15.01.2005., subota

SPORTSKI BLOK is BACK....

Here we go again…..Nekih 10-ak dana nije bilo postova. Razlog je prokleti komp koji me jebe svako malo. Uglavnom pregorio mi Hard drive, a nakon toga nisam mogo si niti modem instalirat jer mi ove budale iz HG SPOTA nisu dale drivere za isti. I sad imam dosta problema, kad uchitam site-www.euroleague.net ili www.slobodnadalmacija.com Windowsi se sami od sebe restartaju. Ako netko zna u chem je problem nek javi...plz....Inache update neko vrijeme nece biti cesti kao prije jer moram polozit neke ispite, a i ne samo to......

Kako mi se u zadnje vrijeme samo sranja dogadjaju tako me napala i jebena gripa. Osudjen sam na gledanje TV-a, mislim nije to tak loshe, ali ima i zabavnijih stvari pogotovo za vikend.

KRANJCAR
U zadnje vrijeme nemresh otvorit novine da ne vidish Niku Kranjchara i njegov potencijalni dolazak u Hajduk. Ja sam veliki protivnik toga i ne daj Bog da dodje u Hajduk. Ne znam kakve bi koristi bilo od tog prepotentnog debeljka, ali kad bolje razmislim ak Shtimac hoce bacat pare u vjetar onda nek ih baca....Europski klubovi ocito nisu impresionirani prosjecnim partijama nekad najvrijednijeg igraca Dinama i osim Portsmoutha nitko ne pokazuje veliki interes iako ovaj ima EU drzavljanstvo i cijena je gotovo mizernih 1.5mil Eura.

CHAMPION FIGHT-GIPS vs. LINO
Ne pratim bash puno ovo prepucavanje Kostelica i Cervara, ali ne volim Linu da ga jebesh. Na meine je uvijek ostavljao dojam prokleto velikog seljacine, pa mi je drago sto mu je Kostelic knjigu nazvao cirkusantskom. Naravno Cervar je od buhe napravio slona i to protumacio kao napad na niske(male) ljude iz Istre. Gledao sam Cervara kad je bio kod Stankovica i nisam mogao vjerovati koliki je primitac, uvijek se poziva na domoljublje, a vokabular mu je sirok koliko i 10-godisnjem djetetu. Dosta pljuvanja po Lini, kojeg niti da osvoji 15 medalja necu cijeniti.

CIBONA VIP
Cibona je vrlo lako dobila Efesa koji je prije utakmice nanizao seriju od 15 pobjeda. Dobra vijest je da su konacno pogodili Amera, iako treba josh malo sacekati. Slican start je imao i Jerod Ward pa je potjeran nakon 2 mjeseca. Fitch ce zabiti svojih 20-ak, jedino je pitanje koliko ce lopti potroshiti. Tip je pravi scorer, nevjerojatno sebican. Barcelona je poslala ponudu za Andriju Zizica koji im je prvi na listi zelja. Odgovor na istu ce biti i odgovor na Cibonine ambijcije, vjerujem da u samo malo srece kod zdrijeba ova garnitura moze na Final4.

NASHI IN THE NBA
Toni Kukoc se vratio u momcad Bucksa nakon hladjenja kuka, ali koliko cujem u svlacioni i dalje najradije pjevushi-Sto je ovo meni tribalo....Giricek se ozlijedom Bella vratio u prvu petorku i igra solidno u zadnjih 5 utakmica. Utah je dobila Phoenix i San Antonia, ali je jasno da je ozlijeda Kirilenka bila presudna za njihove ambicije. Kasun i dalje skuplja minutice, a Sundov niti to. Netsi ocekuju povratak Zorana Planinica koji bi trebao probati zamijeniti Richarda Jeffersona.

POGLED PREMA VIKENDU

SKIJANJE
Ima pun kurac dogadaja. Sutra ujutro se vozi Spust u Cortini. Janica ima 47 bodova zaostatka za Tanjom Poutiainen isto kao i Anja Person. Dvijma pobjedama u borbu za Veliki kristalni globus se ukljucili i Renate Goetschl. Janica je na zadnjem treningu spusta bila 2. i realno je ocekivati da ce na Sljeme doci kao vodeca u Svjetskom kupu.
Skijashi voze spust na cuvenoj stazi u Wengenu, najveci favoriti su Austirijanci Walchhoffer, Grugger, Maier. Forma Bode Millera je u padu i Benjamin Raich mu se dosta priblizio. Prijenose mozete gledati na NOVA TV, EUROSPORTU, ARD-u, SLO2 i josh nizu kanala....

OSTALE ZIMSKE RADOSTI
Skakaci su u Kulmu gdje ce se prvi put ove sezone okusati u letovima. Janne Ahonen nece nastupiti jer je bolestan. Na treningu su bili losi uvijeti pa nije bilo puno dobrih skokova tek nekoliko preko 200m. Najduzi je u probnoj bio specijalist za letove Alan Alborn-212m. Sugeriram kladenje na Daikia Ita&Adama Malysza.
Poceo sam pratiti i Biathlon jer mi je frend reko da je to najlaske pogodit na kladionici. Uglavnom skuzio sam pravila i dosta je zanimljivo. Ako ne znate sta je biatlon-to vam ono trcanje na skijama i gadjanje s puskom. Danas je nastupila i nasha Petra Starcevic i to kako!!!!Ja sam krepavao od smijeha. Zenska je dosla na streljacko mjesto i pala s tog postolja u nekakvu jamu i zaplela se u zice. Nekakav tip ju je jedva izvukao...Vjerujem da ce biti na Wattsu. Prijenos skokova je na RTL-u i SLO2, a Biathlona na Eurosportu.

NOGOMET
Vecina nogometnih liga opet je u akciji. Ovih dana se dogadja puno transfera, a najzanimljviji su dolaski brazilskom megatalenta Robinha i danskog grubog-razigravaca Thomasa Gravesena u Real. Osim toga konacno su odlucili pustiti Morientesa u Liverpoola, a u zamjenu su povukli Portilla s posudbe. Tudor i Pletikosa su i dalje na ledu...

KOSARKA
Drugo ovogodisnje kolo Gumnjare ce obiljeziti 2 derbija. Olimpija-Zvezda i Split Zadar.
Kanal A prenosi prvu, a NOVA TV drugu utakmicu. U nedjelju je na SLO 2 snimka utakmice Houston vs. San Antonio. Usput receno nasi su u 3. bubnju za zdrijeb Europskog prvenstva. Sigurno necemo igrati s Slovencima, Rusima i Latvijcima, a najboja mogucha grupa izgleda ovako-Grcka, Turska, Bugarska, HRVATSKA.

AUSSIE OPEN
Od svega tog sranja najvishe se veselim pocetku 1. Grand Slama sezone. Tenis mi je najdrazhi sport i za gledanje i za kladjenje. Eurosport ce imati 10-ak sati tenisa dnevno, ali satnica je jebeno bezobrazna 01.00 do 09.00. Imamo 7 sigurnih predstavnika od kojih su cak 4 u ulozi nositelja. Roku Karanusicu treba jos pobjeda protiv Paula Goldsteina, pa cemo imati po 4 predstavnika i u muskoj i u zenskoj konkurenciji. Najbolji zdrijeb je dobio Ivan Ljubicic. Do 4. kolo mu je sve otvoreno, a tada bi se trebalo ponoviti finale Dohe. Ljubin prvi protivnik je Peruanac Luis Horna koji se bolje snalazi na zemlji. Tipicnom zemljasa dobio je i Mario Ancic. Iako Mario nije odigrao niti jedan mec ove sezone protiv Hernandeza bi i jedan ispusteni set bio iznenadjenje. Niti Ivo Karlovic se ne moze pozaliti na zdrijeb. Dobio je Ceha Bogdana Ulihracha koji poslije suspenzije ne igra dobro. Ivo je lagani favorit. Sto se zenskih tice i one mogu biti prilicno zadovoljne. 13. nositeljica Karolina Sprem ima idealnu priliku prekinuti seriju poraza. Protivnika je Adamczak, mlada Australka koja je ovdje samo zahvaljujuci pozivnici. Jelena Kostanic imat ce tek malo iskusniju protivnicu DellAqueu. Silvija Talaja je dobila neugodnu Cehinju Chaldkovu, koji moze proci. A Sanda Mamic je najgore prosla i igrat ce protiv ruske veteranke Jelene Lihovcheve. Moja prognoza je da ce ih barem 5 proci dalje.

Sto se favorita za naslov tice, kod tenisaca je sve jasno-Roger Federer. Po kladionicama su sanse da Roger obrani naslov preko 50%. Konkurencja ista kao i lani Roddick, Hewitt, Safin...Upitan je nastup Andrea Agassija. Sto se zenskih tice tu ima dosta otkaza i ja tipujem da ce Lindsay Davenport to iskoristiti. Kao iznenadjenje vidim domace Aliciu Molik i Samanthu Stosur.

Eto toliko, ovo je po duzini rekordan post......

- 00:13 - Ispeci, pa reci. (1) - print - #

05.01.2005., srijeda

Sportske vijesti

NOGOMET
Chelsea je sinoć napravio još jedan korak prema naslovu. Didier Drogba je pogodio 2 put i donio prednost od 7 bodova u odnosu na Arsenal, odnosno 11 pred ManUtd-om. Arsenal je na Highburyu odigrao tek 1:1 protiv Man. Citya, nije im uspjelo preokrenuti vodstvo gostiju do kojeg su došli golom reprezetativca Shaun Wrighta Phillipsa. United bez Rooneya i Van Nistelrooya nije uspio zabiti protiv Tottenhama, koji je trebao i pobijediti da nije bilo sramotne odluke sudaca. Udarac Pedra Mendesa je bio 1metar!!!iza crte, ali pomoćni to nije htio primjetiti. Velimir Zajec nakon odličnog starta lagano posustaje s Portsmouthom, u zadnje 3 utakmice osvojili su samo bod. Jučer im je poraz na Goodisonu nanio Everton golom Leona Osmana u zadnjoj minuti.

TENIS
Ivan Ljubičić je u potpunosti iskoristio dobar ždrijeb na početku sezone, nakon Wawrinke igrao je protiv slabog Španjolca Marca Lopeza kojem je prepustio 5 gemova. U četvrfinalu mu je protivnik natalentijraniji španjolski igrač Rafael Nadal. Danas sam malo gledao match između Santoroa i Monfilsa i mogu reći da će tenis nakon dugo vremena dobiti veliku crnu zvijedzu. Osamnaestogodišnji Francuz je prošle godine osvojio 3 juniorska grand slama, a ove bi trebao doživjeti afirmaciju na ATP touru. Ima sjajne fizičke predspozicije, mekanu ruku i iznimno je emotivan i motiviran na terenu. Danas je doduše izgubio nakon što je imao meč loptu.

SKIJAŠKI SKOKOVI
Janne Ahonen je poražen, to je vijest pa makar poraz doživio i u kvalifikacijama. Najduži danas je bio Martin Hoellwarth koji bi mogao pokvariti računu velikom Fincu. Procjene su da će za pobjedu trebati 2 skoka preko 130m, a vjerojatno i više. Natjecanje počinje sutra u 16.30 pod reflektorima.

NBA
Fenomenalnu većer je imao Jermaine O°Neal koji je prije utakmice izvajio da će za svaki postignuti koš dati 1.000$ za žrtve Tsunamija. Na njegovu «žalost» zabio ih je career-high 55, što znači da će morati pljunuti 55.000$ što je praktički ništa kad godišnje dobija 10mil$. Osim njega sjajno je igrao i Kevin Garnett-47+17, ali niti to nije bilo dovoljno protiv magičnih Sunsa koji igraju najljepšu i najučinkovitiju košarku i ligi. Amare Stoudamire je opet bio preko 30, a Steve Nash je udijelio 16 asistencija.

Za par minuta počinje snimka utakmice San Antonio-LA Lakers na SLO2. Kad Bruce Bowen zabije 26 onda je jasno da Spursi pobjeđuju….

EUROLIGA
Cibonin sutrašnji protivnik Olympiacos napravio je mnoge promjene u odnosu na prvi susret. Više nema Lavora Postella i Dušana Vukčevića, kao niti Elvira Ovčine koji je presudio prvi susret. Doveli su Slovenca Borisa Gorenca i igrača s NBA iskustvom Rogera Masona jr. Za Cibonu će također debitirati bivši NBA-prolaznik Gerald Fitch. Kvote na kladionicama govore da Vukovi nikad nisu bili veći favoriti na nekom euroligaškom gostovanju…

- 19:52 - Ispeci, pa reci. (4) - print - #

04.01.2005., utorak

Sportski mix

PREMIERSHIP
Englezi imaju tradicionalno ubitačan tempo na prijelazu iz jedne godine u drugu.
Jučer su odigrana 4 susreta i to uglavnom momčadi koje se bore za opstanak treba jedino primjetiti novu pobjedu Liverpoola koji je ušao u dobru seriju iako je desetkovan ozlijedama, u zadnjih nekoliko utakmica standardni strijelac je lijevi bek John Arne Riise. Ako Crystal Palace ostane u ligi to će trebati zahvaliti Andrewu Johnsonu koji je s nova 2 pogotka donio važnu pobjedu protiv Aston Ville. Johnson je drugi strijelac lige, Thierry Henry ima 14 iliti 2 više.

REZULTATI
NORWICH 1:2 LIVERPOOL
BLACKBURN 1:0 CHARLTON
CRYSTAL PALACE 2:0 ASTON VILLA
WBA 0:0 NEWCASTLE


Većeras igraju

ARSENAL vs. MAN. City
-nisam igrao nekako mislim da će biti iznenađenja ovdje
BIRMINGHAM vs. BOLTON
-jedinica, Bolton igra slabo u zadnje vrijeme pogotovo J.J. Okocha
CHELSEA vs. MIDDLESBROUGH
-jedinica ko kuća
EVERTON vs. PORTSMOUTH
-Evertonu malo pada forma, ali svjedno bi trebao dobiti
MAN. UTD. vs. TOTTENHAM
-Vragovi su bez Rooneya i Van Nistelrooya

ULEB CUP
Zadar većeras gostuje u Francuskoj protiv Choleta kojeg moraju dobiti ako žele u drugi krug.
Dobar je koef. 2.40 pa sam igrao. Igrao sam još i Charleroi vs. PAOK 2.

NBA

MINNESOTA vs. PHOENIX
-igrao 2 makar će biti gusto
NEW YORK vs. SACRAMENTO
-također 2 ovdje s mnogo više pokriča

Giriček je ponovo u startnoj petorci Jazza koji je zapao u veliku krizu zbog ozlijede AK-47. Jučer Gira 11 poena 7asista.

RALLY DAKAR
Naši su pokvarili ionako slab plasman kaznom koju su dobili jer su vozili prebrzo. Zamislite čak i na utrci ne smijete prekoračiti brzinu u naseljenom mjesto, baš su to učinili Martinčević i Frčko te tako pali na 124. mjesto poredka.

TENIS
Ivo Karlović je poražen u svojem prvom nastupu ove sezone, bolji je bio 8. nositelj Rus Nikolay Davidenko koji je napravio 1 break u meću, što je bilo dovoljno. Rezultat-7:6 6:3.

VATERPOLO
Naši u Imperiji igraju kvalifikacije za SP. Bit će pravo čudo ako se ne plasiramo, u prvom susretu smo dobili Bjeloruse s 15:3 uz 7 golova riječkog dvojca Burić-Franković.

MALI NOGOMET
Jučer je igran turnir u Oldenburgu gdje su se u finalu sastali Werder i Arminia, gosti su dobili nakon penala, a najbolji igrač turnira je bio Ivan Klasnić s 5 golova i 3 asistencije, koji je ipak bio tragičar jer je promašio odlučujući penal.
- 20:07 - Ispeci, pa reci. (6) - print - #

03.01.2005., ponedjeljak

AHONEN i dalje nedodirljiv...


NOVOGODIŠNJA TURNEJA
Glavni događaj ovih dana je Novogodišnja turneja skijaša skakača. Zanimljivost natjecanja u potpunosti je upropastio fantastični Janne Ahonen koji je danas upisao i 3. pobjedu. Sljedeća i posljednja stanica je Bischofshofen gdje će Ahonen loviti 4. pobjedu kojoj bi postao 2. čovjek koji je ostvario Grand Slam na turneji, prvi je Sven Hannawald koji ovih dana odmara. Ukupna pobjeda je prilično izvjesna, naime Finac ima 50-ak bodova više od Adama Malysza i Thomasa Morgensterna. U prijevodu morao bi zaostati 30-ak metara za njima što je praktički nemoguće osim ako mu se nekakav golub ne posere na glavu i ometa ga u letu...lol. Ipak nije sve tako svjetlo za Fince nekad najjača reprezentacija svijeta danas je pala na 2 imena, osima Janne u vrhu je i Matti Hautamaeki, ali svi drugi su se izgubili. Posebno se to odnosi na Lindstroema koji ne uspjeva ući niti u finale....Slabi su i Japanci-Kasai je između 10-15 mjesta, Ito tek dolazi i još nema konstantu, stari Higashi uspije tu i tamo ubosti neki dobar rezultat kao danas, a Kazuyoshi Funaki i dalje rasprodaje ugled. Kriza pere i Norvežane, jedino se Roar Ljokelseoy drži u vrhu. Prošlogodišnji pobjednik Sigurd Pettersen ne može spojiti 2 dobra skoka, Bjorn Einar Romoeren ne može bolje od 20. mjesta, Bystoel također dosta slab....Ista stvar je i s Slovencima koji su vrlo razočarani nastupima svojih olimpijskih junaka ove sezone. Primož Peterka muku mući s ulascima u finale, 3. plasirani s prošlogodišnjeg natjecanja Peter Žonta ove godine na svakom 5. natjecanju osvaja bodove. Robi Kranjec ih gotovo i ne osvaja, a Rok Benković ubode nešto tu i tamo. Jedina svjetla točka je newcomer Jernej Damjan koji je daleko najbolji Janez ove sezone....U takvoj situaciji dominiraju Njemačka i Austrija. Njemci nemaju neke velike zvijezde, ali Spaeth i Uhrmann će gotovo uvijek biti u prvih 10, Herr je vrlo blizu, a Martin Schmitt je današnjiim 7. mjestom pokazao da se vraća polako. Ne treba zaboraviti niti sve boljeg Neumayera. Još bolji su Austrijanci koji imaju sjajne Morgensterna i Hoellwarta. Widhoelzl je u laganoj krizi kao i Florian Liegl koji je pokazao velki potencijal, ali se ove godine mući. Svejedno oni spadaju u TOP 15. Nakon dugo vremena i Česi imaju razloga gledati skokove, Jakub Janda je drugoplasirani u Svjetkom kupu premda je osvojio duplo manje bodova od Ahonena, a dolazi i mladi Jan Mazoch...Toliko, već sam i previše napisao o sportu koji zanima rijetko koga....

TENIS
Počela je nova sezona. Ivan Ljubičić je prošle godine na turniru u Dohi igrao finale, ove je na startu pobjedio "autohtonog" Švicarca Stanislasa Wawrinku. Na istom turniru Ivo Karlović će igrati protiv Nikolaya Davidenka. Prijenosi su svakodnevno na Eurosportu pa možda ulovimo i kojeg našeg u akciji.
Karolina Šprem nastavlja u stilu kojim je završila prošlu sezonu, sad se već može reći da je mušterija mlade Australke Samanthe Stosur koja ju je dobila i 3. put.
- 22:23 - Ispeci, pa reci. (4) - print - #

02.01.2005., nedjelja

Prvi novogodišnji post-NOGOMET-TRANSFERI

Prvi ovogodišnji post posvećen je transferima. S prestankom ligaških natjecanja prekida se i trade deadline odnosno klubovi ponovo mogu dovoditi i prodavati igrače.

NIKO KRANJČAR
-čini se da su malom Cici propali svi inozemni angažmani pa se i ponuda Rijeke smarta ozbiljno. Po indexu šanse da Niko potpiše za Rijeku su 95%. Glavni kreator transfera je naravno predsjednik Rijeke Robert Ježić koji je sprema pljunuti 1.5mil Eura, a i prijateljstvo s Davorom Šukerom neće odmoći. Meni ipak nije realno da se to dogodi jer osim što Kranjčar vjerojatno ne želi s konja na magarca, gdje je tu interes Rijeke. Dobit će nemotiviranog problematičnog igrača, potrošit će za njih enormnu svotu, a Niko će vjerojatno na ljeto napustiti Kantridu. Mislim da će Kranjčar ipak u inozemstvo, makar i na toliko neželjni Istok-Dinamo Kiev je najzaniteresiraniji.

PLETIKOSA & TUDOR
Bivši igrači Hajduka su ove sezone out-of-favor u svojim klubovima pa se očekuje skoro odlazak iz Shakhtara odnosno Juventusa. Obojica su želja Bryana Robsona novog trenera WBA koji naš dvojac smatra ključnim igračima za spas premierligaškog statusa. Pletikosa bi sigurno bio zadovljan takvim rješenjem dok Tudor baš i ne.

IGOR BIŠĆAN
Iako se ozlijedom Xabija Alonsa otvorilo mjesto u veznom redu, a Bišćan je nekoliko utakmica ove sezone odigrao izvrsno na tom mjestu jasno je da Rafa Benitez ima neka druga rješenja. Prvi klub koji je bio zainteresiran za bivšeg reprezetativca je Southampton, ali je to Igor glatko odbio. Sad su se pojavile mogućnosti za odlazak u Španjolsku. Benitez je očito dosta dobroga o Bišćanu rekao ljudima iz svog bivšeg kluba-Valencia tako da se akutalni šampioni Španjolske javljaju kao najrealnija opcija, iako i Atletico Madrid pokazuje interes.

SANTIAGO SOLARI
Argentinski reprezetativac koji se nije puno naigrao u Realu od sljedećeg sezone će igrati za najvećeg rivala Barcu. Budući da mu ugovor istjeće u 7 mjesecu ima pravo već sad potpisati za drugi klub. On to je i učinio i tako je lider La Lige oteo Realu prvog igrača nakon odlaska Luisa Figa u suprotnom smjeru. Kad sam već kod Reala onda da napišem da je Adriano otklonio mogućnost prelaska na Santiago Bernabeu, barem dok ne osvoji naslov prvaka s Interom.

JAMES BEATTIE
David Moyes je konačno odlučio potrošiti lovu od prodaje Wayna Rooneya. Za 9 milijuna Eura engelski reprezetativac će preseliti na Goodison. Everton je sad konačno dobio pravog strijelca koji će mu poboljšati šanse da se održi na fantastičnom 4. mjestu koje zasad drži.

JEAN-ALAIN BOUMSONG
Rangersi su na kraju ipak prihvatili ponudu Newcasta za povremenog reprezetativca Francuske kojeg su ovog ljeta doveli iz Auxerra. Crnoputi stoper bi trebao učvrstiti slabu obranu Grahama Sounessa koja se smatra glavnim problemom zbog kojeg Newcastle drži ovako lošu poziciju.
- 20:33 - Ispeci, pa reci. (0) - print - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

ICQ=293420227

Sportski blok
Blog blogova-MARKOMANIA
NBA rezultati
NBA Talenti Gumenjare
1.Nemanja Aleksandrov
2.Roko Leni Ukić
3.Predrag Samarđijski
4.Damir Markota
5.Uroš Tripković
6.Marko Tomas
7.Mile Ilić
8.Hrvoje Perić
9.Vuk Radivojević
10. Manuchar Markoishvili
11.Dragan Labović
12.Drago Pašalić
13.Jure Močnik
14.Marko Banić
15. Ivan Koljević


E-MAIL

Pošalji mi mail

Peticija za NBA na HRT-u
Hoću NBA

Linkovi


Blog.hr
-blog homepage
Forum.hr
-najbolji CRO forum
Monitor.hr
SportNet
-sportski site NO.1 u nas
NBA
-najposjećeniji sportski site
Livescore
-rezultati-nogomet, tenis, hokej
Sports Illustraited
-američki sportski site
ESPN
-također
WillHill
-najpoznatija kladionica
HRTsport
-sportski portal
Slobodna Dalmacija
-novine za Hajduk
Večernji
-novine protiv Hajduka
Vjesnik
-još jedne novine
Torcida
-site najjačih navijača
hoopshype
-NBA rumors....
Draftcity
-najbolji site o Draftu...
BLOGOVI KOJE ČITAM
redovito
Drito
-legenda
MARKOMANIA
-legenda u stvaranju
BRANKO
-misliš da znaš čitati?.
DINO
-Dino Dvornik
FREND
-koji ne plaća reklamu.
povremeno
NBA Murraya
-dobar info kad nemaš puno vremena
Hot
-softwear+najbolje dizajniran blog
Stanoye
-hip-hop
Dobrotvorna akcija




HRVATI u NBA

Popis "favorite" teamova

1. Hajduk
2. KK Split
3. Utah Jazz
4. Juventus
5. San Jose Sharks

TOP LISTA NAJDRAŽIH SPORTISTA
1.Roko Leni Ukić
2.Ivano Balić
3.Mario Ančić
4.Darijo Srna
5.Toni Kukoč

Naši po Europi

***NOGOMET***

NJEMAČKA

Zvonimir Soldo
Jurica Vranješ
Boris Živković
Marijo Marić
Tomislav Marić
Ivica Banović
Marino Biliškov
Robert Kovač
Niko Kovač
Ivan Klasnić
Josip Šimunić
Marko Babić
Filip Tapalović

ŠPANJOLSKA
Ivan Leko

FRANCUSKA

Ivica Mornar
Goran Rubil
Filip Marčić
Zvonimir Deranja

ENGLESKA
Eddy Bosnar
Igor Bišćan

ITALIJA

Dario Šimić
Igor Tudor
Ante Šerić
Saša Bjelanović
Igor Budan

***KOŠARKA***

Italija

Dalibor Bagarić
Siniša Kelečević

FRANCUSKA

Jurica Ružić
Hrvoje Perinčić
Davor Marcelić
Tomislav Ružić
Igor Perica

GRČKA

Slaven Rimac
Sandro Nicević
Davor Kus
Ivan Grgat
Damir Mulaomerović

ŠPANJOLSKA

Žan Tabak
Marijo Stojić

***RUKOMET***

ŠPANJOLSKA

Ivano Balić
Mirza Džomba
Pero Metličić
Velimir Rajić
Tonči Valčić
Patrik Čavar

NJEMAČKA

Blaženko Lacković
Ivan Vukas
Dragan Jerković


VIC DANA

Ivano Balić:
Niko Kranjčar: