Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/holodeck

Marketing

Mačka li ti piterina!

Elem (evo ga opet), fakat mi nije jasno šta se zbiva s tim ljudima danas?! Bonoton, međusobno ophođenje, tolerancije, poštivanje privatnosti - sve je to očito otišlo u tri pačke miterine. Više nitko ne zna da treba hodati po desnoj strani pločnika, kako se ne bi sudarali s ljudima kao što sam ja (kratak fitilj i relativno bubini u glavu), vožnja je priča za sebe, nedaj bože pozdravit stariju osobu na stepenicama, pustit trudnicu da se sjedne na zic (ajd, ponekad penzići tak trče do stolca da pobiju tridesetak ljudi koji im se nađu na putu - e takve ni ja ne puštam), maknut se slijepcu s ceste, a ne kubat ga lupkanjem u štap i sl.

Što me opet nafitiljilo? Volim si prije popodnevne smjene odrijemat jednu rundu, a pogotovo kad radim do 1 ujutro kao danas. Mrknul sam si ručak, pogledal snimku Enterprajza, i taman, ostalo mi je dobre dve čuke vremena za otknjavat. Ništa ne sluteći, zalegao sam točno u 14:00, što znači da mi je estimejtid tajm of going to nesvjest trebalo nastupiti oko 14:10.

Telka lagano nekaj tronja... vani na ulici povremeno prođe kakav autić... čuju se dječica s obližnjeg igrališta... sklapam okice... sve je šareno... svijet gubi obrise... zvukovi su sve mutniji i mutniji... imagine please your warm place... BUŠILICA... BUŠILICA!!!? Pa mebo ti pas jater neotesanu?

Čovječe, pa kad ulaziš u zgradu, nema šanse da natovaren alatom ne lupiš blesavom surlom po ploči s kućnim redom gdje jasno piše da s električnim, pneumatskim i inim alatom, bombama i ostalim vrućim oružjem, KEFovim zvučnicima i glumatanjem Tarzana i ostalih likova iz bajke, moš lijepo odjebat između 14 i 17 sati? I taka nataka... Da sam papku pozvonil na vrata, vjerojatno bi me dočekao nekom duhovitom rečenicom u stilu "pa kae? delam to tek 5 dana (neandertalski pogled uz bedasto slinjenje niz retardiranu gubicu)?!"

Iz čiste kurtoazije prestao sam prije par godina slušati glasnu muziku (a fakat slušam elementarne nepogode), već godinama nisam prikopčao gitaru/bas/sinth/komp na pojačalo bez slušalica prikopčanih na ludaru, moja pametnija polovica nije pustila Doorse ili Predina glasnije od drugog podioka skale na lajni još od adolescencije...

E pa dragi moji susjedi... Saš čut kak se skida Blixa Barglad usred dana! I da... NEMA VIŠE SLUŠALICA - YOU MAY KISS MY DLAKAVA UGLY ASS!!!!

Iskreno Vaš

GOTH(GuitarNoiseDoBalčaka)father

Post je objavljen 14.06.2005. u 22:55 sati.