Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/holodeck

Marketing

Žene... part 1, v1.1 (beta)

Elem (ne, neću prestat s tom forom), ženu šupit - pa čovječe u kojem stoljeću mi živimo? Ajd, gledajmo to s čisto muško-šovinističko-štatijaznamkakvog stajališta. One danas idu u teretane, bave se borilačkim sportovima, dižu utege, dižu veću lovu nego mi, bave se politikom... U najmanju ruku ti se, dragi moj čitatelju, može desit da te tako odvali u povratu desnicom rukom, da više nećeš moći izgovoriti "makaron" bez dijakritičkih znakova.

Da, da, vremena se mijenjaju! Kad ženu vrste homo sapiens danas protreseš kao da je jogurt, može ti se desit da ti laganini protrese život. Zamislimo opet, s konformističke točke gledišta, sljedeću situaciju. Dotična gospodična možda je menadžerica u kakvoj opakoj firmi. Njen štatijaznamštajeonufirmi možda zna tvog šefa ili ga čak i ona direktno guzi (he he namjerno sam upotrijebio ovaj izraz) i u najmanju ruku, u roku dok kažeš: kučko/droljo/šnjžmnj - sjedi jedi jbmtimtr, tražiš posao u Zimbavdweu ili Lesotu jer ga samo tamo možeš dobit, tvoj auto vozi njen novi dečko, tvoja imovina je postala njena, a tvoje dupe je tako i tako bilo njeno onog trenutka kad ti je ispala jezičina i nešto sline za njenim sis/guz/noga/cipela/smrdljivaČarapa ili što ti je već fetiš.

Dakle, mi koji smo više verbalni tipovi i volimo mir u kući (da ne spominjem papuče) možemo za ovakve situacije dati sljedeći savijet; postoji rečenica koja će iz korijena prodrmati sav njen svijet, ostaviti je bez obrane, natjerati je da bjesno frkće na samu sebe, da ne priča s tobom po tri tjedna, a da uz malo sreće još ispadneš i faca (in your dreams doduše i to ako preživiš).
Drsko dignuta desna obrva, lagano nacerena faca, iskren ton glasa i oružje protiv kojeg ne postoji obrana: da draga, ti si u pravu... svakako...

Vaš u udobnim papučama očekujući oluju kad žemna ovo pročita,

GOTHfather

Post je objavljen 15.06.2005. u 18:35 sati.