potom je tu i vrlo popularan sajam mode Fashion.hr, kao i posebni Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i grada, kulturno-filmski spektakl Zagreb Film Festival, a ukupno 20-ak zagrebačkih kazališta je nakon ljetne stanke, pripremilo nove bogate repertoare.
Stoga sigurno neće požaliti ako baš u ovo jesensko doba posjetite Zagreb.

- 09:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.