iće, piće i nogometno otkriće.....

30.11.2006., četvrtak

KUTIJA ŠIBICA,8. KOLO ...

KUTIJA ŠIBICA
Gospićka priča na Kutiji je brzo završila, već u prvom kolu. Nedostajalo je prije svega sportske sreće.
Gospić je izgubio od ekipe Marcomatic koja je prilično sretno zabila pogodak iz jednog od rijetkih udaraca na gol u prvom poluvremenu te su do kraja spretno i sretno sačuvali svoju mrežu nedirnutom. GOSPIĆ - MARCOMATIC 0 - 1


Na raspored je došlo i osmo kolo 1. HMNL. Derbi utakmica je u Splitu gdje Brodosplitu u goste dolazi lider prvenstva, ali i naljući suparnik zadnjih par godina, Gospić. Evo vam parova ovog kola i najava:

BRODOSPLIT - GOSPIĆ 1x

Rat zvijezda, jer kako drugačije i najkraće opisati ovaj susret u kojem će sigurno bit puno odličnih poteza. Naše dvije najbolje ekipe zadnjih godina imat će nam sigurno što priuštitit. Srce me vuče da kažem da će Gospić pobijediti, a s pogledom na tablicu to bi se i trebalo ostvariti. Ipak, ovo je derbi isve je moguće. Splitu je ovo zadnja utakmica prije UEFA FUTSAL KUPA i zasigurno nisu mogli dobiti ozbiljnijeg i jačeg protivnika kao konačnu potvrdu svojih vrijednosti. Na kraju ću reći da pobjeda ipak ide domaćinu ili će biti podjele bodova jer mi zvuči gotovo nemoguće da Gospić ovu polusezonu završi sa 10 pobjeda i tek jednim remijem, a s pogledom na preostala 3 kola vidimo da Gospić poslije Splita nema ozbiljnijeg protivnika. Tko će se na kraju veselit, Gospić sa Tomičićem, Drndićem, Knezom, Ibrišimovićem,Strilićem, Romariom ili Split sa Jarnijem, Despotovićem, Da Silvom, Osibovom i Jukićem. Neka je svima sa srećom, neka bolji pobjedi, a neka gledaoci uživaju u još jednom malonogometnom spektaklu.


CROATIA - USPINJAČA 2

Uspinjača bi trebala pobijediti te se na taj način približiti Gospiću ili udaljiti od Brodosplita. Pobjeda nebi smijela doći u pitanje i Uspinjača bi predvođena nekad naj gospićkim igračem Grdovićem trebala ostvariti sigurnu i uvjerljivu pobjedu.

ORKAN - KIJEVO 1

Orkan je nekako uhvatio korak s vrhom tablice i da ga ne izgubi trebao bi pobjediti u ovoj utakmici. Od samog početka to bi trebala bit utakmica u jednom smjeru koja bi na koncu trebala završit sa uvjerljivom pobjedom Orkana.

GOŠK - INERO 2

Mislim da je Inero sposoban pobijediti GOŠK-a u Dubrovniku. Ovisi tu puno segmenata, ali prije svega suđenje koje u Dubrovniku zna biti itekako domaćinsko.Ovdje bi trebalo tražiti prvi poraz Dubrovčana na domaćem terenu ove godine.

SOKOLI - MEJAŠI 2

Mejaši su krenuli loše u prvenstvu i sad se dižu. Protiv Sokola, koji očito nemaju namjeru ostat u društvu najboljih, ekipa poput Mejaša nema trežiti ništa drugo nego uvjerljivu pobjedu, pa čak i u gostima. Sumnjam da će Sokoli baš ovdje uloviti prvi bod iako je pitanje hoće li ga i uloviti kako su krenuli.

TORCIDA - PETRINJČICA 1

Ovo bi trebala bit sigurna pobjeda Torcide protiv ekipe koja im je odmah iza leđa na prvenstvenoj tablici. Ove dvije ekipe se trenutno bore za 8. mjesto na prvenstvenoj tablici i Torcidi svakako neće bit ugodno da se tamo umjesto njih nakon 8 kola nađe Petrinjčica. Zato vjerujem u maksimalnu koncentraciju domaćina te u pobjedu koja će im bit izuzetno važna.


- 21:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.11.2006., subota

KUTIJA ŠIBICA

Danas je počeo najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj. Nastupit će i HMNKGospić. Sutra igraju prvu utakmicu protiv neugode ekipe Marcomatic iz Rijeke. Evo i sastava Gospića: Knez, Bulić, Tomičić, P.Drndić, Ribičić, Ibrišimović, Strilić, Krstanović, Simeunović, Horvat, Mikas, Bogdanović i Rimac
- 16:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GOSPIĆ - TORCIDA 5 - 2

Gospić je upisao i šestu pobjedu za redom u ovom prvenstvu, igra bolje nego ikad i već dugo u hrvatskom prvenstvu nije bilo ekipe koja je tako dobro startala u sezoni. Evo i izvještaja s utakmice:

GOSPIĆ - TORCIDA 5 - 2

Sportska dvorana u Gospiću,
Gledatelja: 600

GOSPIĆ- 1-Damir Knez, 12-Robert Bulić, 2-Jose Ricardo, 3-Darko Vukić, 5-Denis Ibrišimović, 7-Patrik Drndić, 8-Nikola Tomičić, 9-Matko Ribičić, 10-Mario Strilić, 11-Cosme de Barros, 14-Kristijan Krstanović, 20-Milan Čuljat

TORCIDA- 1-Ante Runac, 12-Elvis Perković, 2-Rade Perović, 3-Marko Dubovac, 5-Mijo Franić, 7-Tonči Bokan, 8-Dragan Stanković, 9-Zoran Vlaški, 10-Andrija Bogdanović, 11-Boženko Špar, 16-Petar Matenda

SUCI: Irenko Jurić (glavni), Damir Volf (pomoćni)
DELEGAT: Vlado Šobota

0-1- 1. min Boženko Špar
1-1- 5. min Denis Ibrišimović
2-1- 12. min Denis Ibrišimović
3-1- 15. min Damir Knez
3-2- 16. min Dragan Stanković
4-2- 25. min Patrik Drndić
5-2- 40. min Jose Ricardo


Mnogobrojni gledatelji u Gospiću su mogli uživat u još jednoj odičnoj utakmici i na kraju su potpuno zadovoljni napustili dvoranu. Ipak, početak nije izgledao odličan za domaćina. U redove Gospića kao da se uvukla nervoza na početku utakmice i to su gosti iskoristili. Pogdak je zabio Boženko Špar koji se oslobodio svojih čuvara na lijevoj strani terena i od tamo iskosa s 7,8 metara uputio neugodan udarac koji je svladao vratara Kneza. Nakon toga iz igre izlazi ozljeđeni kapetan Strilić koji na teren ne ulazi do kraja utakmice. U 5. minuti mala nespretnost igrača Torcide u svom kaznenom prostoru, a slovenski reprezentativac Denis Ibrišimović krade loptu i zakucava ju pod gredu. Na novu majstoriju slovenskog reprezentativca čekali smo još sedam minuta. Tada se oslobodio čuvara iskosa na desnoj strani i oštrim udarcem svladao vratara Torcide. U 15. minuti Knez baca jednu dugu loptu u napad za Patrika Drndića koji se našao u skoku s istrčalim vratarem Torcide i igračem Torcide, te iz tog dvoboja izlazi kao pobjednik. Netko od gostiju je u skoku zahvatio loptu i spremio je u praznu mrežu. Ipak već minutu kasnije Torcida se vraća u igru pogotkom Stankovića, koji se neshvatljivo lako prošetao obranom Gospića te je udarcem sa 6,7 metara svladao vratara Kneza. To je bilo sve u ovom poluvremenu što se tiče golova. Poluvrijeme je bilo uzbudljivo, ali i igra je bila na prilično visokoj razini. U drugom poluvremenu Gospić ulazi u igru puno odlučnije nego u prvom i Torcida nije stvorila nikkvu šansu osim tek par neuspješnih pokušaja kontre Bogdanovića koji je jučer bio neprimjetan. U 25. minuti najbolji igrač lige Patrik Drndić je zabio šukerovski pogodak. Vratar Knez je preko cijelog terena bacio loptu za Drndića i ta ove godine najuigranija kombinacija Gospićana je ponono urodila plodom nakon odličnog primanja lopte Drndića te njegove hladnokrvne realizacije. Do kraja je bilo još ponešto prilika Gospića koje ne uspijeva iskoristiti. Nakon dosta vremena neigranja Matko Ribičić je mogao na najljepši način najaviti svoj povratak, ali ga je u tome spriječila vratnica. Svoj povratak je pogotkom najavio Jose Ricardo u posljednim trenutcima utakmice kada je u Torcida očajnički pokušavala doći do izjednačenja sa igrom bez golmana.

IGRAČ UTAKMICE: Denis Ibrišimović


OSTALI REZULTATI:

INERO - BRODOSPLIT 5-5
USPINJAČA - GOŠK 8-2
SOKOLI - ORKAN 1-3
PETRINJČICA - KIJEVO 3-3
MEJAŠI - CROATIA danas

TRENUTNI POREDAK NAKON 7. KOLA:
Gospić 19, Uspinjača 14, Gošk 13, Orkan 13, Brodosplit 12, Inero 11, Mejaši (-1) 8, Torcida 7, Petrinjčica 7, Croatia (-1) 6, Kijevo 5, Sokoli 0







- 11:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.11.2006., četvrtak

Prvenstvo se vraća u naš grad...

Na rasporedu je 7. kolo prvenstva u malom nogometu. I ovo kolo nudi par zanimljivih parova. Trećeplasiranoj Uspinjači dolazi drugoplasirani Gošk, dok Brodosplita čeka "gostovanje" kod gradskog suparnika, petoplasiranog Inera.
EVO UTAKMICA I PROGNOZA:
Gospić - Torcida 1x

Torcida je iznenađujuće izgubila od Inera prošlo kolo. Gospić i dalje prolazi sve prepreke, ali treba napomenuti da Gospić kod kuće igra prilično lošije i teže i lako je moguće da se spoklizne baš protiv Torcide. Uostalom Gospić nije imao niti jedan rezultatski kiks ove godine, pa zašto ga ne tražit upravo ovdje

Uspinjača - Gošk 1

Uspinjača ovu utakmicu mora pobijediti da bi ostala u ikakvoj šansi za prvim mjestom kojeg trenutno drži Gospić. Gošk je izgubio samo od Brodosplita u gostima u ovoj sezoni i to dovoljno govori o snazi ekipe. Ipak, mislim da će u Zagrebu doći samo na kratki izlet s kojeg će se vratit bez ispaljenog metka i sa nula bodova.

Inero - Brodosplit 1x

Upravo je Inero naglašen u Gospiću kao jedno teško gostovanje gdje će netko od najboljih možda izgubiti bodove. Gospić se prošetao, ali zašto Split ovdje ne bi izgubio poneki bod u utakmici u kojoj sigurno neće nedostajat motiva igračima Inera za senzacijom. Uostalom pobjeda ih odvodi na treće mjesto koje su na početku sezone mogli samo sanjat.

Sokoli - Orkan 2

Orkanu je ovo gostovanje svakako prilika da se domogne više pozicije te da zadrži korak za vodećima. Sokoli su zabili ove sezone tek 9 golova, a primili čak 34 u šest kola i teško je vjerovati da će se izvlačiti baš protiv Orkana. Sigurna pobjeda Orkana.

Petrinjčica - Kijevo 1

Petrinjčica bi nakon 4 poraza za redom trebala doći do bodova. Kijevo nije moćan kao lani, a Petrinjčica je pokazala protiv Mejaša da na domaćem terenu mogu sa svima igrati. Ovo je možda zadnja šansa ove dvije ekipe da ostane u kakvoj takvoj šansi za play offom. Mislim da gubitnik gubi sve šanse.

Mejaši - Croatia 1

Najveće iznenađenje prvenstva, naravno, u negativnom smislu trebalo bi ipak pobijediti Croatiu prilično lagano i uvjerljivo. Možemo li od ovog kola najavit nekakav pobjednički niz Mejaša.
- 23:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.11.2006., srijeda

REPREZENTACIJA U ITALIJI

Hrvatska malonogometna reprezentacija doživila je dva teška poraza od Italije od 6-1 i 7-1. Istina, nisu nastupili naši ponajbolji reprezentativci, Grdović i P. Drndić. Ipak, uskoro će kvalifikacije za Euro i nije ugodno vidjeti ovakve rezultate. Ipak, mislim da nije sve izgubljeno. U Gospiću ove sezone ponovno odlično igra Nikola Tomičić i svakako bi bio veliko pojačanje za našu talentiranu, ali još mladu i neiskusnu reprezentaciju. To je osobno moje mišljenje, možda stručni stožer drugačije razmišlja, a oni su ti koji odlučuju i donose odluke. S Nikolom ili bez njega, mi moramo na Euro i zato podržimo naše reprezentativce.
- 11:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.11.2006., ponedjeljak

POBJEDA I U KNINU...

Gospić je u 6. kolu ubilježio i petu pobjedu u ovom prvenstvu, petu u nizu. Ovaj put je stradao Kijevo u Kninu. Rezultat je na kraju završio 7-3, a Gospić je već na poluvremenu vodio sa rezultatom 5-0. Pogotke su postigli Tomičić, Ibrišimović i Romario, a ostala 4 gola su djelo ove godine najboljeg igrača Gospića Patrika Drndića koji je trenutno zasigurno i prvo ime Hrvatske malonogometne lige.

OSTALI REZULTATI:

BRODOSPLIT - USPINJAČA 2-2
TORCIDA - KIJEVO 3-6
GOŠK - MEJAŠI 5-2
ORKAN - PETRINJČICA 4-1
CROATIA - SOKOLI 7-4

Gospić trenutno ima 16 bodova, iza njega slijedi Gošk sa 13 bodova, a glavni konkurenti Brodosplit i Uspinjača zaostaju već 5 bodova za Gospićem. Inero i Orkan drže 5. i 6. poziciju sa 10 skupljenih bodova. Kao što vidimo Gospić je odlično startao u sezoni i već je prilično odmakao glavnim konkurentima. Publika se ove godine ponovno vratila u dvoranu. Gospić je u dvije domaće utakmice prosječno pratilo više od 500 gledatelja i uprava kluba je prilično zadovoljna i atmosferom u klubu, ali i zahvalna gledateljima koji redovito ispune gospićku dvoranu. Ovaj vikend se ne igraju prvenstvene utakmice zbog obveza reprezentacije, a za 10 dana su na rasporedu nova prvoligaška malonogometna uzbuđenja. U Gospić nam dolazi Torcida.

POZDRAV !!!

POZDRAV
- 20:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.11.2006., petak

Danas se nastavlja prvenstvo Hrvatske u malom nogometu. Igra se 6. kolo. Pogledajte najavu:

KIJEVO - GOSPIĆ X2

Gospić gostuje na uvijek nezgodnom gostovanju u Kninu protiv Kijeva. Uspinjača se tamo spokliznula i uzela samo bod od vjerojatno očekivana tri. Gospić pak pobjedom dobiva jako puno. Učvrstit će se na vrhu sa još većom razlikom u odnosu na jednog (a možda čak i dva) najveća protivnika za 1.mjesto u ligi budući da Brodosplit i Uspinjača igraju međusobno. Porazom se tek gubi stečena prednost tako da Gospić može puno više dobit nego izgubit i baš zbog toga mislim da će Kijevo teško pobijedit Gospić koji sigurno želi stvoriti prednost pred skoro gostovanje u Splitu. U njaboljem slučaju za domaćina može se očekivati neriješen rezultat.

BRODOSPLIT - USPINJAČA X2

Najveći derbi lige. Oduvijek postoji veliki rivalitet između najboljeg splitskog i zagrebačkog kluba i te utakmice su u pravilu spektakularne. Takva će vjerojatno bit i ova i očekujem da će Uspinjača bit puno bliža pobjedi nego domaćin koji očito nije još u željenoj formi i koji veoma teško postiže golove u bitnim utakmicama (Orkan,Mejaši,Araz) dok postizanje golova Uspinjači ide prilično lakše ove godine. Razlog tome su svakako odlične igre Grdovića, Capara i Novaka

GOŠK - MEJAŠI X2

Čini mi se da bi Gošk konačno trebao pokleknuti na domaćem terenu i da bi Mejaši iz Dubrovnika mogli odnesti puni plijen. Remi će za Dubrovčane bit maksimum na ovoj utakmici. Mejaši su kiksali u početku, sada su počeli igrati kako trebaju i mogu i očekivati je da se neće spotaknuti na još jednom gostovanju nakon Petrinjčice

CROATIA - SOKOLI 1

Sokoli i dalje gube uvjerljivo od svih protivnika i na domaćem i na gostujućem terenu. Croatia je bila blizu iznenađenja protiv Brodosplita u zaostaloj utakmici ovaj tjedan i teško je očekivati da će slabašni gosti moć iznenadit Croatiu i osvojiti prve bodove ove sezone

ORKAN - PETRINJČICA 1

Bude li Petrinjčica igrala kao protiv Gospića bit će neugodna za Orkan, ali ako se ponovi izdanje protiv Uspinjače za očekivat je laganu pobjedu Orkana. Ipak, u svakom slučaju Orkan je previše puta kiksao ove sezone i moraju pobijediti

TORCIDA - INERO 1

Derbi između dva najmlađa splitska prvoligaša. Inero se još traži ove sezone, Torcida se očito pronašla, igraju solidno i za očekivat je da će pobijedit i na taj način držat korak s vodećima
- 14:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

05.11.2006., nedjelja

NOVA POBJEDA

Gospić je u petak u solidno ispunjenoj dvorani pred 400 gledatelja pobijedio Petrinjčicu sa rezultatom 4-2. Gospićani su od samog početka krenuli odlučno i prvih 10 minuta igrala se viktorija na vrata Petrinjčice, ali domaćini nisu uspijevali zabit pogodak. Tomičić se na samo sebi svojstven način oslobodio čuvara, prošao i golmana, ali iskosa s lijeve strane je promašio gol. Zatim je odigrao odličnu loptu za Čuljata između dva igrača koji s desne strane puca, a Papeš izvrsno brani i odbija u stativu. U tim trenutcima Petrinjčica je pokušavala nešto učiniti tek preko par kontri, a u jednoj je Kosta Đukić pogodio prečku i unijeo nemir među publiku i igrače. Nakon toga Tomičić je zabio za 1-0 i sa tim rezultatom se ide na poluvrijeme. U drugom dijelu igra se potpuno otvoreno s obiju strana i Gospić dolazi do vodst va od 3-0 preko Drndića i Ibrišimovića. Činilo se da je tad gotovo i da je utakmica riješena. Gospićani su i dalje puno promašivali (Čuljat, Krstanović) dok je i golman Gospića Knez imao nekoliko odličnih intervencija. Iz jedne brze akcije Petrinjčica dolazi do smanjenja na 3-1, a uskoro i Hajdarević pogađa za 3-2. U tim trenutcima izgledalo je čak da bi Petrinjčica mogla do izjednačenja i iznenađenja, ali Gospić je poveo 4-2 preko Drndića i do kraja su Gopićani s lakoćom očuvali vodstvo Gospić je igrao puno lošije nego protiv Orkana, ali razlog tome je vjerojatno i malo podcijenjivanje protivnika što se u budućnosti ne bi smijelo događati, ali i veća minutaža Čuljata i Vukića koji se polako uhodavaju u prvoligaški mali nogomet i lijepo je vidjeti da u Gospiću igraju četiri Gospićana.

OSTALI REZULTATI:

USPINJAČA - TORCIDA 4 - 0
MEJAŠI - BRODOSPLIT 2 - 2
INERO - KIJEVO 7 - 2
CROATIA - ORKAN 1 - 3
SOKOLI - GOŠK 1 - 5

- 14:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

03.11.2006., petak

NAJAVA 5. KOLA HMNL

Došli smo i do 5. kola. Gospićani prvi put ove sezone igraju protiv puno lošijeg protivnika. Prilika je to da se još više učvrsti prvo mjesto osobito zbog rasporeda drugih susreta tako da će pojednine ekipe iz vrha ipak nakon ovog kola izgubit korak za Gospićem.

PAROVI:

Gospić - Petrinjčica 1

Što drugo reći i prognozirati nego uvjerljivu pobjedu Gospića. Za Gospić neće nastupit Ricardo dok će ostali bit na raspolaganju. Ekipa gostiju je nakon iznenađujuće dobrog starta prilčno posustala i polako se spušta prema dnu prvenstvene tablice. Gospić bi na ovoj utakmici trebao značajno poboljšat svoju gol razliku.

Uspinjača - Torcida 1

Splićani su uvijek nezgodni sa zagrebačke klubove. Lani je Torcida iznenađujuće izbacila Uspinjaču u četvrtfinalu play offa, ali imali su jako puno sreće u tom susretu. Uspinjača nije pretjerano uvjerljiva posljednjih par kola, ali ima li za njih boljeg motiva od Torcide da se krene sa novim pobjedama. Očekujem sigurnu pobjedu Uspinjače iako je Torcida u Zagrebu neugodna osobito ako prva povede.

Sokoli - Gošk 2

Zbilja ne vidim na koji način bi ikoga u ovom dijelu sezone Sokoli mogli pobijediti ili uzeti bod. Vjerojatno su domaćini računali na početku sezone na bodove protiv Dubrovčana, ali do njih će teško kada se pogleda trenutna situacija u ekipama. Gošk je iznenađujuće dobar i ovo im je još jedna utakmica iz koje bi trebali odnijet sve bodove koji će ih i dalje držat u samom vrhu

Inero - Kijevo 1x

Inero bi trebao zabilježiti prvu pobjedu na domaćem terenu ove sezone. Gosti teško mogu očekivat pobjedu u Splitu ali u sličnoj su situaciji bili i prošlo kolo kada su iznenadlili Uspinjaču u Kninu. Kijevo je namučilo Mejaše u Splitu u 3.kolu, vjerojatno će i Inera, ali bod će bit maksimum koji mogu izvući.

Croatia - Orkan 2

Orkan je odlično krenuo u prvenstvo, pobjedivši Brodosplita, Croatia je također dobro startala, ali nekako istovremeno su krenuli i padovi u redovima ovih dviju ekipa. Orkan ove godine nema tako moćnu ekipu kao lani i preklani, ali i dalje su sasvim solidna ekipa i predvođeni Hertlom i Korabom Morinom trebali bi donesti sve bodove u Zagreb.

Mejaši - Brodosplit 1x

Derbi kola, derbi Dalmacije. Što drugo reći. Veliki rivali. Brodosplit bogati klub, Mejaši klub iz naroda, klub sa najboljim navijačima. Dva najjača kluba iz Splita zasigurno će nam pred prepunim gledalištem ponovno priuštiti veliki spektakl. Očekujem pobjedu Mejaša koji su nekako krenuli sa igrama dok Brodosplit osim Orkana kad je izgubio i nije imao neku tešku utakmicu. Brodosplit je prilično neuvjerljiv ove sezone iako i dalje dobro stoji na tablici, ali za sada to može zahvaliti laganom rasporedu. Publika će kao i dosad bit na strani Mejaša i to će vjerojatno nosit igrače Mejaša. Split po mome sudu može izvuć maksimum bod. Igrači na koje treba obratit pozornost su Bajrušević i Jakić kod Mejaša, te Brčić i Banić kod Brodosplita. Mislim da će netko od navedenih odigrati značajnu ulogu u derbiju


BRODOSPLIT - SOKOLI 3- 0 B.B.

Igrači Sokola nisu doputovali u Split u nedjelju na utakmicu 4. kola i utakmica je registrirana rezultatom 3-0 za Brodosslit. Nadam se da će ovakvih situacija u budućnosti bit manje, tj. da se više neće ponavljat, ali žalosna je činjenica da se već par godina neke utakmice ne odigravaju zbog smiješnih razloga (igrači štrajkaju, nema dosta igrača i slično)



- 00:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

FINALE-2.utakmica

Sesvete-Sava Centar, petak 21 h
MNK USPINJAĆA - HMNK GOSPIĆ




IMA SE ŠTO I PROČITAT...

TABLICA PRVENSTVA

1. Gospić 54
2. Uspinjača 49
3. Brodosplit 47
4. Inero 44
5. Mejaši 36
6. Kijevo 29
7. Petrinjčica 27
8. Gošk 25
9.Orkan 24
10. Torcida 24
11. Croatia 15
12. Sokoli 0


IZ LIGE ISPALI SOKOLI, UŠAO POTPIĆAN

RAZIGRAVANJE:
prva utakmica
MNK VRGORAC-MNK CROATIA 8-1