iće, piće i nogometno otkriće.....

30.11.2006., četvrtak

KUTIJA ŠIBICA,8. KOLO ...

KUTIJA ŠIBICA
Gospićka priča na Kutiji je brzo završila, već u prvom kolu. Nedostajalo je prije svega sportske sreće.
Gospić je izgubio od ekipe Marcomatic koja je prilično sretno zabila pogodak iz jednog od rijetkih udaraca na gol u prvom poluvremenu te su do kraja spretno i sretno sačuvali svoju mrežu nedirnutom. GOSPIĆ - MARCOMATIC 0 - 1


Na raspored je došlo i osmo kolo 1. HMNL. Derbi utakmica je u Splitu gdje Brodosplitu u goste dolazi lider prvenstva, ali i naljući suparnik zadnjih par godina, Gospić. Evo vam parova ovog kola i najava:

BRODOSPLIT - GOSPIĆ 1x

Rat zvijezda, jer kako drugačije i najkraće opisati ovaj susret u kojem će sigurno bit puno odličnih poteza. Naše dvije najbolje ekipe zadnjih godina imat će nam sigurno što priuštitit. Srce me vuče da kažem da će Gospić pobijediti, a s pogledom na tablicu to bi se i trebalo ostvariti. Ipak, ovo je derbi isve je moguće. Splitu je ovo zadnja utakmica prije UEFA FUTSAL KUPA i zasigurno nisu mogli dobiti ozbiljnijeg i jačeg protivnika kao konačnu potvrdu svojih vrijednosti. Na kraju ću reći da pobjeda ipak ide domaćinu ili će biti podjele bodova jer mi zvuči gotovo nemoguće da Gospić ovu polusezonu završi sa 10 pobjeda i tek jednim remijem, a s pogledom na preostala 3 kola vidimo da Gospić poslije Splita nema ozbiljnijeg protivnika. Tko će se na kraju veselit, Gospić sa Tomičićem, Drndićem, Knezom, Ibrišimovićem,Strilićem, Romariom ili Split sa Jarnijem, Despotovićem, Da Silvom, Osibovom i Jukićem. Neka je svima sa srećom, neka bolji pobjedi, a neka gledaoci uživaju u još jednom malonogometnom spektaklu.


CROATIA - USPINJAČA 2

Uspinjača bi trebala pobijediti te se na taj način približiti Gospiću ili udaljiti od Brodosplita. Pobjeda nebi smijela doći u pitanje i Uspinjača bi predvođena nekad naj gospićkim igračem Grdovićem trebala ostvariti sigurnu i uvjerljivu pobjedu.

ORKAN - KIJEVO 1

Orkan je nekako uhvatio korak s vrhom tablice i da ga ne izgubi trebao bi pobjediti u ovoj utakmici. Od samog početka to bi trebala bit utakmica u jednom smjeru koja bi na koncu trebala završit sa uvjerljivom pobjedom Orkana.

GOŠK - INERO 2

Mislim da je Inero sposoban pobijediti GOŠK-a u Dubrovniku. Ovisi tu puno segmenata, ali prije svega suđenje koje u Dubrovniku zna biti itekako domaćinsko.Ovdje bi trebalo tražiti prvi poraz Dubrovčana na domaćem terenu ove godine.

SOKOLI - MEJAŠI 2

Mejaši su krenuli loše u prvenstvu i sad se dižu. Protiv Sokola, koji očito nemaju namjeru ostat u društvu najboljih, ekipa poput Mejaša nema trežiti ništa drugo nego uvjerljivu pobjedu, pa čak i u gostima. Sumnjam da će Sokoli baš ovdje uloviti prvi bod iako je pitanje hoće li ga i uloviti kako su krenuli.

TORCIDA - PETRINJČICA 1

Ovo bi trebala bit sigurna pobjeda Torcide protiv ekipe koja im je odmah iza leđa na prvenstvenoj tablici. Ove dvije ekipe se trenutno bore za 8. mjesto na prvenstvenoj tablici i Torcidi svakako neće bit ugodno da se tamo umjesto njih nakon 8 kola nađe Petrinjčica. Zato vjerujem u maksimalnu koncentraciju domaćina te u pobjedu koja će im bit izuzetno važna.


- 21:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

FINALE-2.utakmica

Sesvete-Sava Centar, petak 21 h
MNK USPINJAĆA - HMNK GOSPIĆ




IMA SE ŠTO I PROČITAT...

TABLICA PRVENSTVA

1. Gospić 54
2. Uspinjača 49
3. Brodosplit 47
4. Inero 44
5. Mejaši 36
6. Kijevo 29
7. Petrinjčica 27
8. Gošk 25
9.Orkan 24
10. Torcida 24
11. Croatia 15
12. Sokoli 0


IZ LIGE ISPALI SOKOLI, UŠAO POTPIĆAN

RAZIGRAVANJE:
prva utakmica
MNK VRGORAC-MNK CROATIA 8-1