Welcome to holodeck

četvrtak, 30.06.2005.

godisnji???

Evo skuzih da nam je blog malo zamro pa bilo bi malo vrijeme da ga osvjezimo :-))

- 18:47 - Say Anything (0) - Print - #

nedjelja, 26.06.2005.

Pozdrav

Evo da vam dignem malo moral:
Image Hosted by ImageShack.us
Pozdrav MeDo!

- 15:45 - Say Anything (4) - Print - #

petak, 24.06.2005.

Ljeto

Ajmo ekipo predlazite neke zanimljive lokacije za ljetovanje, godisnji je sve blize, a ja jos nisam odabrao destinaciju a u Zagrebu vise nije za izdrzat ;-((

- 13:27 - Say Anything (6) - Print - #

srijeda, 22.06.2005.

Redizajn... part 2

... nakon neispavanih noci i bezbroj popijenih kava, eto ekipa mi popljuvala redizajn, pa vratio ja na stari dizajn... uglavnom otvorio ja svoj blog i prenio redizajn tamo... bacite pogled, a i koji komentar nije za odmak... samo kliknite na givek i komentirajte...

vozdra,

givek

- 16:32 - Say Anything (3) - Print - #

ponedjeljak, 20.06.2005.

urban challenge

Svi me pitaju za slike pa vam evo jedna mala Galerija

- 17:04 - Say Anything (6) - Print - #

nedjelja, 19.06.2005.

Sve je lako kad si mlad-urban chalange

O da, o da, o da

Nemorate se brinuti MeDo je ziv i "zdrav" zavrsio utrku i to na 11 mjestu od 17 timova :-)), sto i nije prevelik razlog za slavlje ali nakon svega prezivljenog, covjek je jednostavno sretan sto je jos uvjek ziv i sto stoji na nogama :-).

Pa da pocnemo kako je sve to izgledalo natjecatelji su se nasli sa organizatorima u 8:30 na jarunu kod vesl. hangara da bi oko 11:30 krenuli prema trgu sa tramvajima na start utrke, na samom stratu smo se spustali sa ljestava vatrogasnog vozila po uzetu, nakon cega je usljedio start utrke, mi smo startali 10 i 11 oko 13:20. Nakon toga je krenulo naganjanje po gradu gdje su nam dosta smetali prolaznici, ali to smo prezivjeli i nakon nekoliko kontrolnih tocki dosli smo do Salate gdje smo skakali samo sa 5m. nakon toga smo se spustili do kaptol centra, i zatim preko cmroka smo otisli do sestina gdje smo se poceli penjati prema Medvedrgadu do Medvegradad je sve bilo ok, ali nakon toga sljedeca kontrolna tocka je bila 5 i 6 stup zicare sto je dosta istocnije i tu nastaju problemi jer smo na putu izgubili u sumi i izgubili 1.5 sat na trazenje staze i tu za mene nastaju problemi, jer sam polako poceo pucati od svega(bolaova u nogama, terena po kojima smo isli itd.). Napokon smo i to uspjeli odraditi i spustili se na tunel od kojeg smo preko vinec otisli do bukovacke po kojoj smo se spustili do maksimirske i tamo uletili na 4 do kraja, nakon toga je usljedila trka po nasipu i jarunu do bicikala koji su bili na drugoj strani kod hangara, na biku smo isli do posudsedskog mosta preko kojeg smo presli i nazad po drugoj strani do onog plavog savskog mosta na kojem smo presli nazad i ponovo smo tada krenuli prema jarunu di smo kod hanagara ostavili bicikle uzeli kajake i odveslali 2km do piranje gdje je bio cilj utrke tamo smo stigli oko 22h sto bi znacilo da smo u utrci bili 8.5 sati i to smo 6h proveli hodajuci :-)). Ja sam zadovoljan pogotovo jer mi je ovo bla prva utrka ono sto mi predostaje je dosta trening tako da ne pocnem pucati od bolova. kasnije cu vam staviti slike stopala na kojima imam zuljeve na skoro preko 50% povrsine :-))

link vecernji

Pozdrav Medo!

- 09:59 - Say Anything (5) - Print - #

petak, 17.06.2005.

POWERADE URBAN CHALLENGE – ZAGREB 2005 – NAJLUĐA PUSTOLOVINA U HRVATSKOJ!

Kao sto sam vec bio pisao sutra se odrzvava ova utrka na kojoj cu nastupiti i ja, biti ce zabavno pa Vas sve pozivam da nas dođete bodrit :-)
UTRKA "Powerade Urban Challenge" nesvakidašnji je spoj pustolovne utrke sa elementima "urbanog preživljavanja i snalažljivosti" gdje će natjecatelji osim "standardnih" pustolovnih disciplina kao što su planinarenje, brdski bicikl, kajakaštvo i spuštanje niz alpinističko uže morati prolaziti kroz različite zadatke iznenađenja što će uključivati skokove sa skakaonice bazena, traženje kaveza sa Homo sapiensom u Zoološkom vrtu, snalaženje po gradu i mnoge druge. Svaki zadatak nosi i određeni broj bodova, tako da neće nužno pobijediti najbrži, već najsnalažljiviji. Ovogodišnje izdanje utrke ugošćuje rekordan broj natjecatelja– čak 50 dvočlanih timova iz 5 europskih zemalja raspoređenih u dvije težinske ("Challenger" – profesionalci i "Urban" – rekreativci) kategorije koji će na raspolaganju imati 10 sati da savladaju stazu! Prava poslasticva bit će i nekoliko "celebrety" timova

Raspored za praćenje utrke (rodbina, prijatelji, znanci):
Nagradna igra: od 11:00, ugao Bogovićeve-Gajeve
Dolazak natjecatelja na start (ugao Bogovićeve-Gajeve):11:30
Spuštanje niz ljestve Vatrogasnog vozila (ugao Bogovićeve-Gajeve): 12:15
Start utrke (ugao Bogovićeve-Gajeve): 13:00
Natjecatelji na Dolcu: od 13:20 – 14:00.
Natjecatelji na Šalati: od 14:00-15:30.
Natjecatelji u Zoološkom vrtu (kavez sa Homo Sapiensom): od 16:30 – 18:00.
Spuštanje niz uže niz zgradu HG Spot-a, avenija dubrovnij 46: od 17:00-20:00
Cilj (za obije kategorije), Piranha bar, Jarun: od 18:00-22:00

Pozdrav MeDo!

- 14:25 - Say Anything (2) - Print - #

srijeda, 15.06.2005.

Žene... part 1, v1.2

Žene i sex o toj temi se razglabalo tisuce puta i vise nije tabu tema. Zene su se emancipirale postale su ravnopravne muskarcima ja bih cak rekao da su postale jace od muskaraca i da rade sto ih je volja. Svi znamo kako zena moze dobiti od muskarca sto zeli neke to rade suzama druge to rade zavodljivim smjeskom u svakom slucaju nas vrte oko malog prsta, pogotovo sto se tice sexa. Uzmimo primjer muskarac napaljen dolazi do svoje djevojke koja nije napaljena nema sexa, Djevojka napaljena dolazi do muskaraca koji nije napaljen ima sexa. Sada ce zene reci normalno da ima kada ste vi uvjek napaljeni, ali moje drage dame to nije bas tako nama se dosta puta neda, ali ukoliko vam mi to kazemo onda sljedi napad ti mene ne volis, nisam ti ljepa, ne palim te itd. ja sam dozivio i par puta suze kada sam rekao da necu itd., e iz tog razloga smo mi primorani to napraviti. Jos nesto me jako smeta svi govore o tome jesu li muskarci dobri ljubavnici, ali nitko ne govori o zenama koje su vecinom jako lose u krevetu prvi razlog tome je sto su sebicene i sve misle kako bi one bile zadovoljene i ne trude se oko svog partnera. Drugi razlog je taj sto nemaju konde i vecinom krepaju nakon par min. Sve vecinom legnu rasire noge i uzivaju, a ja neka radim sav posao i krepam ko stoka dok ona uziva, ali ukoliko ja legnem da ona treba nesto raditi odmah nevalja jer se podrazumjeva da ja uzivam i kad radim pa bolje onda da se ja umaram nego da slucajno ona nesto napravi.

- 22:20 - Say Anything (2) - Print - #

Žene... part 1, v1.1 (beta)

Elem (ne, neću prestat s tom forom), ženu šupit - pa čovječe u kojem stoljeću mi živimo? Ajd, gledajmo to s čisto muško-šovinističko-štatijaznamkakvog stajališta. One danas idu u teretane, bave se borilačkim sportovima, dižu utege, dižu veću lovu nego mi, bave se politikom... U najmanju ruku ti se, dragi moj čitatelju, može desit da te tako odvali u povratu desnicom rukom, da više nećeš moći izgovoriti "makaron" bez dijakritičkih znakova.

Da, da, vremena se mijenjaju! Kad ženu vrste homo sapiens danas protreseš kao da je jogurt, može ti se desit da ti laganini protrese život. Zamislimo opet, s konformističke točke gledišta, sljedeću situaciju. Dotična gospodična možda je menadžerica u kakvoj opakoj firmi. Njen štatijaznamštajeonufirmi možda zna tvog šefa ili ga čak i ona direktno guzi (he he namjerno sam upotrijebio ovaj izraz) i u najmanju ruku, u roku dok kažeš: kučko/droljo/šnjžmnj - sjedi jedi jbmtimtr, tražiš posao u Zimbavdweu ili Lesotu jer ga samo tamo možeš dobit, tvoj auto vozi njen novi dečko, tvoja imovina je postala njena, a tvoje dupe je tako i tako bilo njeno onog trenutka kad ti je ispala jezičina i nešto sline za njenim sis/guz/noga/cipela/smrdljivaČarapa ili što ti je već fetiš.

Dakle, mi koji smo više verbalni tipovi i volimo mir u kući (da ne spominjem papuče) možemo za ovakve situacije dati sljedeći savijet; postoji rečenica koja će iz korijena prodrmati sav njen svijet, ostaviti je bez obrane, natjerati je da bjesno frkće na samu sebe, da ne priča s tobom po tri tjedna, a da uz malo sreće još ispadneš i faca (in your dreams doduše i to ako preživiš).
Drsko dignuta desna obrva, lagano nacerena faca, iskren ton glasa i oružje protiv kojeg ne postoji obrana: da draga, ti si u pravu... svakako...

Vaš u udobnim papučama očekujući oluju kad žemna ovo pročita,

GOTHfather

- 18:35 - Say Anything (4) - Print - #

utorak, 14.06.2005.

Mačka li ti piterina!

Ovak bi ja tu bagru...

Elem (evo ga opet), fakat mi nije jasno šta se zbiva s tim ljudima danas?! Bonoton, međusobno ophođenje, tolerancije, poštivanje privatnosti - sve je to očito otišlo u tri pačke miterine. Više nitko ne zna da treba hodati po desnoj strani pločnika, kako se ne bi sudarali s ljudima kao što sam ja (kratak fitilj i relativno bubini u glavu), vožnja je priča za sebe, nedaj bože pozdravit stariju osobu na stepenicama, pustit trudnicu da se sjedne na zic (ajd, ponekad penzići tak trče do stolca da pobiju tridesetak ljudi koji im se nađu na putu - e takve ni ja ne puštam), maknut se slijepcu s ceste, a ne kubat ga lupkanjem u štap i sl.

Što me opet nafitiljilo? Volim si prije popodnevne smjene odrijemat jednu rundu, a pogotovo kad radim do 1 ujutro kao danas. Mrknul sam si ručak, pogledal snimku Enterprajza, i taman, ostalo mi je dobre dve čuke vremena za otknjavat. Ništa ne sluteći, zalegao sam točno u 14:00, što znači da mi je estimejtid tajm of going to nesvjest trebalo nastupiti oko 14:10.

Telka lagano nekaj tronja... vani na ulici povremeno prođe kakav autić... čuju se dječica s obližnjeg igrališta... sklapam okice... sve je šareno... svijet gubi obrise... zvukovi su sve mutniji i mutniji... imagine please your warm place... BUŠILICA... BUŠILICA!!!? Pa mebo ti pas jater neotesanu?

Čovječe, pa kad ulaziš u zgradu, nema šanse da natovaren alatom ne lupiš blesavom surlom po ploči s kućnim redom gdje jasno piše da s električnim, pneumatskim i inim alatom, bombama i ostalim vrućim oružjem, KEFovim zvučnicima i glumatanjem Tarzana i ostalih likova iz bajke, moš lijepo odjebat između 14 i 17 sati? I taka nataka... Da sam papku pozvonil na vrata, vjerojatno bi me dočekao nekom duhovitom rečenicom u stilu "pa kae? delam to tek 5 dana (neandertalski pogled uz bedasto slinjenje niz retardiranu gubicu)?!"

Iz čiste kurtoazije prestao sam prije par godina slušati glasnu muziku (a fakat slušam elementarne nepogode), već godinama nisam prikopčao gitaru/bas/sinth/komp na pojačalo bez slušalica prikopčanih na ludaru, moja pametnija polovica nije pustila Doorse ili Predina glasnije od drugog podioka skale na lajni još od adolescencije...

E pa dragi moji susjedi... Saš čut kak se skida Blixa Barglad usred dana! I da... NEMA VIŠE SLUŠALICA - YOU MAY KISS MY DLAKAVA UGLY ASS!!!!

Iskreno Vaš

GOTH(GuitarNoiseDoBalčaka)father

- 22:55 - Say Anything (10) - Print - #

Kako do love?

Evo, u ovo sumorno vrijeme globalizacije, modernizacije, ionizacije i inih zacija počeo sam razmiišljati kako osigurati neku malo bolju budućnost - - pritome misleći na:
lak i ugodan život sa barem 10000 kn mjesečno, a može i više..

Tj. skupit neku lovu na brzinu (legalno ili ilegalno nema veze)...jer kaj koji kurac - svi dolaze u Zagreb sa potragom za posao imamo fucking miljardu studenata koji studiraju po 8 godina da bi na kraju prodavali krumpire; ili radili ko konobari (što ne kažem da se tu ne može mrknut neka lova); ili radili na placu etc ..naravno ne kažem da ti poslove ne vrijede nego koj fucking K 8 godina ići na fax da bi u HR mogao to raditi...jedino priznajem FER jer s tim možeš komotno otići van i fino se uvaliti na neki job 9-17 i to je to...

Miljardu srednjoškoljki upisuje ekonomiju, pravo kao nobel faxevi pa jel ti ljudi razmišljaju kaj će posle?!

Ništa, jedini spas u HR je je siva ili crna ekonomija pošto nemamo socijalne čekove kao u Americi da hladimo jaja u kvartu i fino čekamo poštara da nam to dofura...

Znači droga, krađa i pizdarije, mafijaši fino prolaze a jebiga nekad i tome dođe kraj al ruku na srce čovjek je bar prošao nekaj u života ma koliko mi šutjeli o tome...no i to je danas više manje neisplativo u HR jer smo mali - dok u americi se sakriješ u mexico i živiš ko baja....

pošto smo u ovoj branši trebamo otvoriti neki porno site i to je to bit doma i naplaćivat drkicu ili otvorit birc (hheh papirologije i birokracije da na kraju možeš doma otvorit šank i pozvat klošare iz kvarta)

jebeno sam isfrustriran i nadam se da će vam oči pocrvenit od čitanja but my brothers face the fucking truth is there any exit...

EU - kurac palac će nam bit bolje....

idem uplatit na kladionicu nekaj možda se potrefi nekaj...

yourz S3pi

- 11:35 - Say Anything (5) - Print - #

ponedjeljak, 13.06.2005.

Michael Jackson

Sto mislite jel kriv?

Nesto sam cuo da je porota na njegovom sudenju donjela odluku.

Nadam se da ce u zatvor.

- 23:17 - Say Anything (5) - Print - #

nedjelja, 12.06.2005.

.... sve je lako kad si mlad .....

I tako ja otisao na godisnji i kao sto ste vidjeli sve je pocelo ruzenjem u petak koje je ispalo jako jako dobro sto ce potvrditi ostlaa ekipa koja je bila samnom vani :-), Givek sory znam da tebi nije, ali to ti mi nismo krivi nama je bilo dobro, dosli doma u 5 ujutro :-))).

U subotu sam se probudio strgan i otisao obaviti neke poslove u grad popiti neke kavice i u 18 sati sam otisao na trening kako je to izgledalo vidjeti cete ovdje:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
da da medo visi iznad tunela :-))
Ovo su mi bila prva spustanja i mogu reci kada se prvi puta pređe ograda i ostanes samo na konopcu pocinje jedan mjesavina adrenalina i straha koja je odlicna :-). Moja preporuka svakako probajte bolje je nego voznja na vlakicu smrti :-)).
Naklon toga smo se krenuli penjati na Medvjednicu i cilj nam je bio doci do tornja i sve bi bilo dobro da je bio dan, ali ne mi smo krenuli u 21 sa penjanjem, a gore smo bili oko 23h. spustili smo se u grad oko 01h. Mogu reci da ce mi ovo penjanje dugo ostai u sjecanju imali smo jako zestok tempo prosli smo oko 20km, a sto je najbolje sve u mraku vidis samo 4m koliko ti osvjetljava ceona lampica (50-lipa hvala na posudbi lampica je mraaak stvarno odlicno svjetli)
ovdje ceti vidjeti kako to otprilike izgleda :-))
ovo je moj trener Jambo sa blicom
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
a ovo je kako izgleda slika bez blica ustvari koliko se malo vidi po mraku u sumi :-))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nakon sto smo se spustili u grad normalno ja nisam imo mira i taman valsimoT posalje poruku da bi isao van, ja sam ga pokupio oko oko 2 i zapalili ponovo do roka, nakon toga, labirint i brazil mislim da je valsimoT jako zadovoljan izlaskom, ali to neka vam on prica.

To bi bilo sve od mene za sada pozdrav MeDo!

PS. S3pi dobio si okladu :-)))))

- 13:27 - Say Anything (8) - Print - #

Nevjerojatno, šokantno!

Krvarim danas od dosade, gledam kretenski internet, s malim ili velikim slovom, kako god hoćete, i čitam te kretenske portale, uključujući i ovaj i ne mogu vjerovat. Nekakva ženska u Singapuru se skinula gola!!! Bog te jebo, nevjerojatno nešto! Pazi, nije to da se dogodilo bilo što, da je negdje puknula kakva bomba, da je netko pokrenuo novi rat oko nekakve idiotarije, da je barel jebene nafte 66 dolara po jebenom barelu, da je nekome narasao kurac na čelu ili takve nekakve gluposti, ne, ŽENSKA SE SKINULA GOLA!!! I TO NA SVOM BLOGU!! I TO U SINGAPURU!! U pičku materinu, koja vijest. Kao, nije fora što se skinula gola, već činjenica da je to učinila u Singapuru! Dobro, pa šta? Kog boli kurac za nečiji blog (a vidim da ima i takvih) i kog boli kurac za nečiji jebeni blog u Singapuru? I zašto ta vijest mora biti na svim jebenim portalima? Pa zar smo doista svi generalno otišli u kurac? Ah, zanemarite ovo pitanje...

Eto, toliko. Moram radit, jebiga.

Agenat Hoxyy

- 12:46 - Say Anything (6) - Print - #

subota, 11.06.2005.

Ante

izasli valsimoT i ja sinoc nakon posla van, ili da budem precizniji na Jarun. Kao doslo je ljeto i sad je Jarun kao neka spica. Civic16 i MeDo na mjestu zlocina, a mjesto zlocina je u bircu zvan Roko...

za one koji ne znaju koji je to birc pokusat cu Vam ga opisat u par nesuvislih recenica... Dakle nalazi se na Jarunu, ali ono najbitnije je da se nalazi odmah preko puta studentskog doma. Zasto je to bitno pitate se?? Pa zato sto tamo zalaze studenti iz tog istog doma i to pretezno s naseg obalnog teritorija, a kao secer na kraju vrhunac muzike koja se tamo svira je Miso Kovac.
Dali dobivate neku predozbu kako sve to izgleda
Sada me nemojte krivo shvatit, jer nekome tko voli tu vrstu glazbe bilo bi savrseno...

Dodemo mi u rookooo i vec na ulazu prokleta guzva... Svira neka pjesma "Daj mi vina da se napijem...", trazimo zlocince i nademo ih pored sanka, mislim gdje drugdje bi i bili. Kako sam dosao autom, a i vozacka mi je istekla Civic16 me casti colom (buraz sori), pokusavam pusit pljugu i pit colu na miru, ali ne... svakih 5 sekundi netko prolazi i gura se kao zadnji kreten... mislim nemam nista protiv toga da me gurne neka zgodna cura, pa da imam i neku ispriku za ulet, ali kada to cine gadni tipovi sa zadnje godine pravnog faksa, onda ti stvarno dopizdi...

...i tako prolaze minute, ja stojim s colom u ruci, gledam neku curu s pletinicama i preopakim stavom... ali zatim krene Severina i njen "Ante", kuham se u sebi... zatim me ponovo trkne neki Ante, popizdim, pozdravim ekipu i odem...

...sjednem u auto, pustim Snoop Dogga i odem negdje...

a sta je najgore od svega? Nisam ni colu popio do kraja...

givek

- 20:28 - Say Anything (18) - Print - #

petak, 10.06.2005.

boli me..

rame, ruka i rebrica jadna koja se kroz kožu naziru.. moram kakti mirovat i tak.. ak vas zanima kaj je bilo, a nisam vam stigao reći uživo, ondak kliknite tu da ne spamam posvud svoju štoriju.. ajd mi se drž'te, ja ću papat bebipapu i čokolino da mi se malo natučene kosti oporave.. a glavom ne smijem baš trzat kažu..

sve vas voli i grli Dijete..

p.s. jedan linkić za giveka.. ima tu svega i svačega.. i puno drugih stvari :o)

- 15:33 - Say Anything (7) - Print - #

Petak dan za metak

Dragi svi,

jos jedan radni tjedan dolazi svome kraju, tako je i meni ovo zadnji radni dan u ovom tjednu i ono najbolje sljedeci tjedan me nema na poslu jer sam na godisnjem odmoru :-).
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sada cete puno rijeđe citati moje gluposti(da znam da ste vi iz holodecka sretni radi toga) iz razloga jer me cekaju pripreme za utrku. Da da uspjeli smo naci sponzora tako da sljedecu subotu 18.06 cu biti svugdje po Zagrebu :-).

Posto sam bio i najavljivao INA delta rally podsjetiti cu Vas da je on pocinje danas i danas ce se odvijati na obroncima Zumberka i Pljesivice, dok u 18h. pocinje SS INA kod Inine zgrade u n. Zagrebu. Sutra se bitka vodi na obroncima Medvjednice i svima preporucam da dođu.

Budite mi lijepi, pametni, uspjesni itd.

Pozdrav MeDo!

- 07:35 - Say Anything (4) - Print - #

četvrtak, 09.06.2005.

2 MeDo: GAY IS NOT OK!

Sicilijanac Danilo G. ostao je bez vozačke dozvole nakon što su nadležne institucije doznale da je homoseksualac. Talijanski sud tu je odluku ipak poništio, uz objašnjenje da njegova seksualna orijentacija ne može biti smatrana psihičkom bolešću, već je riječ o poremećaju osobnosti.
Vlasti grada Catanie vozačku su dozvolu 23-godišnjeg mladića suspendirale, jer su saznale da nije primljen u vojsku zbog toga što je gay. Za upravljač bi mu bilo dozvoljeno sjesti tek nakon što obavi dodatne provjere. Njegov odvjetnik Giuseppe Lipera označio je događaj kao skandalozan, te zatražio 500 000 eura odštete.
- Danilo...je duboko uznemiren onim što se dogodilo. Izgubio je kosu i pati od šoka - rekao je Lipera. Homoseksualizam je legalan u Italiji, no otvoreni napadi političara i službenika na pripadnike te zajdenice rijetko uzrokuju proteste javnosti.

jaype

- 08:28 - Say Anything (7) - Print - #

srijeda, 08.06.2005.

potencijalno

Mladji sin: - Tata, tata, koja je razlika izmedju "potencijalno" i "stvarno"?

Otac: - Pojasnit cu ti.
Obrati se svojoj zeni: - Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za 1 milion dolara?

Zena: - Naravno, niposto ne bih propustila takvu priliku!

Onda otac upita svoju kci da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za 1 milion dolara?

Kci: - Wow ! Da !! To je moja fantazija!

Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga:
Bi li ti spavao sa Tomom Cruiseom za 1 milion dolara ?

Stariji sin:- Da, Zasto ne? Zamisli sto se sve moze uciniti sa 1 milionom dolara!

Sad se otac obrati mladjem sinu i kaze: - Cuo si sine, "potencijalno" mi sjedimo na 3 miliona dolara, ali "stvarno" zivimo sa 2 kurve i jednim pederom.


Nego pustimo sada ovo mene ineresira kaj je sa petkom se idemo razvalit ili bu i ovo ostalo samo na prici?????

Pozdrav MeDo!

- 18:42 - Say Anything (5) - Print - #

analno zacece

Jeste li znali da je moguce zacece analnim sexom ?

- 17:35 - Say Anything (2) - Print - #

VAZNO!!! Definicije

IZVIĐAČ: dječak, odjeven ko kreten, kojem je nadređen kreten, odjeven ko dječak.

INTELEKTUALAC: osoba koja može razmišljati dva sata o nečemu, a što nije seks.

PROGRAMER: tip koji ti riješi problem za koji nisi ni znao da postoji i to na način koji ne razumiješ

PSIHOLOG: tip koji gleda sve ostale kad u sobu upadne zgodna žena

KONZULTANT: to je onaj koji ti skine sat s ruke i kaže ti koliko je sati i za to ti naravno izda račun

DIPLOMAT: to je onaj, koji ti kaže da ideš u pizdu materinu na takav način da jedva čekaš da putovanje počne

EKONOMIST: stručnjak koji će sutra znati zašto se ono što je predvidio jučer danas nije dogodilo

KVANTNI FIZIČAR: slijepa osoba u mračnoj sobi koja traži crnu mačku koje tamo nema

TIMSKI RAD: mogućnost svaljivanja krivnje na drugoga

NOGOMET: za njega se udala svaka žena, a da toga nije ni svjesna

INFLACIJA: plaćanje cijena sljedeće godine s plaćom iz prošle

ZALJUBLJENOST: riječ od jedanaest slova, četiri samoglasnika, sedam suglasnika i dva idiota

GLAVOBOLJA: najčešće korišteno kontracepcijsko sredstvo

HARDWARE: dio računala koje trpi udarce kad zataji software

MATEMATIČAR: osoba kojoj treba pet minuta da bi na svakodnevno pitanje odgovorila potpuno točno i potpuno nekorisno

ARHITEKT: tip koji nije dovoljno muževan da bi bio inženjer, a premalo peder da bi bio dizajner




jaype

- 17:20 - Say Anything (4) - Print - #

MeDo sucks...

Image Hosted by ImageShack.us

vozdra...

nazalost imamo jednu veselu vijest. Vecina (citaj velik mi je) je odlucila obrisat blogove koje je postao nas uvazeni zastupnik MeDo. Razlog nase odluke je bio vrlo jednostavan.... Naime postovi su totalno krep! Iako cijenimo naseg uvazenog zastupnika zdrave prehrane, voznje bicikla unatrag i besmislenog trcanja oko stare bukve, donosenje odluke je bilo vrlo potrebno.

Migracija postova s naseg bloga u nepovratno izvrsit ce s noci na noc jedne nocne noci, dok je vani noc. Moguce je da ce doci do odredenih komplikacija u medusobnom hvalisanju izmedu Mare i MeDo-e, ali nazalost biti cemo svi vrlo sretni radi toga.

What do you mean, I'm funny?...You mean the way I talk? What?...Funny how? I mean, what's funny about it?...But I'm funny how? I mean, funny like I'm a clown? I amuse you? I make you laugh? I'm here to f--kin' amuse you? What do you mean, funny? Funny how? How'm I funny??...How the f--k am I funny? What the f--k is so funny about me? Tell me? Tell me what's funny!..."

givek

- 09:51 - Say Anything (6) - Print - #

utorak, 07.06.2005.

Pojas nevinosti :-)

Ever worry about your wife cheating?

Want to know where your daughter is late at night?

Need to know when your girlfriend's temperature is rising?

Za rijesenje ovog pogledajte ovaj LINK
Pozdrav MeDo!

- 13:37 - Say Anything (6) - Print - #

definicija sitnog

sto je vama sitno??
Jel to 50 lipa kad kopas po džepu
ili je 10 kn. kada si negdje vani
ili je 100 kn. kada odes u shoping
ili je 1000kn kad kupujes nesto vrijedno
ili je 10000kn kada kupujes stan
to me zanima jer ljudi imaju imaju razlicitu percepciju sitnog nekima je 10kn nista drugima je puno.
pozdrav MeDo!

- 10:57 - Say Anything (2) - Print - #

Prodaja auta

Neznam jeli netko od vas u zadnje vrjeme prodavao auto.
Evo ja prodajem svoju kantu i lagano ludim, mobitel mi zvoni
svako malo, pa kad se javim tonu pitanja, nakon toga info o cjeni
pa nekima je preskup drugima je ovo trecima je ono, a ja sve to trpim
najgori su mi oni koji zeli vidjeti auto pa daj dojdi ovdje, dojdi ondje, a
ja vremena nemam za nista, a kamoli za njih da me gnjave svaki po pola
sata sa svojim primjedbama :-(, Moj savjet kada prodajete auto uvalite nekom
penzicu 200kn. da se javlja na telefon i da ga prodaje jer cete ustedjeti jako
puno zivaca i vremena :-)
pozdrav MeDo!

- 09:55 - Say Anything (2) - Print - #

ponedjeljak, 06.06.2005.

Prdac ili dva

Bok ljudi. Evo da i ja napišem konačno jedan post.
Upravo sam malo zapio pivo dva s ekipom i potvrdio jednu meni uvijek začuđujuću činjenicu. Ljudi koji su u vezama po 2-3 godine (neki i po 7 npr i spremaju se za brak!) još uvijek ne prde jedni pred drugima!?
Mislim, da li je to normalan odnos onda uopće? Ako si s nekom osobom, dijeliš intimu, trenutke, dobre i loše stvari, a ne usudiš se sprditi pred njom. Kakva je to veza ako se sramiš tako nešto pred curom ili ona pred tobom, ili još gore ako ti ona/on brani i spočitava jedan običan prdac, ma koliko on bio možda smrdljiv? Znam da onima koji će ovo ujutro čitati uz prvu kavu, neće biti baš neka tema, al morao sam podijelitio ovo razmišljanje.
Ovim putem apeliram na sve koji još nisu da se izbore za prdac u svojim vezama, a onima koji su fiju briju još, da im ovo bude jedan od glavnih kriterija prilikom ocjene ozbiljnosti veze i budućeg suputnika u životu. Hvala i prdite slobodno!

Pozdrav, tok

- 01:41 - Say Anything (19) - Print - #

nedjelja, 05.06.2005.

Crnogorski kum :-))


Posto se zadnji tjedan puno prica o tome Vecernji List se potrudio i istrazio vise informacija o tom dogadaju i kao vecina takvih dogadajaj i ovaj je ispao trac :-) OVDJE cete pronaci cjeli clanak, a ovo je samo jedan komentar: – Lovačke priče! Stalno ih slušam. Mladenci su na svadbi previše fokusirani da bi im na pameti bio preljub. Tek u nekoliko slučajeva pamtim da su se mladenci potukli, katkad se posvađaju – komentirao je najnoviju burnu zagorsku legendu Ratko Vrbanus, snimatelj svadbi i autor knjige “Vjenčanja – mali svadbeni priručnik”, koji je u 15 godina staža bio na više od tisuću svadbi. Taj znalac, međutim, pamti dva braka rekordno kratkog vijeka. Na jednoj svadbi u Zagrebu trudna mlada srušila se oko četiri ujutro. Hitna ju je je odvezla, a kad se vratila oko šest, mladoženja je doznao da ima epilepsiju i odmah razvrgnuo brak!? Drugi je slučaj bio u okolici Siska, gdje se mlada nakon 20 dana braka preselila kod prvog susjeda.
Pozdrav MeDo!

- 15:26 - Say Anything (0) - Print - #

subota, 04.06.2005.

Zagrebačka žbica (part two)

Pa čovječe, ispada da je svaki moj post zapravo pljuvanje po nekome ili nečemu! E pa baš mi je drago zbog toga (vrlo zlobno cerekanje)!

Elem (opet)... čuh, pročitah, ili možda vidjeh negdje kako se masovno spuštaju rubnjaci, iscrtavaju se biciklističke staze i sl. pa sam odlučio neki dan (naivan kakav jesam ništa ne sumnjajući) potegnuti biciklom iz Novog Zagreba do Ilice na kavicu. E pa takvo nešto nisam izveo već cca. 2 godine.

Prvo sam se zaletio (ma drek zaletio, zadihao sam se ko emfizemičar već nakon 3-4 km) do Žitnjaka prek Borovja i ok, kroz Pruđe nije ni bajno ni tragično, a da bi stigao na pješački dio mosta moraš proći kroz raj za narko-alko-seksualičare (e ne bih po mraku ni u ludilu). Dođeš lijepo do Borovja - ma super, nova jasno vidljiva staza - očito služi više za parkiranje automobila, kamiona, dostavnih kombija i sl. Ajd, najzad jedan čisti dio i za pješake i za bicikle pa sam si malo dao oduška i onak zadihan se i zaletio koliko sam mogao, kad izleti frajer s tačkama ko munjama i vjetrom nošen, ne daj bože da gleda lijevo ili desno - i narano slet z bicikla ko slet za druga Tita. Tip mutav, bez riječi, gleda on mene, kolutam ja očima na njega, ajd ni mi bilo ništ, a on zna reći oprostite.

Zgoda broj 2: Gundulićeva ulica, ma predivno - staza u dve trake skoro cijelom dužinom. I opet ista priča, šta se tu koju vražju mater ima ko vozit na dva kotača, kad se tu tak fajn mogu auti sparkirati. I opet slalom, a gospodi u plavom smiješno kak fingiram Kosteliće?! E pa da nisam dobro odgojen u duhu poštivanja organa - fing(er)irao bih im srednji s guštom.

Zgodica 3 - i opet Gundulićeva, ide tak korak po korak naperlitana matrona cca 4,5 banki i naravno - teško je hodat po pješačkoj stazi, jer valjda treba izvadit "đozle_za_na_daleko" pa ovak može bolje čačkat po izlozima.

Stanem ja i čekam da se makne. Stoji ona i čeka da se ja maknem. Gleda milostiva mene, gledam ja kozu i mi se tak gledamo. Nakon 10 sec. neugodne tišine, pitam ja nju:
- Smijem li molim Vas proći?
- Kajgod - veli ona - pa valjda stariji imaju prednost?!!- Naravno, no Vi ste na biciklističkoj stazi, a ne ja na pješačkoj?
- Ma dajte gospon, pa to je trotoar, di Vam tu piše da je to za bicikliste?!
- Na žutom znaku na koji ste nagazili ko krava na stočnu vagu.
KONSTERNACIJA!!! NEVJERICA! UŽAS!! (ma zapravo - siroti babac, ali fakat se manje izžifciram čak i kad po špici idem u grad autom).

I tak bi mogao do sutra, jer i povratak je bio više nego zanimljiv, da ne pričamo o poštivanju zebre itd, itd. Ovim putem se, naravno, NE ISPRIČAVAM svima koji su se prepoznali.

Kao zaključak: žbica?, prosvijed?, mijenjanje regulative? - Kajgod. Čini se da bi trebalo promijeniti narod.

nažuljanih reproduktivnih organa, Vaš

GOTHfather

- 20:17 - Say Anything (5) - Print - #

Ovo sam morao podjeliti sa svima

Svi su culi za znanoviti Gumball 3000 rally i svi su culi da su prosli kroz hrvatsku, a na ovom LINKU, mozete vidjeti komentar jednog od sudionika rallya :-)) Ovo su samo neki:
-The landscape in Croatia was awesome and impressed us
-The national park was just astonishing and the lunch there was incredible
-And that's when the small problems occurred. Our second car, the GT2 called that they got into a police control. He said that the cop said to him that a colleague called him telling him he saw a speeding Ferrari, Neo then showed him that he drives a Porsche and not a Ferrari, the policeman then looked at the licence plate and said that it was his car for sure. Yeah right, they just wanted to have a little donation towards a decent lunch, so after satisfying those with 70 Euros Neo continued his rally
- It was incredible how nice and friendly the people were to us in the city. The city is one of the nicest I have ever seen, I can assure you that I will go for holiday in Croatia at some point in my live, what an amazing place.
pozdrav MeDO!

- 17:35 - Say Anything (5) - Print - #

SMS Glasanje

Ajmo ekipa glasati za nas blog sa SMS-om
princip je jednostavan u SMS upisete "blog holodeck"
a SMS saljete na 66095
pozdrav MeDo!

- 17:17 - Say Anything (5) - Print - #

petak, 03.06.2005.

Ja lud....

Bok,
Kao sto vecina ekipe zna trazim sponzora za Zagreb urban challeng, ukoliko znate nekoga tko bi mi mozda bio sponzor slobodno mi ga preporucite. Hvala!!

Uz to jel bi netko posudio bicikl ili jel zna gdje bi se mogao rentat bicikl na nekoliko dana u ZG?

Da znam da ovo nema veze sa holodeckom ali sam polako luud i moram pokusavat na svim mjestima.

I da jos nesto ajmo svi iz holodecka slati SMS i glasati za nas blog jer nemogu nam oni tovari dole biti na prvom mjestu.
To bi bilo sve od mene za danas odoh ja na bazen, pa na trcanje :-),
Pozdrav MeDo!

- 13:32 - Say Anything (10) - Print - #

četvrtak, 02.06.2005.

Ima li nade...


U zadnjih par mjeseci pozvan sam na nekoliko vjenčanja. Za sada je 60% prema 40% za one koji će dobiti dijete što još smatram dobrim postotkom. Nažalost danas sve manje mladih ljudi se odlućuje da kažu svoje "sudbonosno DA" a da nije mlada trudna. Razlozi su financijske prirode, malo ih ima rješeno stambeno pitanje a i naćin življenja je sve liberalniji, moderno je imati više komada u igri...
Posebna priča su političari, stalno nešto obećavaju, smišljaju kratkoroćne i neučinkovite projekte i samo pričaju kako nam je natalitet nizak, bojim se da ništa pametno od njih nemožemo očekivati. Ima li nade da se nešto promjeni...teško.. I kad se netko odlući na brak sve je veći broj rastava.
I onda kada sam mislio da smo na dnu dna vidim da sam se prevario, zašto?, pročitajte ovo...Kako prenosi Slobodna Dalmacija doktori su morali intervenirati na jednoj od svadbi predhodnog vikenda u Varaždinu kako bi razdvojili mladu od kuma???!!!
Naime, kum i mlada su uhvaćeni kako se seksaju u WC-u, nakon cega je mlada doživjela mali šok i grćenje vaginalnih mišića, tako da je kum ostao "zarobljen" u mladoj sve dok hitna pomoć nije stigla.
Mladoženja je na to pozvao sve goste da vide u kakve su nevolje mlada i kum zapali. Nakon sto su (ne)srečnici prebačeni u bolnicu mladoj je data inekcija za relaksaciju mišića nakon ćega je (ne)sretni kum 'oslobođen'... ...a mladoženja nije prekinuo veselje, nego je nastavio slaviti jos luđe i to ne svadbu - vec razvod braka!!! Fakat, čovjek ima jaja!
Kada sam mislio da to nije istina ljudi su po forumima poćeli pisati da znaju mladu, iz kojeg je sela...

E da, u subotu idem na svadbu, već vidim da ću se napiti....

vječiti optimist
Bunny

- 13:05 - Say Anything (6) - Print - #

SAX

Bok,

Posto ja sutra ne sljakam pala mi na pamet jedan ideica da malo zaruzimo veceras i nadam se da cete mi se pridruziti.
Za okupljanje ekipe cu zaduziti valsimoT-a.
Program je svakako "zanimljiv" jer nastupaju Žak i Ivana Kindl , ali dobro je kaj ne izvode svoj repertuar nego peru po inozemnom, pjevati znaju tako da svaki put bude dobra svirka.



Pozdrav MeDo!

- 10:08 - Say Anything (7) - Print - #

srijeda, 01.06.2005.

Zagrebačka žbica

Bok,
Evo mene sa jos zanimljivosti za sljedeci tjedan.
Posto dosta holodeck ekipe vozi bike mogli bi 10.06 skociti i na Zagrebacku žbicu.

"Zagrebačka žbica", svojevrsni prosvjed zagrepčana kojim se ukazuje na potrebu za mobilnošću u gradovima. U našem slučaju riječ «prosvjed» možda nije dobro odabrana, jer prosvjed je redovito upućen protiv nekoga ili neke zamisli. Naša je "Žbica" apel na mišljenje samih građana, na aktiviranje njihove uloge u pokušaju da se promet grada dovede u bolje stanje."
Vise info mozete pronaci na portalu www.bicikli.hr
Pozdrav MeDo!

- 09:56 - Say Anything (11) - Print - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

HOLODECK DREAM TEAM :

  • 50-lp.


    The Roman Empire!

    We are the Borg. Lower your shields and power down your weapons. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile. You will be assimilated.


    Civic16

    Nikad se neću predati! Ako želite znati gdje sam kliknite ovdje!

    valsimoT

    Sve je ona meni
    Dobro što ja znam
    Srce moje lažem sebi
    Bolje kad sam sam


    tok

    Ne ono što imamo, nego ono u čemu uživamo čini naše bogatstvo.

    Givek

    Looking for someone, are you? Found someone you have!

    S3pi

    Tko mi je maznuo Men's Health...?

    3 0f 5/6

    I's it a plane...?
    I's it a bird...?
    Nooo it's Superman!


    Romario

    Brak pojednostavnjuje život, a komplicira sadašnjicu.

    MeDo

    My Name Is MeDo
    And I'm Here To Blow Your Head Off !!


    GOTHfather

    Drag i dobar prema onima koji ga poštuju, ali nemilosrdan prema onima koji mu se usprotive.

    Lima
    Zbogom, vi ste NAJSLABIJA KARIKA!

    BAD BOY
    Popevke sam slagal, i rozice bral,
    i svu svoju mladost sam tebi ja dal ...


    50-lp.

    Odfurat cu te u ducan slatkisa,
    dat cu ti da polizes lizalicu,
    Ajde djevojko, nemoj sad stat,
    Sam daj dok ne dodes do cilja


    DKGates

    Vrijednost suvremenog poslovanja je u informacijama, ljudima, inovativnosti i marketingu.

    Agenat Hoxyy 187

    majstor prerusavanja, strastven skupljac prasine, vodi nemilosrdnu borbu do konacnog istrebljenja svih cevapa.

    Dijete

    What life has taught me I would like to share with those who want to learn..

    Dr. StrangeLove

    Nemojte se zajebavat, ja to ozbiljno...kako?

    Bunny

    Just chillin with my crew...

    THE END OF CREW

Brojac :

The links: