Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

Prvenstvo se vraća u naš grad...

Na rasporedu je 7. kolo prvenstva u malom nogometu. I ovo kolo nudi par zanimljivih parova. Trećeplasiranoj Uspinjači dolazi drugoplasirani Gošk, dok Brodosplita čeka "gostovanje" kod gradskog suparnika, petoplasiranog Inera.
EVO UTAKMICA I PROGNOZA:
Gospić - Torcida 1x

Torcida je iznenađujuće izgubila od Inera prošlo kolo. Gospić i dalje prolazi sve prepreke, ali treba napomenuti da Gospić kod kuće igra prilično lošije i teže i lako je moguće da se spoklizne baš protiv Torcide. Uostalom Gospić nije imao niti jedan rezultatski kiks ove godine, pa zašto ga ne tražit upravo ovdje

Uspinjača - Gošk 1

Uspinjača ovu utakmicu mora pobijediti da bi ostala u ikakvoj šansi za prvim mjestom kojeg trenutno drži Gospić. Gošk je izgubio samo od Brodosplita u gostima u ovoj sezoni i to dovoljno govori o snazi ekipe. Ipak, mislim da će u Zagrebu doći samo na kratki izlet s kojeg će se vratit bez ispaljenog metka i sa nula bodova.

Inero - Brodosplit 1x

Upravo je Inero naglašen u Gospiću kao jedno teško gostovanje gdje će netko od najboljih možda izgubiti bodove. Gospić se prošetao, ali zašto Split ovdje ne bi izgubio poneki bod u utakmici u kojoj sigurno neće nedostajat motiva igračima Inera za senzacijom. Uostalom pobjeda ih odvodi na treće mjesto koje su na početku sezone mogli samo sanjat.

Sokoli - Orkan 2

Orkanu je ovo gostovanje svakako prilika da se domogne više pozicije te da zadrži korak za vodećima. Sokoli su zabili ove sezone tek 9 golova, a primili čak 34 u šest kola i teško je vjerovati da će se izvlačiti baš protiv Orkana. Sigurna pobjeda Orkana.

Petrinjčica - Kijevo 1

Petrinjčica bi nakon 4 poraza za redom trebala doći do bodova. Kijevo nije moćan kao lani, a Petrinjčica je pokazala protiv Mejaša da na domaćem terenu mogu sa svima igrati. Ovo je možda zadnja šansa ove dvije ekipe da ostane u kakvoj takvoj šansi za play offom. Mislim da gubitnik gubi sve šanse.

Mejaši - Croatia 1

Najveće iznenađenje prvenstva, naravno, u negativnom smislu trebalo bi ipak pobijediti Croatiu prilično lagano i uvjerljivo. Možemo li od ovog kola najavit nekakav pobjednički niz Mejaša.

Post je objavljen 23.11.2006. u 23:10 sati.